devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
pitanje za muski rod...ovako imate par devojaka koje vam se svidjaju....odnosno svaka ima nesto svoje i u necemu je posebna....sta vi birate kao posebnost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojcurak:pitanje za muski rod...ovako imate par devojaka koje vam se svidjaju....odnosno svaka ima nesto svoje i u necemu je posebna....sta vi birate kao posebnost?
Svakom svoja perverzija.Queen_:zašto Milojko Vasić ažurira tuđe postove?:-?
Naziv teme je promenjen, tako da se odmah vidi o čemu se diskutuje. Zbog te promene piše da sam menjao tj. ažurirao početni post.Queen_:zašto Milojko Vasić ažurira tuđe postove?:-?
Ova u sredini nema bas jasan cilj u zivotu.divlja u srcu:Ono sto je posebno kod mojih devojaka, to je da su vampirice!
You know she moves like sin,
And when she lets me in
It's like liquid love,
No doubt about it, can't live without it
:razz:
andja_stay_cool:hey, Antun..ja nemam bushne ushi..xa,xa....
Gazdarica:Mala pricica...
Upoznao je 2 drugarice, obje lijepe... Objema se i on svidio...
Jedna od njih bila je ljepsa, druga zanimljivija...
Dvoumio se koju da odabere... Na kraju, prevagnula je ljepota...
Kakav zaheb... Prvi seks=totalni fijasko
Dobro, prvi macici se u vodu bacaju...
Drugi seks, opet isto... Treci, takodje...
Ona samo legne, rasiri noge i nezainteresovano ceka da se sve zavrsi... Svaki pokusaj igre, stimulacije, njenog aktiviranja, bio je uzaludan...
Sjeo je i popricao sa njom o tome... Rekla mu je da se sa muskarcima seksa samo zato sto se to mora, a da ona sama uopste ne osjeca seksualnu zelju... Takva je oduvijek i sa svakim partnerom...
Jasno, odustao je od veze sa njom i silno se kajao sto nije onu odabrao onu drugu - manje lijepu, ali tako duhovitu i sarmantnu, sa vatrom u ocima i zavodljivim smijeskom...
Kaze da mu je to bila dobra skola... Danas se smije sopstvenoj gluposti...
andja_stay_cool:uh..ove si iz Van Helsinga , a?
divlja..koja je ovo pesma ispod?
Prema germanskoj, ili prema skandinavskoj mitologiji?HeBePoBaTaH_:Devojke biram isključivo iz reda vila i valkira.