Šta vam to ruši samopouzdanje

snezk:
Djole, stvarno se igramo gluvih telefona. Pomalo koketiranja, smešaka od srca i topline se podrazumeva. Ali ne i njaka-njaka varijanta.Muškarac koga si ti opisao me potseća na likove iz američkih gej komedija - dakle smešno-jadan. Niti vama trebaju naše osobine, niti nama vaše. Ja samo mislim da između muškarca i žene odnos treba da se zasniva na ravnopravnosti, a svako će već znati da iskoristi prednosti svog pola. Ali isto tako mislim da ogromna većina muškaraca se ne slaže sa mnom, i da misle da im je Bogom dano da budu "gazde u kući". Smatraš li da sam ja, zbog ovakvog stava, muškarača?
Prvo šta je za tebe ravnopravnost, i ona nikada neće postojati?!
Zasigurno nisi muškarača, zato što ne podnosiš kulove kojih ima koliko nećeš.
Ravnopravnost ne treba da postoji, samo iz jednog razloga, a to je u načinu samog odlučivanja. Ako pričamo o bitnim stvarima, muškarci treba da su nosioci "hladne glave" a žene pomešana glava sa emocijama. Da li znaš npr. koliko je sloba dobijao glasova zbog usijanih tetki koje razmišljaju "lep ko upisan" i slično. Važne odluke se donose hladne glave da bi rezultat bio dobar. Ukoliko ti ne uključuješ emocije u bitnim trenucima i vanrednim situacijama, normalno treba uzeti u obzir i tvoj zahtev i zaključak.
Pa primer u svetu, zašto je dugo crkva bila protiv toga da žene imaju prava glasa u politici.
Žena sa muškom osobinom "hladna glava" je pobednik u svakoj varijanti?

commodore:
...
Ja bih voleo kad bi devojke sa ovog foruma rekle nesto o ovim pojavama... ali iskreno... da li uopste vide kako to nama, muskarcima, izgleda... da normalnom momku danas ostaje ovakav izbor devojke - moze dobra lepa i mlada - ali - posle nekog dede, 5-6 fensi tatinih sinova, jednog-dva-tri ozenjena 45-godisanjaka... i tri - cetiri momka iz kraja koje je volela, pa se razocarala... Ostaje mu takva.. ali ako moze bez veze... samo seks... i to dok ne ode kod sestre/tetke/ujne/babe u ... gde god vec oce da ide ... al inostranstvo jeste sigurno.
..
Minut cutanja - ljubav je mrtva!
...
eto toliko.

mhm...ko su ti te cice i gde ih nalaziš :?
3-4 tipa iz kraja, pa jošp razočarana...aaa...pa to neka spodoba, jbt, sa komšijama a svi je ispalili :mrgreen:
Što ne biraš među obrazovanim i finim svetom...nisam baš posve sigurna ali sam načula da ima slobodnih :wink:

heh....nadrkane što prilaze da pitaju da se nađu u utorak...uuu....užas.
Pa nije valjda da su zaboravile da makar glume ranjivost :P
Hoću da kažem - da flertuju 8)
Treba ih saterati u ćoše ona dva puta mesečno kad su baš skroz ranjive...eee....mukka.
SVE su žene ranjive, baš kao i svi muškarci, ali je svima ojačao gard....

@Betty

mhm...ko su ti te cice i gde ih nalaziš :?
kako gde, beti... nalazim ih uvek kad izadjem... i kada trazim i kada ne trazim... stalno... svuda. vecina je bolno praznoglava... (ali mnooogo dobro izgleda)...
3-4 tipa iz kraja, pa još razočarana...aaa...pa to neka spodoba, jbt, sa komšijama a svi je ispalili :mrgreen:
to sto sam napisao je metafora, nemoj da se uhvatis bas 100% za tako podeljene karte - nisam mislio bukvalno. Pod "momcima iz kraja" sam podrazumevao regularne momke - nasuprot onim (takodje spominjanim) ozenjenim "decacima"... dakle, mislio sam na srednjoskolski tip veze - znas ono - ovo je moj decko Vlada... kapiras?
Što ne biraš među obrazovanim i finim svetom...nisam baš posve sigurna ali sam načula da ima slobodnih :wink:
Been there, done that... too much ego... Nije veza ispit. Ispite sam dao. Ne treba meni sparing partner i arhi-neprijatelj... nego ljubavnica - pa ako od nje ispadnje devojka ili nesto vise... me happy...

...
a za tetkutu sto me pitala za utorak... bilo tako i nikako drugacije... nije verovala svojim usima na "mhm? mmmmmmmm.... m-m.... matora si..."
...
Iako istine radi,
Ne znam ni ja tacno sta trazim... to je najpribliznije istini... Ali, kad nadjem znacu. Te sekunde...
Dok ne nadjem... trazicu...

P.S.
...a te slobodne... slobodno...

loop:
Hajde onda barem reci kakav si bio u 24. :razz:
Da pade mi na pamet, zamislite taaj paradoks, da ova tema šta vas naj češće čini nezadovoljnim nije dodirnula deo koji se zove " želim da imam ili vidim ispred sebe, a dobio sam". Da li naša očekivanja utiču na vezu, i koliko se mirimo sa ponuđenim, i koliko smo u stanju da sneni prepoznamo tuđe kvalitete koji se razlikuju od željenih. Koliko pokušavamo da promenimo druge da bi nam se uklopili u željeno?

Betty:
heh....nadrkane što prilaze da pitaju da se nađu u utorak...uuu....užas.
Pa nije valjda da su zaboravile da makar glume ranjivost :P
Hoću da kažem - da flertuju 8)
Treba ih saterati u ćoše ona dva puta mesečno kad su baš skroz ranjive...eee....mukka.
SVE su žene ranjive, baš kao i svi muškarci, ali je svima ojačao gard....
Betypa...metnice 8-)

Back