Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Wow, zar postoji neko takav? :shock:_honeybunny_:ne volim sex a ne volim ni pare
Sta volis onda...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Wow, zar postoji neko takav? :shock:_honeybunny_:ne volim sex a ne volim ni pare
sinnke:Pare. Sex nije los... mada ko ima para ima i seksa.
livija:"A sta ce covek kad 90% su dobrih riba sponzoruse...
A ove 10 imaju "dugu vezu"...."
ima jedan mali procenat koji ima isuvise para da se svrsta u sponzoruse, pa nije interesantan vecini...
likovi sa kintom na njih ne obracaju paznju jer te devojke kinta ne fascinira; a likovi bez kinte cim namirisu da ima "i za kifle i za zvake", povuku se....
personaly, i think that love makes the world go 'round, but im pretty sure money has something to do with it, too
ps: u cann't be in love without a good sex (to not make any confusion)
storm cloud:Секс је лепши, али могла бих без њега цео живот да проживим. А без лове не.
Aleksej_BASO:Netacno, one sa puno para traze likove sa jos vise para, daj bre nemoj da nam prodajes price.....
stanmiros:Ili oboje...
livija:nije istina, sorry... ne kazem da toga nema, ali nije u potpunosti istina...
by the way, nalazim se licno uvredjena ovde :|
znas koliko sam puta cula "aha... pa lepo... vidis, nemam ja sta s tobom da pricam, ti si van moje kategorije.... jbg, bas si mi se SVIDJALA" (!) hey! proslo vreme!!?!?!!?!?
Aleksej_BASO:Znam nekada istina ume da uvredi....![]()
Ali ne razumem.. Neko ti je rekao da si van njegove kategorije jer imas puno para (pa si zato uvredjena) ili zato sto nemas para....![]()
Ja to kazem samo devojkama koje ne lice ni na sta, a jos se prave pametne, ali nikad ne vezujem to za kesh.
Okay, now you got me totally confused. Do you have cash or you don't? He changed his mind because you have more money than he has, or was it the other way around?livija:e, bas si mi doskocio....
sad, tebe ne zanima kes, a devojke samo kes zanima? ...ili su krsevi, pa foliraju postenje... zanimljivo, zaista...
on je mene startovao, by the way...
i nisam uvredjena, bila sam razocarana tim stavom, sve je bilo ok dok se nije dotakla doticna tema... to je sve
Tasha_BG:Kakvo pitanje???? :shock:
Sex, naravno!!!![]()
![]()
A, gdje ti zivis?livija:nije istina, sorry... ne kazem da toga nema, ali nije u potpunosti istina...
by the way, nalazim se licno uvredjena ovde :|
znas koliko sam puta cula "aha... pa lepo... vidis, nemam ja sta s tobom da pricam, ti si van moje kategorije.... jbg, bas si mi se SVIDJALA" (!) hey! proslo vreme!!?!?!!?!?
livija:e, bas si mi doskocio....
sad, tebe ne zanima kes, a devojke samo kes zanima? ...ili su krsevi, pa foliraju postenje... zanimljivo, zaista...
on je mene startovao, by the way...
i nisam uvredjena, bila sam razocarana tim stavom, sve je bilo ok dok se nije dotakla doticna tema... to je sve
Aleksej_BASO:PA opet si verovatno nesvesno rekla ono sto ja stvarno mislism.
Vecina krseva bas kao sto si ti i rekla folira postenje. A dale bi svasta da mogu da izigravaju sponke, ali ne mogu jer su krsevi. Pa onda pljuju po likovima koji imaju para i kola, a jos vise po doteranim ribama, jer svaka doterana je za njih sponzorusa.
Stvarno krs ribe su bas specificne, i dobre za proucavanje....
A sto se tebe tice, i dalje ne kontam, sta tip te je odbio jer imas ili nemas para? Ma daj... Ne mogu da verujem.... KOd ribe se to nikad ne gleda.
McMillan:Ah, so I see.
You had more money.
OK.
Still dumb. Maybe dude doesn't like to feel like you bought him. Happens sometimes here, you know.
Life must suck big time over at the States, eh?
McMillan:I've stopped laughin' at old jokes. Paris is quite some work, heh...
So money is a huge obstacle, you say...
Right.