- Poruka
- 46.570
dvolicnost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a oma ih surova stvarnost demantuje... sinoc na mecu sheffield-leeds 

Kod ljudi me nervira sto su dvolicne tracare. Zabadaju ti noz u ledja a onda ti glume finocu. Mrs!

trac je zenska osobina tako da koleginice kad kazete da su ljudi dvolicne tracare to je 85 posto zenska osobina pa bi mozda bilo bolje da kazete najvise me nerviraju zene sto su... itd. 

a zene to kao numeju?
salu na stranu, ovaj, zaboravi da stavim elemtrac je zenska osobina tako da koleginice kad kazete da su ljudi dvolicne tracare to je 85 posto zenska osobina pa bi mozda bilo bolje da kazete najvise me nerviraju zene sto su... itd.
mi muskarci ne tracarimo.. mi samo lazemo ili bijemo![]()

Svako ima svoju cenu, znam.
Ali nerviraju me prodane duse koje se prodaju za male pare i brukaju za sitnice. Sta bi tek radili za neku vecu cenu.
Egoizam. Iako znam da je neizbežan. Možda najviše zbog toga.
To se trenutno favorizuje kroz vaspitanje, kroz školovanje, reklame. Preplavljeni smo porukama - Ti si to zaslužio, Tebi to pripada, Od tebe zavisi i sl.
Niko više ne govori o bilo kakvoj žrtvi koju pojedinac treba da podnese. Radi dece, porodice, starih roditelja.Sve se podređuje sopstvenim željama i potrebama.

Dodao bih i deo koji se odnosi na to da se uveg govori da si najbolji i da moras da budes najbolji. Ostalo nemam sta da dodam.
kad su lepsi il' pametniji od mene
Samoljublje.
Grandiozni osecaj samoobozavanja i samovaznosti koje se razmece spoljasnjom velicinom i preteruje u hvaljenju, trazi paznju pod svaku cenu, uvek je u pravu, uzima, a nista ne daje, zaslepljuje i ne dozvoljava coveku da vidi vlastite mane i greske.
Nije u stanju voleti druge, iskazati iskrenu emaptiju, jer je narcisticki fokusirano iskljucivo na sebe.
Podstice arogantno i oholo ponasanje i osecaj zasluznosti.
Ne shvata da je istinska velicina u nama samima - nasoj unutrasnjosti.
"Glupost je sama u sebe zaljubljena i njeno je samoljublje bezgranično." (Miroslav Krleža)