- Poruka
- 134.280
imali smo do sad gomilu razlicitih tema na ljisu ali jos niko da vas pita onako ljudski
a sto tebe uopste zanima taj seks?
a sto tebe uopste zanima taj seks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci ti se seksas zbog nje a ne sporadi sebeZbog uzajamnog zadovoljstva. Da vidim u očima žene da uživa.

Ala ti lazeeeeeesZbog uzajamnog zadovoljstva. Da vidim u očima žene da uživa.
Pročitaj opet poruku. uzajamnog.znaci ti se seksas zbog nje a ne sporadi sebe![]()
istina je to.Ala ti lazeeeeees![]()
uzajamno da ona uzivaPročitaj opet poruku. uzajamnog.
To su dve različite rečenice.uzajamno da ona uziva
to si rekao.
a ti si samo uzajamna busilica![]()
To je sa devojkom koju volis, ali akcenat je stavljen na seks..istina je to.
I sa devojkom koju volim imam seks, ali možeš zvati i vođenje ljubavi ako baš cepidlačiš.To je sa devojkom koju volis, ali akcenat je stavljen na seks..
Neces valjda da kazes da nikad nisi imao seks sa devojkom koju nisi nuzno voleo i patio emociju knjojzi..
da nijednoj nije stavio kesu na glavuTo je sa devojkom koju volis, ali akcenat je stavljen na seks..
Neces valjda da kazes da nikad nisi imao seks sa devojkom koju nisi nuzno voleo i patio emociju knjojzi..

Podrazumevacemo da si ti pasivan akter toga ?Bjob da budem iskren
Ne seksam se sa ružnim ženama.da nijednoj nije stavio kesu na glavu![]()
ti nikad nisi bio pijan?Ne seksam se sa ružnim ženama.
Ne konzumiram alkohol.ti nikad nisi bio pijan?![]()

Naravno....mislim cura mi s vremena na vreme sedne na glavu Ali nije bas da ne mogu bez toga....Podrazumevacemo da si ti pasivan akter toga ?![]()
Preferencija, tabe. Kao što ja nisam 190cm, sa 25cm kobajom, petnaest kuća.i kakva je to diskriminacija?
ruzne zene nemaju prava da uzivaju u pohoti tvog tela?..strasno... da si u americi zaglavio bi robiju![]()
Ja brate ne mogu iskrenoNaravno....mislim cura mi s vremena na vreme sedne na glavu Ali nije bas da ne mogu bez toga....
Imas prigovor savesti...a ja se pozvo na prigovor savesti glede nosenja oruzjaJa brate ne mogu iskreno
nesto u mojoj biti tako pravi neku kontratezu mojoj izrazajnoj muzevnosti i ratnickoj prirodi.
Zamisli da si 25cm sa kobajom 190 pa ne bi mogo od @Зоки da se odbranisPreferencija, tabe. Kao što ja nisam 190cm, sa 25cm kobajom, petnaest kuća.
Pa kaoImas prigovor savesti...a ja se pozvo na prigovor savesti glede nosenja oruzja
Ja joj Jos dohvatim njene I uvrcem a kad svrsi samo se ubacim najlaganije kolko je vlaznaPa kao
Al kad mi sedi na faci onda je i u dobrom polozaju da mi frtjka bradze a moze i gavrana da dovati![]()