Sta vas prvo privuce kod devojke guza,grudi ili lice?Da li neko gleda odmah kompletno izdanje ili se zumira deo po deo i za koji bi deo tela kada bi mogli da birate napravili savrsenim i onakvim kakvim vi zelite da osetite? Veca ili manja guza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Ja prvo primetim ako je kurvasta. To me odmah napali pa predjem na konverzaciju i celu noc je slusam a samo mislim kako bi joj ga stavio.
sinnke:Ja prvo primetim ako je kurvasta. To me odmah napali pa predjem na konverzaciju i celu noc je slusam a samo mislim kako bi joj ga stavio.
evo bas sad prosle godine ja sam sklopio moju milicu,i mogu vam reci da me sluzi i dan danas.guzu sam kupio u albaniji od jednog kineza platio mi je 50 dinara.dok glavu i noge ima moj stari na otpadu.10 dana sam je sklapao,sve po shemi.jedino ima fabr. greshku oko ochiju,ne mogu da joj uteram oko u glavu.grudi sam pravio od unutrashnje traktorske gume "imt" ne znam koji model.lice sam napravio od medjapana 10mm i prelakirao ga kod drugara sa max majerom,ispod je normalno shpric git.veoma vedra devojka.prolece joj prska iz ochiju. o`shemu prishamo(ochna surutka bevanda majonez).teica11:Sta vas prvo privuce kod devojke guza,grudi ili lice?Da li neko gleda odmah kompletno izdanje ili se zumira deo po deo i za koji bi deo tela kada bi mogli da birate napravili savrsenim i onakvim kakvim vi zelite da osetite? Veca ili manja guza?
teica11:Sta vas prvo privuce kod devojke guza,grudi ili lice?Da li neko gleda odmah kompletno izdanje ili se zumira deo po deo i za koji bi deo tela kada bi mogli da birate napravili savrsenim i onakvim kakvim vi zelite da osetite? Veca ili manja guza?
McMillan:Lice, grudi, guza, mozak,
If lice/grudi/guza/ = OK, and mozak not = OK, then no relationship
Nego, Frankenshtajne, da mi pomognesh da napravim Lazu?dr.boblica&dr.hoblica:evo bas sad prosle godine ja sam sklopio moju milicu,i mogu vam reci da me sluzi i dan danas.guzu sam kupio u albaniji od jednog kineza platio mi je 50 dinara.dok glavu i noge ima moj stari na otpadu.10 dana sam je sklapao,sve po shemi.jedino ima fabr. greshku oko ochiju,ne mogu da joj uteram oko u glavu.grudi sam pravio od unutrashnje traktorske gume "imt" ne znam koji model.lice sam napravio od medjapana 10mm i prelakirao ga kod drugara sa max majerom,ispod je normalno shpric git.veoma vedra devojka.prolece joj prska iz ochiju. o`shemu prishamo(ochna surutka bevanda majonez).
Sta vas prvo privuce kod devojke guza,grudi ili lice?Da li neko gleda odmah kompletno izdanje ili se zumira deo po deo i za koji bi deo tela kada bi mogli da birate napravili savrsenim i onakvim kakvim vi zelite da osetite? Veca ili manja guza?
Nego, Frankenshtajne, da mi pomognesh da napravim Lazu?
Bolji je jedan Laza od onog Crnogorca i njegovog klona.
:wink: