Sta vas je danas iznerviralo

:( Truli sistem moze biti samo tako dugo dok se ne vidi kao takav. Momenat kada se shvati, mora se preduzeti puno toga da bi postao zdrav. Prvo dolazi svest a onda promene. Dokle god se samo prica, nista od toga.
Nikada ne dozvoli da te neko...obeshrabri :rtfm:

Ybg, kad su mi objasnili ljudi ko je u pitanju, onda mi nije bas sasvim svejedno.
Msm, mogu da se potrudim da zastitim dete od motora, ali tesko da ga mogu zastiti od nekih drugih opasnosti koje podrazumeva status doticnog divljaka u policiji. Da nemam dete, ja bih se kachila sa sistemom po svaku cenu. Ovako, ne smem. I krivo mi je sto je tako. :(:sad2:

šta je, bre, ovo sa mojim kompom na poslu, nikak neće da mi otvori facebook i youtube...

Блокада ИП :mrgreen:

Имајући у виду да зној почиње бахато да се осећа после 24 сата, долазим до сазнања да се неки људи, који користе градски превоз, нису купали данима :evil:
Е то ме је данас изнервирало :rtfm:

Блокада ИП :mrgreen:

Имајући у виду да зној почиње бахато да се осећа после 24 сата, долазим до сазнања да се неки људи, који користе градски превоз, нису купали данима :evil:
Е то ме је данас изнервирало :rtfm:

Zaključak ti je potpuno opravdan.
Ovih dana sam gledala vikendice na prodaju, i kod mase ljudi ima npr parket, ima španski zid, a - nema kupatila i kanalizacije :eek: (iako ima mogućnosti da se postave).
Ako se zapitaš gde vrše nuždu, pokažu ti poljski wc u dvorištu.
Koliko tu ostanu?
Pa, mesec, dva..
Onda ti je jasno da ae ti vikendaši ne kupaju i po dva meseca!! :eek: .
I to nisu pojedinci u pitanju, to je često :eek: !!

I nisu mi jasni ti prioriteti (ljudi izgrade kamin, stave mermer, svaštanešto, a ne ugrade wc šolju i tuš). Inače, u pitanju su ljudi koji uglavnom žive u gradu, a preko leta dolaze da žive u vikendici. Tako da, bajka o nekupanju i nije bajka ...

Zaključak ti je potpuno opravdan.
Ovih dana sam gledala vikendice na prodaju, i kod mase ljudi ima npr parket, ima španski zid, a - nema kupatila i kanalizacije :eek: (iako ima mogućnosti da se postave).
Ako se zapitaš gde vrše nuždu, pokažu ti poljski wc u dvorištu.
Koliko tu ostanu?
Pa, mesec, dva..
Onda ti je jasno da ae ti vikendaši ne kupaju i po dva meseca!! :eek: .
I to nisu pojedinci u pitanju, to je često :eek: !!

I nisu mi jasni ti prioriteti (ljudi izgrade kamin, stave mermer, svaštanešto, a ne ugrade wc šolju i tuš). Inače, u pitanju su ljudi koji uglavnom žive u gradu, a preko leta dolaze da žive u vikendici. Tako da, bajka o nekupanju i nije bajka ...

:think:.....sad će se na nas jako ljutiti,.....poslednjih nedelja se sa tom stvarnošću suočavam svakodnevno,.....zbog prirode posla kojim se bavim, imam česte razgovore sa istim,....
...opet kažem, nije na mestu što će se ljutiti,....
uglavnom, na drugom mestu je odmor i uživanje,....a na prvom odraz imovnog stanja i želja za iskazivanjem,.....svest je još uvek na nivou gde je bitno da se vidi status,.....da se vidi ko sam, a ne kakav sam,...
:roll:

imam tu neku zenu sto pomaze po kuci, 50godisnja svajcarska gospodja, kretenka inace ali sve radi yebe kevu. i jutros u kuhinji vidim papir na stolu (poruka od nje da kao ide napolje i vrati se u 9h) ali i ona je tu. pitam je izlazite sad ili ste se vec vratili? a ona meni: pa procitajte sta pise tamo!!! uf, sve joj y..., nisam hteo u momentu da se svadjam, starija zena, ali cim smirim zivce tako lepo cu da joj kazem da trazi drugi posao da se nosi u pm.

Starija ćera. Zove me oko 11.00 na posao i kuka: da li znaš gde sam sada, a gde sam trebala da budem još u 10.00 sati?
Kažem ja da nemam pojma, a ona urla s druge strane slušalice: trebalo je da sam na završnom ispitu (kurs ruskog u Ruskom domu), a ja se uspavala i tek sam ustala.

I sad ni da je grdim, jer sam i ja tako prespavala svoj maturski ispit u srednjoj, a ona zna tu priču, niti da se smejem, pošto nije to toliko strašno, pa to je samo kurs, a ona se baš potresla.
Pa sam joj rekla da ode svejedno do Ruskog doma i pita da li može nekako naknadno da polaže.

Danas sam gledala kako otac samara svoje retardirano dete na javnom dok mu supruga daje podrsku cupajuci je za kosu. I to samo zbog toga sto nije snizila ton svojih neartikulisanih krikova iako su joj tri puta ponovili "tise".
A da sam pozvala policiju sta bi bilo? Nista. I ako bi kao nekim cudom oduzeli dete verovatno bi bilo jos gore jer cujem da je to dete vezano za njih i da se desavalo da onakvo jadno ljubi njihove noge dok je tuku i to svaki dan.
Mrzim kad ne znam sta da uradim da bih promenila nesto za sta osecam da moram promeniti.

Danas sam gledala kako otac samara svoje retardirano dete na javnom dok mu supruga daje podrsku cupajuci je za kosu. I to samo zbog toga sto nije snizila ton svojih neartikulisanih krikova iako su joj tri puta ponovili "tise".
A da sam pozvala policiju sta bi bilo? Nista. I ako bi kao nekim cudom oduzeli dete verovatno bi bilo jos gore jer cujem da je to dete vezano za njih i da se desavalo da onakvo jadno ljubi njihove noge dok je tuku i to svaki dan.
Mrzim kad ne znam sta da uradim da bih promenila nesto za sta osecam da moram promeniti.

Jao tuga :sad2: ... Hebem ti život :(
Ja bih to dete mazila i pazila ...
Koliko je ono siroto puno ljubavi, molim te, ono im ljubi noge dok je oni tuku :( :( :(.

Strašno, nemam reči.

evo nadjoh temu bas za mene.
mene sve nervira, pa se pitam ko to nije u redu ja ili sve ostalo.

trenutno me je jako iznervirao dogadjaj koji je **-katarina-** opisala. ne znam da li bih mogla da izdrzim a da ne odreagujem... uh kako sam puna besa mnogo bi ih dobro istukla... uh djubrad... jao kako sam se razbesnela, ujedala bih sada

Back