kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
........mogucnost manipulacije ljudima je velika i poseduju je mali broj odabranih perfidnih jedinki ....
A sto mislis da je mala ogranicena. Vama cim neko nije pokvareno smece odmah je ogranicen... uh kako me takvi nerviraju
........mogucnost manipulacije ljudima je velika i poseduju je mali broj odabranih perfidnih jedinki ....
Dobro mačak, ne kostreši se. Nisam mislila ništa loše. Ako je zaista istina ono što mala piše onda je njen "dečko" pravi kreten. Samo mi priča deluje neverovatno. Doduše, ja sam tih njenih petnaest imala poodavno, pa se i ne sećam kako sam doživljavala svet oko sebe.![]()
......nemoj da se jediš,pogledaj samo koliko malo poruka ima.....Jel joj ovo prvo pojavljivanje ovde ? Trazila je misljenja i odgovore a vi ste svi skochili na nju kao da je vanzemaljac........zeznula se pa shta!Vi kao nikad niste ......Stvarno ste ponekad grubi bezrazlozno
Ko je rekao da se ona zeznula..:shock:
Uuuu, vidi čika-Kambija, počeo da se bacaka sa stručnim izrazima....![]()
......nemoj da se jediš,pogledaj samo koliko malo poruka ima.....
...to će ti sve reći....
...Čupkice,koliko ti godinica imaš...:shock:
....svašta ću se ja ovde nagledati....![]()
mislis nacitati.....![]()
Sinoc sam se pomirila sa bivsim deckom i bilo nam je super ali pokrenuli smo jednu temu i tako nesto pricali.. Naime on je stariji od mene i normalno da ima neke svoje potrebe. Rekao mi je da on nikada ne bi trazio to od mene, mozda da sam 3-4 godine starija ali sad nikako i da je njemu to kao i svakom drugom muskarcu potrebno. Ja sam njemu rekla da je meni to ok i da mu ja ne branim da to ima sa strane.. Tako da mi je rekao da mora bar jednom mesecno sa nekom drugom da ima sex, tj najavio mi je to unapred.. Zanima me sta vi mislite o svemu tome i da li sam ispravno postupila???![]()
...pa jel ti lepo vidiš da je ovo 18 plus forum....Ok ljudi to su vasi komentari. Za sve neupucene koji ne citaju imam 15.5 godina.. Nek **** sve redom sta mene za to boli uvo. on zivi u kuci tako da mu je parkic daleko.. Bas sam namerno temu postavila ovde da mi neki strucniji odgovore a ne na tinejdzerima.. Vidim da ste se prilicno zainteresovali. NE znam sto vam deluje neverovatno, sve sto sam rekla je istina. Ja sam istrajna u svojoj odluci, ko misli drugacije ima pravo da to radi.. Sta mu ja mogu!
pedofil...Sta vam je ljudi jbt! Moze on da bude kralj koliko hoce i da mi je trazio da spavam sa njim ja ne bih to uradila. Nije da se plasim i te stvari nego jednostavno smatram da sam jos mlada za to. ja imam 15.5 a on 20 godina. Svakom mom buducem koji mi to bude trazio a ja smatrala da je rano reci cu mu isto sto i njemu...
...muči bre,nemo da te Velja čuje...pa?????????????
Sinoc sam se pomirila sa bivsim deckom i bilo nam je super ali pokrenuli smo jednu temu i tako nesto pricali.. Naime on je stariji od mene i normalno da ima neke svoje potrebe. Rekao mi je da on nikada ne bi trazio to od mene, mozda da sam 3-4 godine starija ali sad nikako i da je njemu to kao i svakom drugom muskarcu potrebno. Ja sam njemu rekla da je meni to ok i da mu ja ne branim da to ima sa strane.. Tako da mi je rekao da mora bar jednom mesecno sa nekom drugom da ima sex, tj najavio mi je to unapred.. Zanima me sta vi mislite o svemu tome i da li sam ispravno postupila???![]()