Sta vas najvise nervira kod ljudi

licemerje

ko onaj britanski olos sto kaze za nas da nisu vidli onakav rasizam i nasilje u krusevcu :rotf: a oma ih surova stvarnost demantuje... sinoc na mecu sheffield-leeds :lol:

napisa im ovo ispod na jednom forumu tedose da me lincuju te fine sosfisticirane engleske ******... :lol:

danny,you know old saying...liar liar pants on fire nose as long as telephone wire
danny is same hypocrite character as milwall vomiting fan paul jiggins who teach us serbs about racism on soccer games. mainly all white brits are racist but they know how to act and pretend... in serbia we call things by names,not hiding and blushing on our guilt like they do. when somebody lies he's a liar, when somebody aimly provoke audience showing middle finger, he is piece of shit.... colour of skin is unimportant....

a oni ko je gowno mamu ti... al' na engleskom 'nako fino :rotf:

olosh, najgori. ko satre britaniju i potopi je ima mu dovedem trubace da mu sviraju po vasceli dan :lol:

a stoka iza gola se raduje i kliche sto je coek popio nokaut od bolesnika...

article_2220383_15963_E22000005_DC_833_634x365.jpg

taj olos je nama pisao na bombama sretan uskrs srbi i pobio one mlade ljude u rts-u.

dabogda pocrkali svi na ostrvu.

Kod ljudi me nervira sto su dvolicne tracare. Zabadaju ti noz u ledja a onda ti glume finocu. Mrs!

a zene to kao numeju? :lol:

salu na stranu, ovaj, zaboravi da stavim elem :lol: trac je zenska osobina tako da koleginice kad kazete da su ljudi dvolicne tracare to je 85 posto zenska osobina pa bi mozda bilo bolje da kazete najvise me nerviraju zene sto su... itd.

mi muskarci ne tracarimo.. mi samo lazemo ili bijemo :lol:

Kada misle, da ne primećujem, da me prave majmunom. Pa ja tačno vidim sve uvek, kada hoću da vidim, nemam problem taj. I onda kao kakvi naivci, kada pokušavaju da (za) maskiraju svoja ponašanja. E, to me onda duplo (iz) nervira. Jer ovo prvo, ko veli, ok, mutite, pravite kojekakva sra*nja, da ne kažem...važi. Ali, ono kada krenu kao pravdanja, pa nije to šta si videla/ o, pa nije to - to...jao majko, onda mi dođe da "ujedam" . Znači, ja tačno "pratim" tuđa ponašanja, i tačno znam sada već, kada neko muti, na koje načine "masti" i ta ljudska glupost, da Vi ne kontate šta rade ljudi...e, to...e, to...mi vređa inteligenciju. U puno, što se kaže. :mrgreen:

a zene to kao numeju? :lol:

salu na stranu, ovaj, zaboravi da stavim elem :lol: trac je zenska osobina tako da koleginice kad kazete da su ljudi dvolicne tracare to je 85 posto zenska osobina pa bi mozda bilo bolje da kazete najvise me nerviraju zene sto su... itd.

mi muskarci ne tracarimo.. mi samo lazemo ili bijemo :lol:

Inspiraciju za ovaj post sam dobila prisetivsi se upravo dve muske osobe. Svi tracaju. I musko i zensko. To je podla osobina ljudskih bica, a ako sam dobro upucena tu se i dalje ubrajaju oba pola :think:

Svako ima svoju cenu, znam.
Ali nerviraju me prodane duse koje se prodaju za male pare i brukaju za sitnice. Sta bi tek radili za neku vecu cenu.

Pa, tako je to uvek. Ljudi obično padaju, na sitnice. Na sitnicama. Nikad na krupnim stvarima. Sitne duše se ionako "prodaju" olako. Ljudi koji imaju Dušu, oni se ne "prodaju" . Oni se svojevoljno..." (Pre) Daju" . Mnogi ljudi niti prave razliku ta dva, a što je još žalosnije...Nikada i neće. Sitne duše, ne znaju ničemu istinsku Vrednost. Samo "Cenu" . To je ona razlika...Između blata. I zlata. Uvek bila. I biće. Kako god da okreneš.

Egoizam. Iako znam da je neizbežan. Možda najviše zbog toga.

To se trenutno favorizuje kroz vaspitanje, kroz školovanje, reklame. Preplavljeni smo porukama - Ti si to zaslužio, Tebi to pripada, Od tebe zavisi i sl.

Niko više ne govori o bilo kakvoj žrtvi koju pojedinac treba da podnese. Radi dece, porodice, starih roditelja.Sve se podređuje sopstvenim željama i potrebama.

To se trenutno favorizuje kroz vaspitanje, kroz školovanje, reklame. Preplavljeni smo porukama - Ti si to zaslužio, Tebi to pripada, Od tebe zavisi i sl.

Niko više ne govori o bilo kakvoj žrtvi koju pojedinac treba da podnese. Radi dece, porodice, starih roditelja.Sve se podređuje sopstvenim željama i potrebama.

Dodao bih i deo koji se odnosi na to da se uveg govori da si najbolji i da moras da budes najbolji. Ostalo nemam sta da dodam.

Dodao bih i deo koji se odnosi na to da se uveg govori da si najbolji i da moras da budes najbolji. Ostalo nemam sta da dodam.

Da, to kod zdrave dece. Od malena im se naduvava ego bez pokrića, odnos među decom je sve manje drugarski, a sve više takmičarski. I sve uz tu priču..ti si najlepši, ti si najbolji..

Kod hendikepirane dece ludilo ide dalje u celoj onoj licemernoj priči o posebnosti i potrebama.

Samoljublje.

Grandiozni osecaj samoobozavanja i samovaznosti koje se razmece spoljasnjom velicinom i preteruje u hvaljenju, trazi paznju pod svaku cenu, uvek je u pravu, uzima, a nista ne daje, zaslepljuje i ne dozvoljava coveku da vidi vlastite mane i greske.
Nije u stanju voleti druge, iskazati iskrenu emaptiju, jer je narcisticki fokusirano iskljucivo na sebe.
Podstice arogantno i oholo ponasanje i osecaj zasluznosti.
Ne shvata da je istinska velicina u nama samima - nasoj unutrasnjosti.

"Glupost je sama u sebe zaljubljena i njeno je samoljublje bezgranično." (Miroslav Krleža)

Poslednja izmena:
Samoljublje.

Grandiozni osecaj samoobozavanja i samovaznosti koje se razmece spoljasnjom velicinom i preteruje u hvaljenju, trazi paznju pod svaku cenu, uvek je u pravu, uzima, a nista ne daje, zaslepljuje i ne dozvoljava coveku da vidi vlastite mane i greske.
Nije u stanju voleti druge, iskazati iskrenu emaptiju, jer je narcisticki fokusirano iskljucivo na sebe.
Podstice arogantno i oholo ponasanje i osecaj zasluznosti.
Ne shvata da je istinska velicina u nama samima - nasoj unutrasnjosti.

"Glupost je sama u sebe zaljubljena i njeno je samoljublje bezgranično." (Miroslav Krleža)

Ima jedna jako dobra rec za takve.

Back