Šta vam to ruši samopouzdanje

Nope.
Bilo nesto ovo-ono... ali nista pametno.
...
Taman pomislim - mozda... ono ispadne tjorak... sto reko tunjevina. Ima okej devojaka ali su ili daleko ili predaleko. Ili su vec zauzete po zakonu. Preostalo me ne odusevljava za sada.
...
Kao sto sam rekao ranije, ume sve da mi izgleda kao da je bezukusno i instant. I razgovor i izlazak i sex... Nesto fali... Ja to i dalje zovem dusom... a sta je stvarno... Bog sveti zna.

commodore:
Nope.
Bilo nesto ovo-ono... ali nista pametno.
...
Taman pomislim - mozda... ono ispadne tjorak... sto reko tunjevina. Ima okej devojaka ali su ili daleko ili predaleko. Ili su vec zauzete po zakonu. Preostalo me ne odusevljava za sada.
...
Kao sto sam rekao ranije, ume sve da mi izgleda kao da je bezukusno i instant. I razgovor i izlazak i sex... Nesto fali... Ja to i dalje zovem dusom... a sta je stvarno... Bog sveti zna.
Vreme će ti nadam se poakzati samo šta to znači!

vreme se para i prolazi...
smiley_abfz.gif

klara_m:
Nije valjda da ti je crna mačka prešla put :(
tri koraka unazad i samo pravo :)

Da spustim kriterijum, a?
Razmisljao sam o tome, znas, ali kad sam to napomenuo svojim drugaricama - koje inace, (sve tri) imaju stav da je svet otiso u ***** kad ja ne mogu da nadjem pravu devojku - dakle skocile su i rekle da se nece druziti vise sa mnom ako nadjem nekog skota od zene. I da nikad ne spustam kriterijum... Recenica je bila - *******... ima mnogo drolja, znamo, ali sigurno, ima jos devojaka koje to nisu... negde... - onda su se ucutale i razmisljale pola sata... "a sta mislis o ovoj... o ovoj... onoj..." :) ... majke mi - nesto mi ih bilo zao... ******, vole me pa se brinu... :roll:... ali nemam pojma... znam samo da necu vise da budem zajedno sa nekom koja mi ne znaci nista. Moze hit&run... a sutra ciao... ozbiljno - samo kad budem znao... jer sad ne znam... stvarno... ni sta trazim... ni zasto...
...
Ni ne pravim se da znam... ali znam jedno... cim je vidim... znacu... odmah... 8-)

MRZIM ŽENE KOJE KORISTE ŠOVINISTIČKE IZRAZE ODNOSNO TAPŠU SVOJE MUŠKE SAGOVORNIKE PO RAMENU KAD NA TAJ NAČIN PRIČAJU O PRIPADNICAMA ŽENSKOG POLA

mimikrija valjda jake su i pametne ondaK o daa...

btw. isto mi nije jasno kad žene (ženama, da se razumemo) opisju svoju drugaricu kao nežnu plavu i sisatu :shock:

Back