Rising star
Zainteresovan član
- Poruka
- 293
Da li imate neke strahove bilo racionalne ili iracionalne? Imam iracionalan ,,strah,, kad me neko gleda u oči duže od 5 sekundi, pogled počne da mi se gubi i gledam dole ili u stranu 😂
No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. - Sokratfizicka ogranicenost
ali fora je sto fizicka snaga ne moze sve sto moja masta mozeNo man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. - Sokrat
ko je pomenuo maštu anyway?ali fora je sto fizicka snaga ne moze sve sto moja masta moze
jako je pomenuo maštu anyway?
pa zato sto ja hocu da zivim u svetu ideja gde fizicko odrzavanje nije zahtev realnosti, ebg, nek sam "sizofrenicar", to sam sto sam 🤷and?
ne kapiram zašto si to rekao
znači želiš da maštaš. verujem da voliš knjige kao što su lotr, narnija, harry potter. (nije sarkazam).pa zato sto ja hocu da zivim u svetu ideja gde fizicko odrzavanje nije zahtev realnosti
pa vise volim vizuelno i zvucno, nisam simbolicki tip (posto su reci simboli za realnosti), ali u glavnom volim da znam one misterije koje su i dalje ostale neotkriveneznači želiš da maštaš. verujem da voliš knjige kao što su lotr, narnija, harry potter. (nije sarkazam).
Po mom misljenju, sve misterije cemo razotkriti kad bude drugi Hristov dolazak, ako budemo medju spasenima, mada mnoge misterije su demonske obmane 🧐pa vise volim vizuelno i zvucno, nisam simbolicki tip (posto su reci simboli za realnosti), ali u glavnom volim da znam one misterije koje su i dalje ostale neotkrivene
meni je to programirano razmisljanje jer:Po mom misljenju, sve misterije cemo razotkriti kad bude drugi Hristov dolazak, ako budemo medju spasenima, mada mnoge misterije su demonske obmane 🧐
Ma cim umremo, prodje izvestan period i eto drugi Hristov dolazak, necemo nista osetiti, a Isus nam je pricao ko su demonimeni je to programirano razmisljanje jer:
1. ne znamo kada isus dolazi
2. ne znam ko su i sta demoni
zato sam toliko i navalentan sto se tice samoubistvo, pored jos ostalih razloga koje ne znam napametMa cim umremo, prodje izvestan period i eto drugi Hristov dolazak, necemo nista osetiti,
neprecizno reko, niti ih vidim, nit ih cujem, nit sam ih ikad sreoa Isus nam je pricao ko su demoni
Samo me plase moje reakcije na nepravdu i lopovluk.Da li imate neke strahove bilo racionalne ili iracionalne? Imam iracionalan ,,strah,, kad me neko gleda u oči duže od 5 sekundi, pogled počne da mi se gubi i gledam dole ili u stranu 😂
Hmmmm... 👹Litije i preveliki penis