dzordzV76
Primećen član
- Poruka
- 980
Da, šta vam to ruši samopouzdanje u odnosu na lepši pol, ili isti. Samo iskreno, i nešto će se desiti, jer ovde ima pametnih ljudi i dobrih saveta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he, he....bash je -nishta-...odatle je proistekao i tvoj podpis...he, heeeeeMilojko Vasic:Što se ženskog pola tiče - ništa. Tj u muško-ženskim odnosima ne gubim samopouzdanje. Mada, Džordže, to dođe sa godinama, ne pitaj kakav sam bio u 18-toj ! A što se tiče muškaraca, to se dešava ako sam u društvu ljudi koji su u nečemu znatno bolji od mene.
Milojko Vasic:Ma jok, moj potpis je jedna Gazdaričina izjava. A sa druge strane, naravno da ima mnogo žena koje su u nečemu bolje, nije mi jasno šta si 'tela da kažeš.
A to su ?Suzy:Samo....ima , cini mi se, situacija u kojima svaki...ali bas svaki muskarac gubi samopouzdanje...
Milojko Vasic:A to su ?
Da li to znači da si savršen za žene u svakom smislu? A u čemu su bolji pojedinci, ustvari šta misliš da bi neki muškarac imao više i bolje od tebe, ili šta oni imaju a ti ne?Milojko Vasic:Što se ženskog pola tiče - ništa. Tj u muško-ženskim odnosima ne gubim samopouzdanje. Mada, Džordže, to dođe sa godinama, ne pitaj kakav sam bio u 18-toj ! A što se tiče muškaraca, to se dešava ako sam u društvu ljudi koji su u nečemu znatno bolji od mene.
Blago tebi pa ti si mazohista, a verovatno i sadista, ako od tolikih stvari u životu, tebe muči samo masna kosa.majcheki:Masna kosa, zato uvek koristim
Ma gde, savršen, jel si lud ? Takvi ne postoje ! Samo kažem ne gubim samopouzdanje u kontaktu sa ženskim polom. (Odaću ti jednu tajnu: one su mnogo, mnogo više nesigurnije u sebe nego mi )dzordzV76:Da li to znači da si savršen za žene u svakom smislu? A u čemu su bolji pojedinci, ustvari šta misliš da bi neki muškarac imao više i bolje od tebe, ili šta oni imaju a ti ne?
To je problem svih živih bića koji do sebe drže na pogrešan način.Suzy:E tu dolazi onaj cuveni muski strah od odbijanja,pogotov od temeperamentih devojaka koje odmah zapene.
Zato ja u Beogradu ne prilazim nijednoj.
Drugacija stvar je bila dok sam ziveo u Norveskoj i Finskoj,gde maltene postoji pravilo ljubaznosti odbijanja "navalentih" tipova.
Iskreno,,,ne zelim da me icije odbijanje na impulsivan nacin boli. Nesto sam preosetljiv.
(ja licno-ljubazno odbijam....ali mislim da je za gubitak samopouzdanja ovde dovoljno i cisto -odbiljanje...)
Ovo mi je cisto sada zapalo u oko...sigurno ih je jos dosta ...i vecih..razloga....
SorY, ali ti si postao maca u svojoj za to tesnoj koži. Naučio si lekciju, ali ako se ne pomiriš sa tim da je nešto bilo i prošlo, postaćeš samo osvetnik i čija ljubav i poverenje postaju skupi. Ako tako ostane, nema sreće za tebe. Budućoj partnerki nemoj prenositi svoju jad i sumljičavost, već voli kao da nikada nisi ali sa novom spoznajom gde su granice tolerancije koje te neće ugrožavati kao ličnost. Puno sreće i pameti. I da ti kažem, strah je uvek poticao od nemanja dovoljno ljubavi i vere. Razmisli i izađi iz sranja kao pobednik i uživaj opušteno.Dont_Break_The_Oath:Suzy,ali to nije poenta ovde na ovoj temi.
Mada ova tema je bas ko stvorena za mene.
Gubitak samopuzdanja sam ja doziveo u poslednjoj godini svog braka kada sam bio pripitomljena zivotinja tako da je gospodarica mogla da me gazi do mile volje,a ja sam bio ubedjen da je to bila ljubav.
E posle razvoda kada sam bio zivcano slomljen lepo i jasno sam osetio sta znaci zivot bez samopuzdanja.
Znaci,nijedno tlo nije vise sigurno,svaka stvar koju bi trebao da uradim postaje sumnjicava,zato sam se i vratio za SCG napustivsi sve i dalje sa uverenjem da ce moj zivot da se promeni.
Mada,toliko sam siguran u ono sto hocu i sta zelim da to prosto mora da se ostvari.
Ti si retkost. Čestitam, i treba ti odati priznanje, ako ti stvarno ne znači da neka ima bolje grudi, noge, dupe isl, dobar auto, šarm, pamet, obrazovanje, plemenitost, isl. ČESTITAM JER SI NA PRAVOM PUTU DA BUDEŠ SASVIM ZADOVOLJNA SVOJIM POSTOJANJEM I ŽIVOTOM. I KAPIRAŠ LIFE NA PRAVI NAČIN I SHVATAŠ DA SE CEO ŽIVOT UČI I DA BAŠ NIKO NEMA SVE KVALITETE.divlja u srcu:Muski kutak se, moram priznati, nesto poboljsao sa ovakvim temama.:-)
Samo neznanje moze da mi smanji samopouzdanje. Obicno znam sta ne znam, medjutim i kad nesto ne znam nije me blam da pitam i ucim od boljeg. Ili kad stvari uopste ne zavise od mene, nego od neke budale. U stvari, u ovom drugom slucaju to i nije samopouzdanje, nego entuzijazam. Mada mislim da su te dve stvari povezane.
Sasvim dovoljno !anakin:... a izlaze cetiri ribe iz dzipa, totalno savrsene i ostavljaju me u oblaku parfema...
jel dovoljno za gubitak samopouzdanja?????
Alo bre Džordže, lakše malo. Pa ti kao da hoćeš skroz da je srozaš !dzordzV76:... neka ima bolje grudi, noge, dupe isl, dobar auto, šarm, pamet, obrazovanje, plemenitost, isl. ČESTITAM