Šta volite da jedete iako znate da nije zdravo?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.886
Šta sad cijele dane brojite , tražite i kopate sto zdraviju hranu ali vas mine želja da jednom u kvartalu ili u šest mjeseci ili jednom godišnje bucate to, gde tačno znate ako bi često jeli to nećete dočekati starost

Šta je to ?

IMG_0764.jpeg

Poslednja izmena od moderatora:
Sve što sama ne spremim, smatram nezdravim.
Jednom mesečno u jednom restoranu poručim picu. Jes' nezdrava, ali moram, pa kud puklo, kao da u Novom Pazaru kod Jonuza svratim na ćevape. Retko, ali moram!
Da se požalim ili pohvalim:
Odem u novootvorenu piceriju i sve cool, pita me gospođa smrknutog pogleda: "Šta od priloga?"
"Probala bih vašu urnebes salatu. :zaljubljena: "
"Ne, urnebes salata se ne služi uz picu."
"Zašto? Doplatiću!"
"Ne, uz picu ne dajemo urnebes."
"Ok, hvala, onda mi ni pica ne treba. Bye, bye!"

U drugom restoranu poručim jednom mesečno veliku porciju pomfrita (ka' da ne mogu doma da ga spremim!) i pride divnu urnebes salatu.

nije zdravo

Šta sad cijele dane brojite , tražite i kopate sto zdraviju hranu ali vas mine želja da jednom u kvartalu ili u šest mjeseci ili jednom godišnje bucate to, gde tačno znate ako bi često jeli to nećete dočekati starost

Šta je to ?

Pogledajte prilog 1629679
Ne kopam zdravu hranu, jedem što mi se sviđa. Za početak - to u tanjiru na slici.

I kupovnu urnebes salatu,...jer ne umem doma da je napravim tako ukusnu.
Tu salatu pravim odlično i imam je redovno u frižideru, ali me uvek mami da probam ako je ima u ponudi. Gospođa koja je radila u novoj piceriji je samo bila divno raspoložena tog dana da nekom uskrati nešto, ali.. kao potrošač svojih pošteno stečenih novčanih sredstava sam samo otišla preko puta i platila sa zadovoljstvom.
Urnebes salata mi je posle ruske omiljena, ali na svakom mestu je bar malo personalizovana, a ja to volim da probam.
:cvet:

Back