Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 29.536
Burek ne volim.Čips, burek, krempita...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Burek ne volim.Čips, burek, krempita...
Ma može i to, ne pravim pitanje kad su u pitanju krempite!One Italijanske krempite sa voćnim prelivom kao za čizkejk i nešto keksasto narendano odozgo?
Najbolje su!Ma može i to, ne pravim pitanje kad su u pitanju krempite!
Idem ja sa ove teme! Opasno je ovde.
Kako bre ne voliš mak ?Nju baš i ne volim.
Sa suvim smokvama je najbolja.
Ne volim ni ukus ni miris. Ja ih doma "dosolim" cimetom.Kako bre ne voliš mak ?
Sva sam šokirana
Smokve su u svakom obliku i za sve dobre. Dijabetičari treba da piju čaj od lista smokve.Pa gde baš suve smokve! Njih najmanje volim.
Čaj je fenomenalnog ukusa, pijem ga često zimi. Dobar je inače za celi organizam.Smokve su u svakom obliku i za sve dobre. Dijabetičari treba da piju čaj od lista smokve.
Da li je kasno da se beru listovi za čaj?Smokve su u svakom obliku i za sve dobre. Dijabetičari treba da piju čaj od lista smokve.
Ne bih spamovala-gledam da se hranim zdravo i tako izgledam, ali ponekad počastim sebe svesno hranom koja je prosto i samo ukusna, a u stvarnosti je đubre. Zdravo, zdravo, pa opet, svi moramo nekad mreti.
Mislim da nije. U dvorištu moje komšinice još ima plodova da se ubere.Da li je kasno da se beru listovi za čaj?
Isti samPaaaa... čokolada! Ali ona je zdrava
Nije. Sve dok ih ima.Da li je kasno da se beru listovi za čaj?
Ti k'o ja,...vratim 5,6 jela stalno i nikad mi ne dosadi.Pasulj,liseli kupus kuvani i kao salatu i przeni krompir.Moxe 2 dana pasulj,pa 1 dan przeni krompir,pa opet u krug.Moze nekad przaena jaja.Makarone sa sirom i cufte u sosu.VVise nista ne mora da mi se sprema.
Volim ja tu jos po nesto,ali to mi je najlepse i godi mi.Ti k'o ja,...vratim 5,6 jela stalno i nikad mi ne dosadi.
Hleb i mast i malo aleve paprike za dorucak.Zakon.Margarin, tj sve sa margarinom
osim przenog krompira sve ostalo ti je ok.Pasulj,liseli kupus kuvani i kao salatu i przeni krompir.Moxe 2 dana pasulj,pa 1 dan przeni krompir,pa opet u krug.Moze nekad przaena jaja.Makarone sa sirom i cufte u sosu.VVise nista ne mora da mi se sprema.