Sta vi muskarci znate o vasem...

Zefirra

Iskusan
Poruka
6.123
Stekla sam neki utisak da zene znaju vise o svojim reproduktivnim organima i nacinu na koji oni funkcionisu nego muskarci.
Em sto izgleda da nista ne znaju,em sto izgleda da ih uopste i ne zanima (samo da sljaka).
A i cini mi se da je u skoli mnogo vise paznje posveceno devojcicama nego decacima.

Pa ja bi eto volela da znam neke stvari i o tome , sta vama npr smeta.Zasto je to tako.

(Npr zasto vam nekad oticu ... ) itd

Aj valjda ste shvatili poentu.

zelenooka85:
Stekla sam neki utisak da zene znaju vise o svojim reproduktivnim organima i nacinu na koji oni funkcionisu nego muskarci.
Em sto izgleda da nista ne znaju,em sto izgleda da ih uopste i ne zanima (samo da sljaka).
A i cini mi se da je u skoli mnogo vise paznje posveceno devojcicama nego decacima.

Pa ja bi eto volela da znam neke stvari i o tome , sta vama npr smeta.Zasto je to tako.

Pa oko si dobra riba, i puno se ljubis i grlis, onda mozes da nadrazis decka i da mu nateknu JAJA, napune se sperme i hoce da puknu, i jedino ti tu mozes pomoci, na tebi je da odgovoris sta ti mislis, KAKO POMOCI ???

Devilishgirl:
zashto su nekima mala yaya, nekima velika? da li je to samo zbog praznjenja/nepraznjenja..
zashto neki imaju vece sexualne apetite od drugih? da li stres utiche na prostatu? shta prostata znachi u njegovom zivotu?
Opste je poznato da su jaja deo reproduktivnog sistema organa koji je namenjen za ceskanje, sve ostalo su ciste zablude, dok je prostata samo da bi ti doca gurnuo ruku u bulju dok pokusava da je napipa (nikad probo, al mora da je ugodjaj)

zelenooka85:

Pa nekad se malo nazuljam pa me bledu...

Ili ako mi je jako dugo dignut (recimo neko muvanje u izlasku koje dugo traje i onda mije non stop dignut a ne tandarim) uh posle toga ume da boliiiiii.......

Ajde bre ljudi,majku mu...
to o oticanju sam navela SAMO kao primer,
hocu da znam vise o tome,sigurno imate neke specificnosti
Npr neki ne podnose nadrazivanje odmah posle orgazma.
Opet nekima oticu kad se nadraze a ne zavrse,a moj decko moze kolko god hoce da radi svasta pa da opet ne zavrsi i nije mu nista.
Na kraju krajeva ima li ovde neko ko ce onako malo iz iskustva a malo i strucno da objasni neke stvari.

Back