dzordzV76
Primećen član
- Poruka
- 980
Prvo šta je za tebe ravnopravnost, i ona nikada neće postojati?!snezk:Djole, stvarno se igramo gluvih telefona. Pomalo koketiranja, smešaka od srca i topline se podrazumeva. Ali ne i njaka-njaka varijanta.Muškarac koga si ti opisao me potseća na likove iz američkih gej komedija - dakle smešno-jadan. Niti vama trebaju naše osobine, niti nama vaše. Ja samo mislim da između muškarca i žene odnos treba da se zasniva na ravnopravnosti, a svako će već znati da iskoristi prednosti svog pola. Ali isto tako mislim da ogromna većina muškaraca se ne slaže sa mnom, i da misle da im je Bogom dano da budu "gazde u kući". Smatraš li da sam ja, zbog ovakvog stava, muškarača?
Zasigurno nisi muškarača, zato što ne podnosiš kulove kojih ima koliko nećeš.
Ravnopravnost ne treba da postoji, samo iz jednog razloga, a to je u načinu samog odlučivanja. Ako pričamo o bitnim stvarima, muškarci treba da su nosioci "hladne glave" a žene pomešana glava sa emocijama. Da li znaš npr. koliko je sloba dobijao glasova zbog usijanih tetki koje razmišljaju "lep ko upisan" i slično. Važne odluke se donose hladne glave da bi rezultat bio dobar. Ukoliko ti ne uključuješ emocije u bitnim trenucima i vanrednim situacijama, normalno treba uzeti u obzir i tvoj zahtev i zaključak.
Pa primer u svetu, zašto je dugo crkva bila protiv toga da žene imaju prava glasa u politici.
Žena sa muškom osobinom "hladna glava" je pobednik u svakoj varijanti?