Šta vam to ruši samopouzdanje

Milojko Vasic:
Ma gde, savršen, jel si lud ? Takvi ne postoje ! Samo kažem ne gubim samopouzdanje u kontaktu sa ženskim polom. (Odaću ti jednu tajnu: one su mnogo, mnogo više nesigurnije u sebe nego mi )

A ovaj drugi deo pitanja ništa nisam razumeo ! Daj, budi malo manje konfuzan.
hVALA NA SAVETU, POZNATO MI JE ŠTA GOVORIŠ JER SAM STARIJI OD TEBE.
Šta sam hteo da te pitam? hTEO sam, iz razloga šta ako iskreno odgovoriš, može ti se desiti da neko ti objasni da to nije tako bitno ili čak i poželjno. Elem, napisao si da osećaš gubitak samopouzdanje kada je neki muškarac bolji od tebe. U čemu je on to bolji. Na primer: Shvataš da je jači, bolje građen, pametniji, šarmantniji, duhovitiji, ima lepši osmeh, ima duži, omiljen kod žena, nije proćelav, ima više love, poznatiji, odličan govornik, ima više ukusa i pitaj boga šta još. Kada si napisao ono što jesi, to znači da zasigurno znaš šta ti ruši samopouzdanje u odnosu na drugog muškarca, makar ti on bio i rođeni brat.
TEMA NIJE ZAPOČETA DA BI KONSTATOVALI ONO ŠTO SVI ZNAJU, A TO je DA MNOGI IMAJU BAR JEDAN RAZLOG KOJI IM RUŠI SAMOPOUZDANJE.
ALI TO NIJE PITANJE!!!!!

anakin:
ja sam pre par sati bas gadno izgubila samopouzdanje dok sam mokra do gaca gurala skuter kroz kisu, sa sve slepljenom kosom, blatnjavim farmerkama i potpuno upropastenim patikama kroz bogati kraj grada i nadjem u onom cudu neku nadstresnicu, pritom parkiram skuter na mestu za invalide a kad ono nije nadstresnica nego grozno bogat restoran...i tojim tako ko budala pored mesta za invalide (jedino slobodno) na kisi a izlaze cetiri ribe iz dzipa, totalno savrsene i ostavljaju me u oblaku parfema...

jel dovoljno za gubitak samopouzdanja????? :)
ZAŠTO? ALI OZBILJNO ZAŠTO? Šta ti znaš o njima i njihovim životima sem trenutne spoljašnosti, takve neke stvari nisu u stanju ni da dožive?

aman covece....stoj ti mokar na mestu za invalide na sred Majamija :)

zajebavam se...ali moras priznati da ne znam kako da si samopouzdan, u ovakvoj situaciji ces se osecati kao moron....ali to je normalno, sto se brines? da sam sad ja razvila kompleks u roku od 4 sata i pocela da mrzim svaku latino ribu u dzipu, to bi vec bio problem....ali nisam....
sad mi je smesno....kao i svaka situacija tog tipa....
samopouzdanje ne znaci da ces u svakoj situaciji tripovati da si kralj....to je nesto drugo i to nije dobro...
pravo samopouzdanje je po meni biti svestan situacije i ne gubiti smisao za humor na svoj racun :)

tako je covece..humor..budemo svi skenjani i svakakvi..ali, to sustinski nema veze sa samopouzdanjem..eto, ja nikad u zivotu nisam imala vise samopouzdanja, samostalnosti...ali, bude svakavih dana..iz svakakvih razloga...ko kaze da nikad ne gubi samopouzdanje, laze...samo je pitanje dal laze sebe ili druge:wink:

anakin:
aman covece....stoj ti mokar na mestu za invalide na sred Majamija :)

zajebavam se...ali moras priznati da ne znam kako da si samopouzdan, u ovakvoj situaciji ces se osecati kao moron....ali to je normalno, sto se brines? da sam sad ja razvila kompleks u roku od 4 sata i pocela da mrzim svaku latino ribu u dzipu, to bi vec bio problem....ali nisam....
sad mi je smesno....kao i svaka situacija tog tipa....
samopouzdanje ne znaci da ces u svakoj situaciji tripovati da si kralj....to je nesto drugo i to nije dobro...
pravo samopouzdanje je po meni biti svestan situacije i ne gubiti smisao za humor na svoj racun :)
Nisam ni mislio da ćeš se iskompleksirati, već da je čovek u takvim situacijama sklon da se oseća baš kao i ti. Zašto? Zato što naj češće vidimo samo ono što nam oči dozvole, i to nam bude i previše. Samopouzdanje za mene znači da si siguran u neke svoje kvalitete i da te kvalitete usavršavaš, kao i sposobnost da učiš od boljeg, kao i dovoljno svestan da se neke stvari teško mogu dobiti, ali bar umeš dobro da se zezaš iz istih razloga na svoj račun.

Mnogi ovde prisutni ne znaju sta je samopouzdanje !

Izgubio si samopouzdanje zato sto nemas da platis , ili sto si stajao mokar nakisi pred drugim ??!!

To nije nedostatak samopouzdanja , nego osecaj SRAMOTE !

Samopouzdanje je uglavnom vezano za NESIGURNOST u nekim zivotnim situacijama !

intra:
Znam da će većina sad da lamentira kako je to bez veze, ali ja najčešće gubim samopouzdanje kada sam dekintiran, a igrom slučaja se zateknem u situaciji da je red da ja nešto platim.
Da stvarno nije zgodno, ali je još manje zgodno ako ti je samo frka, a nemaš zamisao da na pošten način zaradiš neku kintu.
ALi, priznaj sebi da je to tako, i društvu se izvini unapred zbog toga, šali se na svoj račun, i trudi se da problem prevaziđeš, ako je ikako moguće.

nesons:
Mnogi ovde prisutni ne znaju sta je samopouzdanje !

Izgubio si samopouzdanje zato sto nemas da platis , ili sto si stajao mokar nakisi pred drugim ??!!

To nije nedostatak samopouzdanja , nego osecaj SRAMOTE !

Samopouzdanje je uglavnom vezano za NESIGURNOST u nekim zivotnim situacijama !
Ima tu istine, ali i velike sličnosti. Granica ume biti vrlo tanka, jer zbog sramote, možeš sigurno da se spetljaš.

dzordzV76:
Samopouzdanje za mene znači da si siguran u neke svoje kvalitete i da te kvalitete usavršavaš, kao i sposobnost da učiš od boljeg, kao i dovoljno svestan da se neke stvari teško mogu dobiti, ali bar umeš dobro da se zezaš iz istih razloga na svoj račun.

Slazem se. A ako si siguran u svoje kvalitete, zadovoljan sobom tesko ce ti onda neko poljuljati samopouzdanje ma sta rekao ili uradio jer ti, poucen godinama i iskustvom znas ko si i nije ti potrebno da se bilo kome dokazujes sem sebi. E sad, to ne znaci da se treba samozadovoljno prepustiti stagnaciji i ne usavrsavati se i dalje.

dzordzV76:
Ti si retkost. Čestitam, i treba ti odati priznanje, ako ti stvarno ne znači da neka ima bolje grudi, noge, dupe isl, dobar auto, šarm, pamet, obrazovanje, plemenitost, isl. ČESTITAM JER SI NA PRAVOM PUTU DA BUDEŠ SASVIM ZADOVOLJNA SVOJIM POSTOJANJEM I ŽIVOTOM. I KAPIRAŠ LIFE NA PRAVI NAČIN I SHVATAŠ DA SE CEO ŽIVOT UČI I DA BAŠ NIKO NEMA SVE KVALITETE.

Ma lako je naci nekog ko ima bolje noge od tebe ili je inteligentniji, ono sto ja ne mogu da nadjem i retko nalazim su dobri i plemeniti ucitelji. Evo, samo na pomen toga sam se rastuzila. :-(

Back