Šta vas je danas iznerviralo?

A ti sve kao nešto crno razmišljaš? Zašto?

Ne, neznam odakle ti taj zaključak. Čisto mislio sam da ovaka tema nema na forumu, a bio sam inspirisan sledećim što mi se desilo:

Ja sedim sam u autu druga, (na vikendici) koji je nešto izašao napolje. Pustio sam mačku u auto jer ga nisam očekivao da će doći jedno desetak minuta. Znam da on nedozvoljava svojim ljubimcima da ulaze u auto, kuću, a meni nesmeta. Odjedanput vidim njega da se neočekivano brzo vraća, a meni mačak u autu :D Odjedanput me vata neki strah i frka, brzo vadim mačka napolje, nadam se da mi ništa neće reći i zabrinuto iščekujem kakva će reakcija biti (dal me je video, da li je primetio) jer da je video nagrabusili smo i ja i mačak :D :D

Ne, neznam odakle ti taj zaključak. Čisto mislio sam da ovaka tema nema na forumu, a bio sam inspirisan sledećim što mi se desilo:

Ja sedim sam u autu druga, (na vikendici) koji je nešto izašao napolje. Pustio sam mačku u auto jer ga nisam očekivao da će doći jedno desetak minuta. Znam da on nedozvoljava svojim ljubimcima da ulaze u auto, kuću, a meni nesmeta. Odjedanput vidim njega da se neočekivano brzo vraća, a meni mačak u autu :D Odjedanput me vata neki strah i frka, brzo vadim mačka napolje, nadam se da mi ništa neće reći i zabrinuto iščekujem kakva će reakcija biti (dal me je video, da li je primetio) jer da je video nagrabusili smo i ja i mačak :D :D

Svaštara je zabavnog karaktera znači dolaze ljudi da se opuste a vi otvarate temu o strahovima, najdubljem. Molim vas da se koncentrišete na nešto lepo i veselo što je nama potrebno jer svi smo izloženi svakodnevnom stresu. Ako vas baš zanima takve teme one se nalaze na pdf Psihologiji.

Nek je admini premeste u psihologiju, nemam ništa protiv.

Ja mislim pak da je svaštara prilika da se ljudi isprazne. Da javno poklone osmeh ili poljubac nekom, ali i da kažu šta ih je to nasmejalo, razočaralo ili zabrinulo

Oni su opterećeni drugim stvarima a kamoli da primete tvoju temu. :)

Ljudi su više raspoloženiji za duhovite, veselije i šaljive teme nego ovaj, nije ti prvi put da otvaraš 'crne' teme
. :D

Na primer, šta te briga šta je ono mene zabrinulo/uplašilo, šta možeš da mi pomogneš i kako?

Neki ženski glas koji sam čini mi se stvarno onako još pospan čuo iz kreveta. "Vaskeee" Pomislio sam sve i svašta. Glas jedne devojke od od koje ja izgleda ne mogu da se odbranim godinama :D A nemamo nikakav kontakt, sem što sam mislio da ona dodje tu oko mog prozora u prizemlju i da očekuje da maštam o nekoj ljubavi i ko zna čemu.
Baš me je iznervirala:evil:

Back