Sta vas najvise zanima u seksu ili od seksa?

svako telo koje se seksulano ne trosi postaje deformisano.

kod muskaraca se manifestuje u pivskoj trbusini da ne vidi vrh cipela i noznih zglavaka gde su cukljevi urasli ispod koze.

kod zena sam napisao u kom pravcu nekad ode. nije sex samo taslacenje i pumpanje, vec jedan fizioloski mehanizam unutar nas koji nam nas voljeni organizam hrani izlucevinama suprotnog pola koji deluje zdravstveno na funkcionisanje svih sitema u organizmu a kod zena je to primarno neuroloski pa onda onako kako napisah.

nisam ja izmislio poznati izraz za zene koje nemaju sex i njine manifestacione oblike ponasanja koje svaki laik zapazi na keca.

svako telo koje se seksulano ne trosi postaje deformisano.

kod muskaraca se manifestuje u pivskoj trbusini da ne vidi vrh cipela i noznih zglavaka gde su cukljevi urasli ispod koze.

kod zena sam napisao u kom pravcu nekad ode. nije sex samo taslacenje i pumpanje, vec jedan fizioloski mehanizam unutar nas koji nam nas voljeni organizam hrani izlucevinama suprotnog pola koji deluje zdravstveno na funkcionisanje svih sitema u organizmu a kod zena je to primarno neuroloski pa onda onako kako napisah.

nisam ja izmislio poznati izraz za zene koje nemaju sex i njine manifestacione oblike ponasanja koje svaki laik zapazi na keca.
I kakva su to ponašanja?

Sex je primarno veza s prirodom, gde je nagon iznad svesti, a uklapanje sa prirodom je osnov opstanka svakog čoveka.
Čoveku je data svest da kontroliše svoje nagone, ali kao što znamo ta svest je tanka u svojoj moći i zavisi od društvanih dešavanja, dok priroda ne zavisi.
Dakle sex je prirodni ljudski nadražaj kao svaki drugi neophodan za život jedinke i opiranje tome vodi čoveka u frustracije. Da li ga čovek zloupotrebljava? Naravno, ali to rade i neki majmuni, recimo Bonobo, pa se opet uklapa u prirodne postupke.

imali smo do sad gomilu razlicitih tema na ljisu ali jos niko da vas pita onako ljudski

a sto tebe uopste zanima taj seks? :D
ako ćeš da mi veruješ isto to ja i samu sebe pitam u ovim godinama
šta sad tu mene više ima da interesuje, probala sam sve što me je interesovalo, šta mi se svidelo ponovila sam dok mi nije dosadilo
seks je precenjen, ja da ti kažem

Back