Sta vas je danas iznerviralo

poštena žena ne forumaši no razvija domaća rezanca za supu, kao baka što radi - komentar moga sina (13 god) danas zaručkom (supa bila bistra a rezanca fidelinkona, odlična). Cenim ga da taj ženu neće naći.....

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Pokvarila mi se slavina u kupatilu, pa sam je "popravljala" negde oko sat vremena :evil:, i na kraju sam pozvala komsiju koji je to sredio za 2 min...:rumenko:

pre dva sata ćerka je otišla na rođendan. Kroz sat vremena me zove sa nepoznatog broja i plače jer joj ga nema mobilni. Pošto je postpejd, blokiram broj, nadam se na vremi.
Žao mi je i što se nasikirala, ali mi je žao i telefona, bio je sasvim ok, a o peripetijama da sad ponovo taj broj aktiviram pšto je mrežni i što do kraja meseca neću znati da li je klonirana kartica (jednom kolegi za dva sata koliko mu je trebalo da uoči da nema telefona i da blokira broj napravljen racun od par stotina evra) jer ne mogu da vide stanje na racunu posto izlazi stanje za celu grupu tj firmu u kojoj radim

to sto sam po celom gradu morala da jurim knjige za tinejdzera,jer na jednom mestu nisu mogle da se kupe sve koje mu trebaju...i sto to nisu organizovali preko skole...i to sto od juna nisu mogli bar spisak udzbenika da nam daju u skoli...:besna:

a naša škola se svake godine odlučuje za različite zdavače, tako da moje dete koje je 5. razred ne može da koristi knjige starijeg deteta od pre dve god (on je prva generacija po novom programu) niti od prijatelja čije je dete prošle god bilo peti razred. Jednostavno recimo srpski jedne god. uzmu zavodovo, naredne eduka, p aove klet i tako sve u krug tek da moramo da kupujemo nove knjige

Back