I
Interesuje me
Gost
koje zasluzuju vasu ljubav? Da li je i vama tesko, kao i nama da pronadjete neku finu, normalnu i dobru devojcicu, koja vas zaista zasluzuje? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj jest u pravu si apsolutno! Nisam dobro procitala post, khm, khm, a lepo mi, jest', pise "da li i vi kao i mi"....Anonymous:Mislim da je ono gore pitanje postavila RIBA.....![]()
Uh, znaci zato sam ovoliko ruzanNo Nick:Dobro, dobro.... razumem kapetane Smokva!!!
Mojne se ljutis. Skodi lepoti!![]()
Nemoj sad da foliras... vidi se da nisi neke namcoraste prirode :wink:Chernobill:Uh, znaci zato sam ovoliko ruzanNo Nick:Dobro, dobro.... razumem kapetane Smokva!!!
![]()
![]()
Nisi ni ti pa se cesto ljutis.No Nick:Nemoj sad da foliras... vidi se da nisi neke namcoraste prirode :wink:Chernobill:Uh, znaci zato sam ovoliko ruzanNo Nick:Dobro, dobro.... razumem kapetane Smokva!!!
![]()
![]()
Da. Ali ovde nije ni bitno osim ako samo ovde ne vodis svoj drustveni zivot, a to je gore nego biti ruzan i mrgud. Mada i ovde svasta biva.No Nick:ma kako se ne vidi? Ovde ces pre skontati ko je mrgud nego ko je lep ili ruzan, nisam u pravu? :wink: