devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
pitanje za muski rod...ovako imate par devojaka koje vam se svidjaju....odnosno svaka ima nesto svoje i u necemu je posebna....sta vi birate kao posebnost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
devojcurak:pitanje za muski rod...ovako imate par devojaka koje vam se svidjaju....odnosno svaka ima nesto svoje i u necemu je posebna....sta vi birate kao posebnost?
Svakom svoja perverzija.Queen_:zašto Milojko Vasić ažurira tuđe postove?:-?
Naziv teme je promenjen, tako da se odmah vidi o čemu se diskutuje. Zbog te promene piše da sam menjao tj. ažurirao početni post.Queen_:zašto Milojko Vasić ažurira tuđe postove?:-?
Ova u sredini nema bas jasan cilj u zivotu.divlja u srcu:Ono sto je posebno kod mojih devojaka, to je da su vampirice!
![]()
You know she moves like sin,
And when she lets me in
It's like liquid love,
No doubt about it, can't live without it
:razz:
andja_stay_cool:hey, Antun..ja nemam bushne ushi..xa,xa....
Gazdarica:Mala pricica...
Upoznao je 2 drugarice, obje lijepe... Objema se i on svidio...
Jedna od njih bila je ljepsa, druga zanimljivija...
Dvoumio se koju da odabere... Na kraju, prevagnula je ljepota...
Kakav zaheb... Prvi seks=totalni fijasko
Dobro, prvi macici se u vodu bacaju...
Drugi seks, opet isto... Treci, takodje...
Ona samo legne, rasiri noge i nezainteresovano ceka da se sve zavrsi... Svaki pokusaj igre, stimulacije, njenog aktiviranja, bio je uzaludan...
Sjeo je i popricao sa njom o tome... Rekla mu je da se sa muskarcima seksa samo zato sto se to mora, a da ona sama uopste ne osjeca seksualnu zelju... Takva je oduvijek i sa svakim partnerom...
Jasno, odustao je od veze sa njom i silno se kajao sto nije onu odabrao onu drugu - manje lijepu, ali tako duhovitu i sarmantnu, sa vatrom u ocima i zavodljivim smijeskom...
Kaze da mu je to bila dobra skola... Danas se smije sopstvenoj gluposti...
andja_stay_cool:uh..ove si iz Van Helsinga , a?
divlja..koja je ovo pesma ispod?
Prema germanskoj, ili prema skandinavskoj mitologiji?HeBePoBaTaH_:Devojke biram isključivo iz reda vila i valkira.