Sta vas je danas iznerviralo

Pa kako ``ssissaju`` ovu travu, mamicu im...
Sto ne skupe to sto su pokosili, nego ostave to tako da stoji.
Pa celo naselje puno ``popinih prasadi``, to se sve osusilo i uvek posle setnje nadjem po koju tu travku na tj. u mom psu.
Svi koji imate pse, vodite racuna o ovome, ``popino prase`` je veoma opasna travka, jer moze da udje u telo psa. Zato, kontrola posle svake setnje.

komsinica... jednom u sto godina se seti da prebrise zajednicko stepeniste i jos me pozvala da me obavesti... a to sto cistacica otkazala zahvaljujuci njoj i slicnima kojima je zao ebenih 150 din mesecno i kojima nije dovoljno cisto, to nema veze :neutral: sad treba da se napravim blesava i da odem da joj odnesem 150 dinara i kazem da mi je svejedno ko i kako cisti

sestric..
juce je uzeo moj auto..
na podu ispred sedista suvozaca bila je kesa u kojoj je bilo ulje za motor koji sam trebala da dospem, samo nikao da uhvatim ohladjen motor..
on je vozio bogtepita koga i radili su bogtepita sta jer su uspeli po patosnici da prospu to ulje..
malopre sam ga naterala patosnicu da opere..sve ono crevo, cetka..deterdzent..
ona je sada suva, a uljana njoj koliko hoces..
sad sam mu dala domestos da ponovi pranje..
al cisto sumnjam da ce efekat biti bolji..
je zna neko cime da skinem ulje za motor sa patosnice koja nije samo gumena, nego na njoj ima i sinteticke tkanine?

sestric..
juce je uzeo moj auto..
na podu ispred sedista suvozaca bila je kesa u kojoj je bilo ulje za motor koji sam trebala da dospem, samo nikao da uhvatim ohladjen motor..
on je vozio bogtepita koga i radili su bogtepita sta jer su uspeli po patosnici da prospu to ulje..
malopre sam ga naterala patosnicu da opere..sve ono crevo, cetka..deterdzent..
ona je sada suva, a uljana njoj koliko hoces..
sad sam mu dala domestos da ponovi pranje..
al cisto sumnjam da ce efekat biti bolji..
je zna neko cime da skinem ulje za motor sa patosnice koja nije samo gumena, nego na njoj ima i sinteticke tkanine?
Start sprej, a ako nemaš, natopi deterdžentom za sudove, nekim enzimskim

Једна од ''дивљих'' плажа наше Пескаре.
Свега пет-шест купача, мир, опуштенција...
Долази комби и упаркирава се на самој плажи, буквално метар од воде и усред пешкира других купача...
Излећу три клинца и крећу да се брчкају, а тројица тата извлаче неколико ''пиша флаша'' (жутих дволитарки) пива и бацају у плићак... Затим напањују турбо народњаке, и све седећи у комбију циришу пиво...
Деца се сама купају све време...
После неког времена један од њих, са пивском стомачином до зуба, минђушом, тетоважама и цигаретом у зубима, узлази у воду сам, а пре пливања пикавац баца поред себе у воду, ту где му се деца купају... Друга двојица нису излазила из комбија уопште...
Улазимо моја ћерка (од 15 год.) и ја у воду, а тај ћелавац све говори клинцу (од 5-6 година):''Ма гледај мене, немој да гледаш женске! Шта гледаш женске?''
Дошло ми да му онај мокри пикавац угурам у грло, али сам оћутала будали...
После једно сат-два турбо тортуре, турирају комби ту поред наших пешкира и одлазе остављајући неколико пластичних пивских флаша на сред плаже...

Једна од ''дивљих'' плажа наше Пескаре.
Posle ovog teksta pokušavam da budem pametan.

Svinja, normalno, živi kao svinja i pravi svinjac oko sebe. Problem je što su puštene da zaseravaju okolo.

Jedino mogu da kažem da bi ovde sistem trebao rigoroznim merama da natera ljude na kulturu. Pa u duši neka ostane džiber, ali bar neće moći da širi smrad oko sebe.

Za sada o tome možemo samo da maštamo, jer slične imamo i među onima koje smo odabrali da nas vode. Mada sam se opameto pa više i ne pravim od sebe budalu birajući. I otkud-otud dođemo do politike.

Зато ја не волим купање на нашим рекама и језерима, увек се заломи нека сељачина да ти упропасти мир.
Или добијеш све три у једном, сељачине, мирисе тезги и роштиља и музику удри-ме-до-зоре...
А није да нисмо иши и у Б. Цркву и ***** материне, све ужас..

...ma radi i nama:mrgreen:

...ja ne podnosim klimu, vise volim da se naviknem na klimatske uslove, nego da me ovo cudo
"gadja" u glavu....od jutros mi vec trne pola glave, a samo sam par minuta sedela ispod nje
dok je cera podesavala....a lepo sam rekla da ne ukljucuje to sr*nje...da sam ostala jos koji
minut tacno bi opet bila u problemu i na korak do facijalisa.....nije to za zezanje :evil:

Back