- Poruka
- 7.025
Dzordz, to je bila sala na zenski racun.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SINDI:plemenitost je retka...i uocljiva..kao dragulj u mraku...
dzordzV76:Baš mi je drago zbog ovolikog mladog sveta što im ništa ne ruši samopouzdanje. Kao stariji shvatio sam da su mlađe generacije sve zatvorenije i otuđenije. Niko nema naviku a i muda da jasno i glasno iznese svoj problem. Ako ne možete da budete iskreni u spoljnom svetu, šta vas ovde košta? Čast izuzecima.
Hvala na savetu, imaš pravo, mada svi nešto savetuju! Nije mi to namera, više bih voleo da čujem da mlađi normalno komuniciraju i da osetim da su spremni da pomognu na pravi način, a ne da hoće da kažu nešto ali sa pola mozga ili neiskreno. Ja samo kao jedan od starijih članova pokušavam da pomognem postavljajući neke teme, a ne zato što meni nešto nije jasno.SINDI:dzordze, opusti se..prvo moras da shvatis da se vecina ljudi ovde poznaje, ili zaista , u rl, ili preko pp, ili samo preko foruma..vecina ima neki imidz, koji fura..a ko zeli da srusi svoj imidz?e sad, ako si dovoljno dugo tu,sve se izravna..jer prolazeci kroz razne faze, pokazemo sve strane svoje licnosti..neki zbrisu sa foruma kad osete da su razotkriveni..ali, to su samo oni koji se sebi zaista ne dopadaju, pa imaju potrebu da se predstavljaju kao nesto sto nisu...
s druge strane, moras prihvatiti da mnogo ljudi ne voli da prica o svojim problemima...prosto, vise vole da se nose sa njima sami...a pri tom narocito mislim na muskarce..i to nije znak slabosti..nego prosto osobina...
i na kraju..ti se tu postavljas kao savetodavac..a takav stav niko ne voli..:wink:
pozz
Julian_Duranona:George, znas sta... ? Ja nemam neki gubitak samopouzdanja u odnosu prema zenama. Mislim, gubim samopouzdanje zbog drugih stvari... Ako se osecam neuspesno u zivotu, ako sam sam sebi jadan... onda nemam veru u sebe. A onda i ne prilazim zenama. Ko ce me takvog? A ako se osecam zadovoljnim, bol' me dupe sto ce neka da me oduva. Dakle, milion stvari mimo zena, su uzrok mom nesamopouzdanju. A te stvari se onda projektuju i na zenski svet... a opisah kako.
Znam, to je tipično. svi smo manje ili više skloni da nam neke stvari utiču na život. E tu je greška. Kao prvo trebalo bi izdefinisati u sebi šta su nam prioriteti i šta cenimo kod sebe i drugih. Kada to shvatimo, realno, bacamo se na rešavanje ako shvatimo da nam je to stvarno bitno, a ne zato što na to tako gledaju i boduju drugi. Rešenje skoro nikada nije brzo i ad hok, treba vremena da bi se dokazali sebi. A što je još teže, ne vidi se odmah šta je ni pravo rešenje. Ljudi se teško menjaju a naročito sebe, radije druge. Kao što vam iskustvo već govori ni sexa nema bez bar malo napora. Možda ste primetili, ako ste još vi aktivniji da vam je lepše i slađe.Julian_Duranona:George, znas sta... ? Ja nemam neki gubitak samopouzdanja u odnosu prema zenama. Mislim, gubim samopouzdanje zbog drugih stvari... Ako se osecam neuspesno u zivotu, ako sam sam sebi jadan... onda nemam veru u sebe. A onda i ne prilazim zenama. Ko ce me takvog? A ako se osecam zadovoljnim, bol' me dupe sto ce neka da me oduva. Dakle, milion stvari mimo zena, su uzrok mom nesamopouzdanju. A te stvari se onda projektuju i na zenski svet... a opisah kako.
Nisam razumeo, da li je ta osoba stvarno u pravu, ili umišlja da je u pravu. Jer, ako je stvarno u pravu, pa poslušaj je, razmisli, ako je umišljenik, onda ga pustiš da se izduva, pa ga poklopiš, ili pleteš džemper dok ne svrši i još kažeš da mu se diviš, a onda lepo bez opterećenja digneš se i poneseš svoje pletivo, a njega ili nju ostaviš u svom svetu.bobba:Da, šta vam to ruši samopouzdanje u odnosu na lepši pol, ili isti. Samo iskreno, i nešto će se desiti, jer ovde ima pametnih ljudi i dobrih saveta.
ah bre, rusi mi samopuzdanje osoba koja je non stop u pravu, koja sebi neda nista reci, koja samo sebe voli i ceni. Jednostavno se okrenem i odem, kad vise ne mogu dalje. Povucem se, i kad znam da nisam trebala to da uradim samo odem, nema cak ni zivaca da objasnjavam toj osobi.
Evo meni ume da sruši samopouzdanje niko drugi do ja sam sebi. Situacija je sledeća, vidim da sam pametniji od nekoga i kvalitetnija osoba i kompletnija, a taj ili ta je meni nadređen-a. Onda pomišljam kako da to ispravim, a onda shvatim da bi to postigao moram da rušim neke moralne principe, što nevolim, jer bi me opteretilo. Onda stavljam na vagu, da li moral, ili uspeh. I tu se večito klackam. Znate onu narodnu, i da stisneš i da prdeneš, e nemere. I sada ja znam da je to izazov i da mi život daje opciju, a ja ili nezreo, ili ni sam baš siguran da li mi to uopšte treba, se klackam. Znate, nije sve zlatno što sija.Buntovnik_Bez_Razloga:Slazem se i potpisujem ove reci.
Isto.ZILOT IZ CACKA:tudja nesreca i moja nemoc.......
commodore:E super, i ovde hocu da se ukljucim u u raspravu...
Onba "politika" me konacno smorila... sa nje su pobegli svi osim cetnika i ustasa.
...
dakle pitanje je sta nama muskarcima rusi samopouzdanje kad su zene u pitanju ? ; mislim da je to pitanje, tako postavljeno, u stvari - naduvano i da stize sa zapada. Ili iz sredina gde se gejzirizam namnozio. I procelavost ili debeljuskastost medju tridesetogodisanjacima. Well, it's not our problem. U krugovima normalnih, straha od zena nema... ipak ima nekih drugih, specificnih problema...
...
ali njih vise, ocito, nije briga sta cemo mi u stvari da mislimo o njima...
to njima vise nije bitno...
...
teardrop:Wow! Skok sa "politike" i sličnih "duhovnih" tema, na prave "svetovne"![]()
teardrop:Interesuje me nešto, nešto što si bold
Da li se muškarci plaše samostalne, jake, ekonomski nezavisne, sposobne i otvorene žene? Da li nekim muškarcima takva žena može srušiti samopouzdanje samom svojom pojavom?
gigule:e pa kad je tako... Commodore vodi me na more![]()
commodore:Smorilo me... ne mogu vise... "politika" mi je za sada odvratna.
Plase se. Mahom. Jer traze pomalo pasivnu zenu tipa svojih majki... to je bar opisano nebrojeno puta... tu i jeste problem... Naravno da ih ona odmah pokopa.
...
svejendo, nije sve tako CRNO - BELO...
...
Jer, NE TRAZE TO SVI muskarci.
I ne boje se svi jakih zena... samo to Zene, cini mi se... ne vide...
poz