Sta vama

Poruka
15.196
'rusi ugovor' u medjuljudskim odnosima? Ali dakle bas da 'rusi ugovor' tj bez dalje rasprave i polemisanja preko toga ne prelazite? Naravno da prevare, izdaje itd rusi sve.. Mislim na neke manje ali za vas neoprostive stvari.

Meni je to egoizam. :roll:
 
glupost, u svom izvornom obliku, uglavnom; a iz nje cesto proisteknu odsustvo zelje da se upravlja sopstvenim zivotom, prihvatanje uloge zrtve, nesposobnost da se ustane posle pada, i kao krajnji rezultat crnilo misli i osecanja; cak i kada su ovakvi likovi prema meni licno sasvim OK, za mene je to kraj
 
rasizam - tu je kraj svake price.

a inace sam prekinula dosta prijateljstava (zbog laganja, koristoljubivosti, ili jednostavno ukapiram da me ta osoba ne voli), pa posle - nekada i godinama kasnije - nastavila druzenje, ako smo se obe/oboje promenili, shvatili neke stvari, i tako.
 
"Imelda Marcos i 3000 pari cipela

Nekadašnja prava dama Filipina biće zapamćena kao žena sa najvećom kolekcijom cipela na svetu. Kada je 1986. godine nakon pada režima njenog muža, sa porodicom bežala iz predsedničke palate na Havaje, iza nje je ostalo tri hiljade pari luksuznih cipela. Cipele su postale simbol njenog luksuznog života dok je ostatak stanovništva živeo u siromaštvu"

Tags: 2009, Borba
http://www.azdejkovic.com/?p=293
 

Back
Top