Pitanje iz naslova je dovoljno jasno,pa da krenemo......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..za ovih (mnogo) godina roditeljstva, izmenjala sam sve odgovore iz ankete..
..a i mnoge nenavedene..
..za ovih (mnogo) godina roditeljstva, izmenjala sam sve odgovore iz ankete..
..a i mnoge nenavedene..
al` bash sam ovih dana razmishljala kako je za sve potrebno vreme i adaptacija.... kad sam dobila bebu, kao i svaka beba (dobra beba) spavao je 4 sata prepodne i 3 sata popodne i opet nisam mogla da se organizujem nikako - ni za raspremanje, ni za vesh, ni za muzza, ni za kucu... sad, kad on spava sat i po do dva dnevno, ipak stignem sve... da mi je tih 7 sati, pa ja bih uspela i kucu da sazidam, a kamoli raspremim... chudo jedno....
![]()
kako kad.
ovih dana mi je chovek na odmoru, pa on sheta dete prepodne, a ja za to vreme uradim sve shto planiram - od raspremanja do kuvanja ruchka... pa taman kad klinac zaspi, ja stignem i da se povatam sa muzzem (poshto ga mnogo volim ovih dana, valjda zato shto mi pomazze, mislim da je to tipichno zzenski sindrom, a glupi mushkarci to ne shvataju, da samo malo pomere dupe, dobijali bi puno vishe ******... nego... da se vratim na temu....) i da ospavam partiju i da se ichatujem il` obavim sve telefonske il` shta god....