Šta vam znači majonez u životu?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad treba da dobijem ili kad se vratim kuci ranom zorom imam nenormalnu potrebu da jedem hleb, majonez i paradajz (tako da to konzumiram u veeeelikim kolicinama) a inace jedem majonez u svim normalnim kombinacijama a stavljam ga i na pizzu...zvuci nenormalno al je extra... :wink:

Vau! A ja mislila da preterujem! Citajuci Vas bas sam se ohrabrila. UVek sam mislila da mi nesto fali kad imam zelju da jedem masni i pun holesterola majonez.Sto sam vise osecala grizu savest-vise sam ga jela-bez biranja-svi su mi bili dobri.Ne mogu bez masnog majoneza,isto kao i Vi.

MUDRICA:
yebote ja uopste ne volim majonez.... :roll:

Hvala Bogu, taman sam pomislila da sam jedina na ovom forumu koja MRZI majonez i kojoj se povraca kada ga oseti i miligram!!!

Betty:
Pitam se koliko ima poklonika majoneza bez jaja?

Ma ne volim ni ovaj sa jajima, a kamoli taj bezivotni :lol: A sto je najbolje ne volim ni kafu! Ma cak ni moku koja ima u sebi i cokoladu, jednostavno mi je muka :roll:

Betty:
da li je to samo ženska opsesija?

Pa onda sam ja ocigledno musko :lol:
Ne, naravno da ga i muskarci vole, pa nisu oni vanzemaljci :shock:

gupika:
Vau! A ja mislila da preterujem! Citajuci Vas bas sam se ohrabrila. UVek sam mislila da mi nesto fali kad imam zelju da jedem masni i pun holesterola majonez.Sto sam vise osecala grizu savest-vise sam ga jela-bez biranja-svi su mi bili dobri.Ne mogu bez masnog majoneza,isto kao i Vi.

ma kakva griža savesti! Ja opušteno mogu da se odreknem i slatkiša i čokolade i sladoleda - to mi je kalkulacij, majonez ostaje. Bez njega ne mogu, kao ni bez kafe...

:?

I sta ja sada da mislim?! :cry:

Majonez je ok.. ali ne kao samo majonez. Naprimer, ako se malo majoneza pomesa sa pavlakom, nekim zacinima, moze da se napravi sasvim fini sosic! Ili ako se pomesa sa kecapom moze da se dobije imitacija whiskey sosa! mislim, NEMOJTE MAJONEZ.... on je dobaw :lol: :lol: :lol:

Betty:
Goscica:
majonez je otrov samo takav, ne kupujem ga vec par godina, ali kad natrcim na rusku ili sl. u gostima odusevim se i prionem.Znaci - svesno ga se odricem koliko god mogu :?

a turšija je takođe kancerogena. A ne valja ni pola proizvda koje je moguće kupiti.
A OPSESIJA ZDRAVIM ZDRAVIM ŽIVOTOM NAZIVA SE ORTO-NEŠTO, ZABORAVIH ŠTA.
Orto - morto :P zekim se :wink:

Goscica:
majonez je otrov samo takav, ne kupujem ga vec par godina, ali kad natrcim na rusku ili sl. u gostima odusevim se i prionem.Znaci - svesno ga se odricem koliko god mogu :?

A ja rusku salatu ne jedem bas zato sto ima majonez u sebi, pa se ljudi shokiraju zbog toga: "Ne volis rusku salatu??? O Boze!" i slicni komentari :D
Ma ne volim ga ni u kakvom obliku, ni u cemu, ni sa cim... ma nikako 8)

Majonez je bolesno zut, pihtijasto drhtav, gust i mirise na los sapun. Ne znam kakav mu je ukus, nekako maaaaasno izgleda pa mi se nece da ga probam.

Ja volim ljute papricice. Crvene i zelene. Izgledaju sveze, jedro, na njihov miris nozdrve se sire, a ukus izaziva autenticni uzitak koji ne zavisi od subjektivnih faktora ("svidja mi se") nego mozak po prirodi stvari reaguje. Supstancom (endorfin) koja se luci kada nas nesto boli, da vise ne boli, i kada smo zaljubljeni!
Sve mi se cini da bi papricice mogle biti idealan antidepresiv. Ovako, kad si tuzna posle raskida sa deckom pa se tesis majonezom, posle nekog vremena kad te vide kazu - nije ni cudo sto je ostavio!

Ah, mozda bi trebalo postaviti temu "papricica u mom zivotu"?

zorab:
Majonez je bolesno zut, pihtijasto drhtav, gust i mirise na los sapun. Ne znam kakav mu je ukus, nekako maaaaasno izgleda pa mi se nece da ga probam.

Ja volim ljute papricice. Crvene i zelene. Izgledaju sveze, jedro, na njihov miris nozdrve se sire, a ukus izaziva autenticni uzitak koji ne zavisi od subjektivnih faktora ("svidja mi se") nego mozak po prirodi stvari reaguje. Supstancom (endorfin) koja se luci kada nas nesto boli, da vise ne boli, i kada smo zaljubljeni!
Sve mi se cini da bi papricice mogle biti idealan antidepresiv. Ovako, kad si tuzna posle raskida sa deckom pa se tesis majonezom, posle nekog vremena kad te vide kazu - nije ni cudo sto je ostavio!

:D :D :D

zorab:

paprićice izazivaju kratkotrajnu euforiju (tzv. chilly high), i ja ih volemm...
al sa maojnezom!

Back