dzordzV76
Primećen član
- Poruka
- 980
hVALA NA SAVETU, POZNATO MI JE ŠTA GOVORIŠ JER SAM STARIJI OD TEBE.Milojko Vasic:Ma gde, savršen, jel si lud ? Takvi ne postoje ! Samo kažem ne gubim samopouzdanje u kontaktu sa ženskim polom. (Odaću ti jednu tajnu: one su mnogo, mnogo više nesigurnije u sebe nego mi )
A ovaj drugi deo pitanja ništa nisam razumeo ! Daj, budi malo manje konfuzan.
Šta sam hteo da te pitam? hTEO sam, iz razloga šta ako iskreno odgovoriš, može ti se desiti da neko ti objasni da to nije tako bitno ili čak i poželjno. Elem, napisao si da osećaš gubitak samopouzdanje kada je neki muškarac bolji od tebe. U čemu je on to bolji. Na primer: Shvataš da je jači, bolje građen, pametniji, šarmantniji, duhovitiji, ima lepši osmeh, ima duži, omiljen kod žena, nije proćelav, ima više love, poznatiji, odličan govornik, ima više ukusa i pitaj boga šta još. Kada si napisao ono što jesi, to znači da zasigurno znaš šta ti ruši samopouzdanje u odnosu na drugog muškarca, makar ti on bio i rođeni brat.
TEMA NIJE ZAPOČETA DA BI KONSTATOVALI ONO ŠTO SVI ZNAJU, A TO je DA MNOGI IMAJU BAR JEDAN RAZLOG KOJI IM RUŠI SAMOPOUZDANJE.
ALI TO NIJE PITANJE!!!!!