Sta vas je poslednje sokiralo?

Umri_muski

Legenda
Poruka
64.698
Pisite sta vam dodje , sta vas je to sokiralo , bilo situacija, ili vase predrasude, ili misljenje , znanje..

Npr mene je poslednje sokiralo koliko su Gacko i Preljine blizu a samim tim i Piva i ceo taj nacionalni park...a meni u glavi da su preko pola sveta jedno od drugog...
Namerno sam uhvatio i Bilecu posto je to bukvalno za taj deo Hercegovine ajd da trknemo do...

1730999119269.png

Pisite sta vam dodje , sta vas je to sokiralo , bilo situacija, ili vase predrasude, ili misljenje , znanje..

Npr mene je poslednje sokiralo koliko su Gacko i Preljine blizu a samim tim i Piva i ceo taj nacionalni park...a meni u glavi da su preko pola sveta jedno od drugog...
Namerno sam uhvatio i Bilecu posto je to bukvalno za taj deo Hercegovine ajd da trknemo do...

Pogledajte prilog 1638668
Mislio si Pluzine a ne Preljina? Jer si se na mapi pozicionirao na Pluzine a Preljina je u Srbiji. Slabo ti ide ta geografija.

Mislio si Pluzine a ne Preljina? Jer si se na mapi pozicionirao na Pluzine a Preljina je u Srbiji. Slabo ti ide ta geografija.
Ma zeza me autocortect cesto....sreca te nije seksualnih konotacija, nego tako promeni mesta, ili cele reci ili podeli na dve..
Ako ne proverim posle slanja i to detaljno , posalje me u USA Beograd...

Ocigledno nemam pojma o sev CG, juzni deo sam prvo lepo upoznao pa po zlu , kad su poceli antisrpski da se ponasaju...ebiga meni na celu pise ili u govoru pise Srbijanac...

Eto , nisam ni video da je promenio autocorrect....

Doso kolega sa bivseg posla od nikud, promenio telefon i nema mi broj a ja ugasio fejs pa ne moze nekako da me nadje na mesindzeru.Zove iz dvorista ko iz planine a ja zaglavio jos sanjit u wc.

Dosao da me pita jel imam girice tj ribu malo jer je obecao jednoj tamo da ce joj isprziti kad se budu videli a nije mogo da ide dugo na pecanje a zna ja da stalno idem pa ako imam malo da mu dam!Razveden je i ima decu koja idu u srednjoj skoli, zena mu ostavila decu i placa mu alimentaciju.

Ja onako sanjit i sve ne znam sta me he snaslo te kazem imam nesto malo.Te on dacu ti beki dinar nije problem.I ja izvadim iz zamrzivaca jedno pola kile i kazem jel dovoljno a on na to pa ok je mozda jos malo.Ja izvadim jos pola kile i on ok je.Upisao mi broj itd i nesto ofrlje popricali.Vadi on novac i kaze evo da se oduzim malo i daje mi sto dinara kao za pivoza kilo girice!Ja zbunjen i sanjit ne znam sta me he snaslo i onako ok...Covek mi se zahvali i ode!

Posle kad sam se razsanio sokirao sam se kako sam mogao tako ladno da mu dam kilo ribu i da mi da samo 100 dinara.Ajde za pola kile ok jer se znamo itd ali ovo bas bezveze i nekako zateceno na prepad...

Sad moram i ja nesto slicno da mu priredim da vidim da li ce da mi izadje u susret tj mogao bih da mu trazim da me odveze u obliznje selo ili do nekog mesta na pecanje i da me vrati, tako nesto...

Back