Sta volite da radite u slobodno vrijeme

Nijanse mi nepogresivo kazu uvijek nesto

Ekstrovert ce reci volim da idem u bioskop a Introvert ce reci volim da gledam filmove

Ekstrovert ce reci volim da idem u soping a Introvert ce reci volim narucim hranu

Ekstrovert ce reci volim da idem u skolu ili na surfovanje ili da igram fudbal,a Introvert ce reci volim da citam,volim da igram igrice

Ekstrovert ce reci volim da obilazim to i to mjesto,a Introvert ce reci volim da gledam stare fotografije (na kojima je npr to mjesto koje neko obilazi)

Istina, volim da čitam.

Na tim fotografijama koje si gledala uzmi npr da je bio neki grad koji su posjecivala u djetnjastvu sa roditeljima ili tvoje selo npr

Da si mi rekla volim da obilazim neka mjesta ili volim da slikam neka mjesta, npr iz djetnjastva onda bi jasno znao Ekstrovert

Ali ti lijepo u kuci ususkana mozes to da gledas preko fotografija,jer kuca je pasivni prostor,oznacava privatnost logicno da si introvert

Imas ljude koji kazu ja volim da idem u skolu.Pa taj podsvjesno voli drustvo i druzenje u skoli sa djecom ne voli casove i da ujutru u 7 ide u skolu,ali njegov mozak podsvjesno poveze skolu sa drustvom.Kao sto ljudi koji vole Soping ne vole Soping vec druzenje ili ljudi koji idu na fudbal ili surofanje traze ljude ne traze loptu i kiflu,ti hranu mozes i kuci spremiti i kuci

Te nijanse mnogo govore

Ne moze ekstrovertna zena vise da voli citanje od sopinga

To je lično pitanje. Ne bih iznosila tu informaciju.

Ne moras logicno da odgovoris ako neces, introverti su kulturna i diskretna bica i to cijenim

To pitanje mi pomaze da utvrdim da li su culni ili intuitivni tip

Svi vjernici su Intuitivni tipovi a svi Ateisti su culni tipovi

Intutitivni tip vjeruje u ono sto i ne vidi

Culni tip ne vjeruje u nista sto nije vidio svojim ocima ili cuo svojim usima,ako on ocima nije vidio uzivo Boga,nema te sile koja moze da ga ubijedi da Bog postoji

Intuitivac vjeruje u ono sto osjeca,zato su to i Kreativni ljudi dok su Culni vise dobri da naprave nesto prakticno rukama

A možda samo nema pare za bioskop pa mu je jeftinija i dostupnija varijanta da skine film sa neta i da ga pogleda kod kuće. : )
Onda bi rekao da mu je jeftinije da gleda kuci ali da vise voli bioskop

Ljudi kada im das jedno takvo super banalno pitanje koje su vam milion puta u zivotu postavili,ljudi ne shvataju koliko to pitanje uopste nije banalno i koliko mozete nevidjeno mnogo da otkrijete o nekoj osobi, ljudi to pitanje gledaju kao generalno i onda se opuste i pricaju bez zadnje namjere i maske

Da, lični prostor. Sigurnost. Mir.

Evo ti jos jedan primjer

Ekstrovert ce reci volim da idem u igraonicu a Introvert volim da igram igrice

Nikada vam introvert nece reci volim da idem u biblioteku vec volim da citam knjige

Nece reci volim da idem u grad nego volim da idem u taj neki posebni restoran ili nocni klub koji mi se svidja

Back