Slučajni prolaznik
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
...i daje snagu da idete dalje?
Za mene je to moje dete. Da nije njega mislim da bi se već odavno predao.
Za mene je to moje dete. Da nije njega mislim da bi se već odavno predao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno tačno i nemoguće za opisati. Čini mi se da sam sagledao svu istinu i veličinu izreke: nedoživljeno-nesaznano.Gazdarica:Dijete je definitivno najveca, najmocnija pokretacka snaga koju jedan covjek moze imati...
Sad se setih dijaloga iz filma Sabirni centar. Marko pekar: "J_ebem ti decu i ko ih izmisli, niko u životu nemože da te razočara kao rođeno dete", Alkos: "Može, roditelj".Gazdarica:Razmisljam ponekad o tom odnosu dijete-roditelj...
Fascinirajuce je koliko ih je covjek u stanju, prakticno, bezuslovno voljeti i sve uciniti za njih, ma koliko ga oni znali nervirati i dovoditi na ivicu ludila svojim nestaslucima, a ponekad i bezobrazlukom...
Pa pitanje je i bilo šta je tebi bitno.JOVANA77:pokrece me vera u meni bitne stvari.............
Slučajni prolaznik:Pa pitanje je i bilo šta je tebi bitno.JOVANA77:pokrece me vera u meni bitne stvari.............
OK. U šta veruješ?JOVANA77:Slučajni prolaznik:Pa pitanje je i bilo šta je tebi bitno.JOVANA77:pokrece me vera u meni bitne stvari.............
pitanje je bilo sta vas pokrece da idete dalje.
a ja ti rekoh da je to VERA.
Slučajni prolaznik:OK. U šta veruješ?JOVANA77:Slučajni prolaznik:Pa pitanje je i bilo šta je tebi bitno.JOVANA77:pokrece me vera u meni bitne stvari.............
pitanje je bilo sta vas pokrece da idete dalje.
a ja ti rekoh da je to VERA.
Slučajni prolaznik:A šta očekuješ od deda mraza?
Šta bi sa onim da je svako kovač svoje sreće?JOVANA77:Slučajni prolaznik:A šta očekuješ od deda mraza?
srecu.....
Slučajni prolaznik:Šta bi sa onim da je svako kovač svoje sreće?JOVANA77:Slučajni prolaznik:A šta očekuješ od deda mraza?
srecu.....
Gazdarica:Razmisljam ponekad o tom odnosu dijete-roditelj...
Fascinirajuce je koliko ih je covjek u stanju, prakticno, bezuslovno voljeti i sve uciniti za njih, ma koliko ga oni znali nervirati i dovoditi na ivicu ludila svojim nestaslucima, a ponekad i bezobrazlukom...
Gazdarica:Razmisljam ponekad o tom odnosu dijete-roditelj...
STA?Betty:Gazdarica:Razmisljam ponekad o tom odnosu dijete-roditelj...
mmmmmm....ljubav indeed.....ja opet volim i opet bezumno (sada cudnije nego ikada)....sta drugo moze bolje i jace da pokrene?