Sta vas je danas iznerviralo

Ne da me je iznerviralo, više me je dovelo u stanje da mi se plače. :(
Ovo nije ugalj, ebo ga ko ga kupio, Bože mi prosti, već gomila kamenja. :evil: Kamenčuge, stenčuge, užas u svom najtvrdjem obliku :evil:
Sad sam izvukla kamenja, kamenčića, stenica i gromada iz kreke, koliko kamenolom na Straževici nije dnevno davao ni 1986. :dash::dash::dash: Stavim novi ugalj, kad ono medjutim... 35% jeste ugalj, al ne može da dodje da izražaja od onih 65% kamenja :dash::dash::dash: A drva nemam dovoljno, treba da teglim sa ovim stomakom čak iz prizemlja na drugi sprat.
Ruke su mi skroz ispečene, imam opekotine na nadlanici desne ruke, dlanu leve i podlaktici leve :sad2::sad2::sad2: Isekla sam prst na oštar kraj kamena, ebo me ko me nater'o da ga diram. :sad2::sad2::sad2: Boli me stomak od čučanja i klečanja pored šugave peći proteklih 45 minuta :sad2::sad2::sad2: Beba se rita i udara i šutira, bar je to dobro, da je osetim. Ne smem da pomislim da odem po drva, jer ne bih da rizikujem da se porodim na stepenicama, sa sve naramkom drva :sad2::sad2::sad2:
Će odlepim će poludim, će ubijem nekog... sve!!! :evil:

Рекоше ми да ће резултати биопсије бити готови за 2-3 недеље.... Прошло је 4 недеље, ја данас отишла по њих, а они ми кажу:''Па нису готови још ни резултати од августа! Где сте Ви пожурили?'' :dash:

Да је нешто озбиљно, могла сам већ одавно мирисати љубичице одоздоле док ми стигну резултати....:roll:

Рекоше ми да ће резултати биопсије бити готови за 2-3 недеље.... Прошло је 4 недеље, ја данас отишла по њих, а они ми кажу:''Па нису готови још ни резултати од августа! Где сте Ви пожурили?'' :dash:

Да је нешто озбиљно, могла сам већ одавно мирисати љубичице одоздоле док ми стигну резултати....:roll:

Veruj mi, Hellen, da je nešto ozbiljno - bili bi gotovi!
Barem su takva moja iskustva. Kada je tata operisan, pa tkivo poslato na biopsiju, bili su gotovi za 3 nedelje i bili su loši. Sreća, pa je operacija na vreme obavljena i odstranjeno sve pre nego je metastaziralo. 14 godina ima od tada- ćalac živ i zdrav. Kada je pok stric mog muža bio u pitanju, bili su gotovi rezultati već za 2 nedelje - loši. Kada je mama radila biopsiju dojke, čekali smo dva meseca rezultate i bili su dobri, bez malignih promena. A to je bilo negde proletos.
Ako je suditi po iskustvu - dobro je što nisu brzo gotovi! ;)

Veruj mi, Hellen, da je nešto ozbiljno - bili bi gotovi!
Barem su takva moja iskustva. Kada je tata operisan, pa tkivo poslato na biopsiju, bili su gotovi za 3 nedelje i bili su loši. Sreća, pa je operacija na vreme obavljena i odstranjeno sve pre nego je metastaziralo. 14 godina ima od tada- ćalac živ i zdrav. Kada je pok stric mog muža bio u pitanju, bili su gotovi rezultati već za 2 nedelje - loši. Kada je mama radila biopsiju dojke, čekali smo dva meseca rezultate i bili su dobri, bez malignih promena. A to je bilo negde proletos.
Ako je suditi po iskustvu - dobro je što nisu brzo gotovi! ;)

дај Боже да си у праву... говорим о нашој ситуацији, где резултати још нису готови, а прошло је више од 2 месеца, а мислим да ће се и Хелен сагласити :)

Ustanem lepo u 05:45, sredim se, krenem na stanicu, voz stize regularno u 06:20....sednem lepo, uzmem da citam novina....nakon dve stanice kazu da je doslo do neke smetnje, ali da cemo uskoro krenuti dalje....nakon 10 minuta nova vest....moramo napolje i presesti na drugi voz....dobro, aj sta sad kontam....odem na drugi peron, sednem u drugi voz....krene taj voz nakon nekog vremena, medjutim veoma brzo stane u nekim njivama u nekoj nedodjiji, znaci uzas. Opet obavestavaju kako je doslo do neke greske sa kompjuterom u toj i toj stanici i da ce doci do manjeg zakasnjenja tipa 10-15 minuta. Proslo tih 15-ak minuta....novo stanje...zakasnjenje ce iznositi 35-40 minuta....ljudi vec ***** zesce, neki otvaraju vrata vagona i iskacu iz voza. Proslo skoro sat vremena, voz konacno krece dalje...al´ ne lezi vraze....dve stanice vozili, kazu ispadajte, morate presesti opet. Treci voz me konacno dobacio do posla...sve u svemu umesto u 07:30, bio sam tek posle 9 na poslu. Divan pocetak nove radne nedelje. :dash:

Ustanem lepo u 05:45, sredim se, krenem na stanicu, voz stize regularno u 06:20....sednem lepo, uzmem da citam novina....nakon dve stanice kazu da je doslo do neke smetnje, ali da cemo uskoro krenuti dalje....nakon 10 minuta nova vest....moramo napolje i presesti na drugi voz....dobro, aj sta sad kontam....odem na drugi peron, sednem u drugi voz....krene taj voz nakon nekog vremena, medjutim veoma brzo stane u nekim njivama u nekoj nedodjiji, znaci uzas. Opet obavestavaju kako je doslo do neke greske sa kompjuterom u toj i toj stanici i da ce doci do manjeg zakasnjenja tipa 10-15 minuta. Proslo tih 15-ak minuta....novo stanje...zakasnjenje ce iznositi 35-40 minuta....ljudi vec ***** zesce, neki otvaraju vrata vagona i iskacu iz voza. Proslo skoro sat vremena, voz konacno krece dalje...al´ ne lezi vraze....dve stanice vozili, kazu ispadajte, morate presesti opet. Treci voz me konacno dobacio do posla...sve u svemu umesto u 07:30, bio sam tek posle 9 na poslu. Divan pocetak nove radne nedelje. :dash:
To da te ne lupa nostalgija za Srbijom, da se malo osećaš kao kod "kuće"

Gospode Bože !!! :eek:
Eto šta biva čoveku, kada se, mamuran, krene na posao, preko Helsinkija !!! :lol:

''Станична услуга'' у главном нам граду кошта 150 динара????!!!:dash::besna:

Зна ли ико шта уопште какве то они услуге нама наплаћују на аутобуској станици?
Ве-це се плаћа посебно - 30 динара.:evil:
Чекаоница је хладна, без икаквог грејања (бар онај војвођански део, не знам како је са преке стране), у њој постоје 4 (и словима - четири! :rtfm:) столице изнад којих пише ''само за инвалиде и мајке са децом''..:confused:....дакле нема ни где да се седне док се чека бус, не можеш ни да се огрејеш, ни да пишкиш за џ!
Ел то што ми шалатеруша прода карту - кошта 150 динара???? :dash::dash::dash:

:besna::besna::besna:

Back