teardrop:
Wow! Skok sa "politike" i sličnih "duhovnih" tema, na prave "svetovne"
Interesuje me nešto, nešto što si
bold
Da li se muškarci plaše samostalne, jake, ekonomski nezavisne, sposobne i otvorene žene? Da li nekim muškarcima takva žena može srušiti samopouzdanje samom svojom pojavom?
Ma ne plaše se u bukvalnom smislu, ali takva žena je poprimila oblike muškarca, hladna, poslovna i emotivno nestabilna. Nama netrebaju muškarci, nego ženstvene žene. Ako ona pored svega, mislim na to da odlično radi, zarađuje, dobar planer, dobar rukovodilac, hladne glave na poslu, racionalna, i uspe da bude ženstvena, nje se neće niko plašiti sem onih koji su u strahu da će im ista takva i pobeći. Poznajem mnogo uspešnih žena i nekim samo fali kita i muški dezodorans, i vrlo su emotivno nesrećne i dobar deo njih neudate ili razvedene. Pa ako vam je to uspeh u životu, onda se čvrsto držite svoje emancipacije. Drugi tip uspešnih žena su žene, ali hladne, proračunate, kasno dolaze kući, umorne, nije im nidočega, mislima još na poslu, a kamoli da razmišlja o sexu, a tek što je lako pada da sprema po kući" Treće, su samostalne, imaju za svoju egzistenciju, traže princa na belom konju, i smišljaju uslove koje treba princ da ispuni, i tako prolaze godine, i oba pola se sažive sa svojim navikama, i teško ih se odriču.
JA SE NEPLAŠIM VAŠEG USPEHA PAMETI, VEĆ BEŽIM OD HLADNIH HEMAFRODITA, KOJE VIŠE NEMAJU ŽENSTVENOST.
DA LI VI DRAGE VOLITE MUŠKARCA KOJI ZAVIJA DOK PRIČA, TREPĆE NA VAS, NE MOŽE DA DIGNE NIŠTA VIŠE OD PANTALONA, SAMO CVRKUĆE ZA VAMA, NOSI HELANKE, STAVLJA MINI VAL, KRADE VAM PARFEM, NEZNA ŠTA HOĆE, SAMO TRAČARI I PIJE KAFE SA SRODNIM DUŠAMA, SAČEKA VAS SA NAJ NOVIJIM HOROSKOPOM DA VAM OBJASNI DANAŠNJU KONSTALACIJU PLANETA I NJIHOV UTICAJ NA VAS, NOSI SUKNJE, VISOKE ŠTIKLE, ŠMINKA SE, SEDA TI U KRILO,
DA LI BI SE VI PLAŠILE OVAKVOG MUŠKARCA (A SVE TO A PRO PO RAVNOPRAVNOSTI I SAVREMENOG DRUŠTVA) ILI BI VAM SE GADIO.
PA NORMALNO DA BI VAM SE GADIO
DA LI VAM JE SADA NEŠT MALO JASNIJE