Sta vidite?

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.670
Ne bi se takve izdvajale previse da nema emancipacije i zena koje joj nabacuju komplexe i daju primer kako treba da izgleda nafurano i prepravljeno,kako treba da zaradjuje dobro i leti visoko i pazi onda nama kazu pa vi volite takve,sta zbog nas su postale idioti xaxa

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.670
Već odavno su pomjerene mnoge medijske granice (ne)toleerancije, nekulture, fizičkih obračuna, nasilničkih ponašanja, forsiranje prostitutki tj kurvi, "ljubav" tj seks uživo, promovisanje kriminalaca i sumnjivih tipova, stvaranje iluzija da je takvo "okruženje" realnost i nešto čime bi se djeca i omladina trebala fokusirati tj ugledati.
Kada na nekim nacionalnim televizijama vidite koliko se forsiraju i daje vremena dokazanim kurvama i problematičnim tipovima, postavlja se pitanje - ko je odgovoran za sva ta *ranja koja nas truju, naročito mladju populaciju?
Očigledno da danas ne postoji nikakva crvena linija koja bi alarmirala odgovorne i nadležene.. ako ih uopšte ima?
Sve se čini za što veću gledanost, pa ne čudi što se može svašta vidjeti a i čuti.

K

kaleidoskop12

Gost
Sa leve strane snimka dobra, postena, domacinski tip, priglupa znaci ne laje, muz moze da joj radi sta hoce,
mozda izbije par zuba kad se napije al ko jos mari za zube bitno je da ona cuti i trpi.
Sa desne strane, lepa, negovana, uspesna, nimalo glupa, mozes da joj spocitavas kojesta al to kad bi se zezali.
Izvinite ali izbor izmedju ova dva zla je ovaj put lak.

krompir 2.1.

Buduća legenda
Poruka
43.423
da odgledate ovaj spot - ZAHEBALA SI ME DA POGLEDAM

sta vidite? - VIDIM DA PRETERUJES SA DOKOLICOM I GLUPIM SADRZAJIMA SA NETA

sta osetjate? OCESAM SE PREVARENO MISLECI DA JE TEMA DA DISKUSIJU

sta uopshte mislite? Mislim da je ovo jezivo iskoriscavanje prostih ljudi zarad tzv. zabavne emisije i takvi koncepti emisija mi se gade i ne gledam ih

da li se ovako nesto treba zakonski zabraniti u tv-u? DA ... nazalost to necemo docekati skoro

:(

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
11.985
Vidim da voditeljka pita, a pitana odgovara.
Osećam teg nepravde i žalost.
Mislim, tj. tvrdim da na Forumu postoji bar 10 tema sa istim ovim (ne)smislom, kako kome.

Ne gledam televiziju često, ali ovaj isečak više doživljavam kao ogledalo toga kakvo društvo gradimo, nego npr. uživo prenos sednice Vlade.

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.301