gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
racun za mobilni... jos 500 preko... nije mi jasno kako sam uspela da spucam sve besplatne minute 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kamenčuge, stenčuge, užas u svom najtvrdjem obliku 

Stavim novi ugalj, kad ono medjutim... 35% jeste ugalj, al ne može da dodje da izražaja od onih 65% kamenja 

A drva nemam dovoljno, treba da teglim sa ovim stomakom čak iz prizemlja na drugi sprat. 

Isekla sam prst na oštar kraj kamena, ebo me ko me nater'o da ga diram. 

Boli me stomak od čučanja i klečanja pored šugave peći proteklih 45 minuta 

Beba se rita i udara i šutira, bar je to dobro, da je osetim. Ne smem da pomislim da odem po drva, jer ne bih da rizikujem da se porodim na stepenicama, sa sve naramkom drva 

Рекоше ми да ће резултати биопсије бити готови за 2-3 недеље.... Прошло је 4 недеље, ја данас отишла по њих, а они ми кажу:''Па нису готови још ни резултати од августа! Где сте Ви пожурили?''
Да је нешто озбиљно, могла сам већ одавно мирисати љубичице одоздоле док ми стигну резултати....![]()
Veruj mi, Hellen, da je nešto ozbiljno - bili bi gotovi!
Barem su takva moja iskustva. Kada je tata operisan, pa tkivo poslato na biopsiju, bili su gotovi za 3 nedelje i bili su loši. Sreća, pa je operacija na vreme obavljena i odstranjeno sve pre nego je metastaziralo. 14 godina ima od tada- ćalac živ i zdrav. Kada je pok stric mog muža bio u pitanju, bili su gotovi rezultati već za 2 nedelje - loši. Kada je mama radila biopsiju dojke, čekali smo dva meseca rezultate i bili su dobri, bez malignih promena. A to je bilo negde proletos.
Ako je suditi po iskustvu - dobro je što nisu brzo gotovi!![]()

To da te ne lupa nostalgija za Srbijom, da se malo osećaš kao kod "kuće"Ustanem lepo u 05:45, sredim se, krenem na stanicu, voz stize regularno u 06:20....sednem lepo, uzmem da citam novina....nakon dve stanice kazu da je doslo do neke smetnje, ali da cemo uskoro krenuti dalje....nakon 10 minuta nova vest....moramo napolje i presesti na drugi voz....dobro, aj sta sad kontam....odem na drugi peron, sednem u drugi voz....krene taj voz nakon nekog vremena, medjutim veoma brzo stane u nekim njivama u nekoj nedodjiji, znaci uzas. Opet obavestavaju kako je doslo do neke greske sa kompjuterom u toj i toj stanici i da ce doci do manjeg zakasnjenja tipa 10-15 minuta. Proslo tih 15-ak minuta....novo stanje...zakasnjenje ce iznositi 35-40 minuta....ljudi vec ***** zesce, neki otvaraju vrata vagona i iskacu iz voza. Proslo skoro sat vremena, voz konacno krece dalje...al´ ne lezi vraze....dve stanice vozili, kazu ispadajte, morate presesti opet. Treci voz me konacno dobacio do posla...sve u svemu umesto u 07:30, bio sam tek posle 9 na poslu. Divan pocetak nove radne nedelje.![]()
Gospode Bože !!!Ustanem lepo u 05:45, sredim se, krenem na stanicu, voz stize regularno u 06:20....sednem lepo, uzmem da citam novina....nakon dve stanice kazu da je doslo do neke smetnje, ali da cemo uskoro krenuti dalje....nakon 10 minuta nova vest....moramo napolje i presesti na drugi voz....dobro, aj sta sad kontam....odem na drugi peron, sednem u drugi voz....krene taj voz nakon nekog vremena, medjutim veoma brzo stane u nekim njivama u nekoj nedodjiji, znaci uzas. Opet obavestavaju kako je doslo do neke greske sa kompjuterom u toj i toj stanici i da ce doci do manjeg zakasnjenja tipa 10-15 minuta. Proslo tih 15-ak minuta....novo stanje...zakasnjenje ce iznositi 35-40 minuta....ljudi vec ***** zesce, neki otvaraju vrata vagona i iskacu iz voza. Proslo skoro sat vremena, voz konacno krece dalje...al´ ne lezi vraze....dve stanice vozili, kazu ispadajte, morate presesti opet. Treci voz me konacno dobacio do posla...sve u svemu umesto u 07:30, bio sam tek posle 9 na poslu. Divan pocetak nove radne nedelje.![]()

) столице изнад којих пише ''само за инвалиде и мајке са децом''..

To da te ne lupa nostalgija za Srbijom, da se malo osećaš kao kod "kuće"
Zato sto je to ovde normalna,svakodnevna stvar, otud takav komentar![]()
Ne mogu da pronađem Bosiljku.
Mislim, zapušen mi nos, a rečeno mi je da treba da se parim sa Bosiljkom. Ali, nikako da naletim na neku.