sta je to sto prvo primjetite na nekoj djevojci, samo iskreno odgovorite molim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
perutsta je to sto prvo primjetite na nekoj djevojci, samo iskreno odgovorite molim
Znam... znam da tebe to privlaci, isto kao i mene. A, bogami, i najlosiju ribu meni nacini privlacnomI mene![]()
Znam... znam da tebe to privlaci, isto kao i mene. A, bogami, i najlosiju ribu meni nacini privlacnom![]()
Uh, ja sam omatorio, i kada vidim ove mldae, pomislim, bozxe kakav sam ja manijakCuti, kod mene isti slucaj, ali to tesko obuzdavam![]()

Kapiram te i ima takvih likova sve vise. Nije bas normalno, ali sta se moze...Iskreno bih bio srecniji kad bih mogao da obuzdam neke postupke i zelje, ali za sad tesko ide.Uh, ja sam omatorio, i kada vidim ove mldae, pomislim, bozxe kakav sam ja manijak![]()
Ma sto nije normalno ?!?!Kapiram te i ima takvih likova sve vise. Nije bas normalno, ali sta se moze...Iskreno bih bio srecniji kad bih mogao da obuzdam neke postupke i zelje, ali za sad tesko ide.

Jeste sirovine, pa zar nije pamet najvaznija, lepota je prolazna i neprelazna.
MA pusti ga...Pa, pitao čovek šta ih prvo privuče, a za drugo će, valjda kasnije..

"fato nauči žabicu da pravi pite i marš iz kuće"sise
pa onda jeli pametna
pa onda dali zna pitu razviti
sta je to sto prvo primjetite na nekoj djevojci, samo iskreno odgovorite molim
posle torbu , pa frizuru...
Vidi se, Marina, da si vrlo bistra osoba i da znash odakle treba poceti procjenjivati osobu. !...cipele...posle torbu , pa frizuru...
![]()