Šta vam smeta kod Tome Nikolića ?

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Ovo je pitanje za sve one koji ne vole Tomu Nikolića i koji ga se plaše - zašto vas plaši Nikolić ?

Vidim neki ljudi lupaju gluposti tipa "Povratak u 90-te, novi ratovi, samoizolacija" i šta znam, mislim ovo ne treba komentarisati, ovaj nivo razmišljanja su prevazišli i 5-ogodišnjaci

Najveći strahovi se odnose na prekid integracija u Evropsku uniju. Da vas podsetim - i prethodnih godina smo išli u Evropsku uniju i šta smo dobili - preko milion nezaposlenih, najniži standard u regionu, više ima penzionera nego ljudi koji rade, svake godine nas ima manje za 30.000...

Kakvu god politiku Nikolić da vodi njegova EKONOMSKA politika sigurno ne može biti gora od Tadićeve, zato su ljudi i glasali za njega

znaci sve u svemu "njegova" ekonomska politika nece da bude gora od tadiceve i ti onda pitas sta smeta.
a koji se toma tebi vise dopadao, onaj chetnicki vojvoda, ostri sesheljevac, velikosrbin ili ovaj sad evropejac "koji nema genetske predodredjenosti da mrzi hrvate" i kome je nemacka najveci srpski saveznik?

ja razumem da je covek takav kakav je i od njega ne ocekujem da ima stav koji traje, al sta je sa masom? da li je ok da se povodis za jednim pajacem kao sto je ovaj pateticni sirovi kragujevcanin?

sto se mene tice, izbori su odlicno prosli, namestaljka ili ne, srbija ce imati sanse da vidi sta su izabrali, kakvu bednu politicku scenu imaju (i opozicija se bira verovao ili ne).

znaci sve u svemu "njegova" ekonomska politika nece da bude gora od tadiceve i ti onda pitas sta smeta.
a koji se toma tebi vise dopadao, onaj chetnicki vojvoda, ostri sesheljevac, velikosrbin ili ovaj sad evropejac "koji nema genetske predodredjenosti da mrzi hrvate" i kome je nemacka najveci srpski saveznik?

ja razumem da je covek takav kakav je i od njega ne ocekujem da ima stav koji traje, al sta je sa masom? da li je ok da se povodis za jednim pajacem kao sto je ovaj pateticni sirovi kragujevcanin?

sto se mene tice, izbori su odlicno prosli, namestaljka ili ne, srbija ce imati sanse da vidi sta su izabrali, kakvu bednu politicku scenu imaju (i opozicija se bira verovao ili ne).

Meni se ne dopada nijedan Toma, ja samo kazem da on sigurno (ali sigurno) ne moze biti gori od Tadica

Ne kazem da smo dobili dobrog predsednika, ali boljeg sigurno jesmo

Mislim da je pitanje lose postavljeno.

Niko se ne boji Tome, osim sto malo izaziva jezu grobarskom facom :mrgreen:

A sta vecini smeta? To je bolje pitanje.

Svakom obrazovanom coveku smeta sto mu je predsednik, da tako kazem - skromnog obrazovanja i ne bas visoke inteligencije.

Svakom ozbiljnom coveku smeta sto mu je predsednik majstor lakrdije (predstave strajkova, gladovanja...) i sto je katastrofalno primitivan.

Svakom karakternom coveku smeta sto mu je predsednik prevrtljiv i lazov.

Verujem da svakom radikalu smeta sto je izdao stranku i kumstvo, mada mene licno ne pogadja.

Svakom mentalno zdravom coveku smeta radovanje i prizeljkivanje tudje smrti.

Svakom iole mislecem coveku vredja inteligenciju prica da su drugi muzli drzavu, a da je Toma bio na necijim tudjim jaslama a ne Srpskim.

Mnogo bi se tu moglo nabrajati.

Meni licno najvise lici na karikaturu. (mada je na momente u pitanju i groteska)

tomislav%20nikolic%20zedja.jpg

p.s. ozbiljna vam ova tema, dajte neku sprdnju :D

Poslednja izmena:
Meni se ne dopada nijedan Toma, ja samo kazem da on sigurno (ali sigurno) ne moze biti gori od Tadica

Ne kazem da smo dobili dobrog predsednika, ali boljeg sigurno jesmo

toma nece ni pod razno imati ovlascenja koje je za sebe uzeo tadic. tako da, imaces vrlo slabog predsednika koji ce da se trudi ko neka snajka da izgleda fer i daje izjave po novinama. dotle ce, zapamti sta ti kazem, dinkic da vodi "ekonomiju" srbije kako je i vodi od 5-og oktobra pa na ovamo.
on je bog, on je taj iza kojeg stoje internacionalne banke koje drze kompletan finansijski sektor srbije.
toma ako se nakostresi pa krene u "spremte se spremte" da napada u banke, bice ko u onom vicu sa zecom i medvedom "neka sam cu (da izedem sta sam posrao)"

Meni smeta što Smorisa njegovi žuti izjednačavaju s pojmom obrazovanje.Ako se setimo ko je sve u njegovih 8 godina bio ministar prosvete,videćemo da je on zapostavio obrazovanje,da nema nikakve veze sa istim i da je tolerisao polupismene i nekompetentne ljude na tom ministarskom mestu.Da ima imalo poštovanja prema moralu a o inteligenciji i obrazovanju da ne govorimo,on bi se potrudio da za ovih 8 godina uradi nešto pozitivno za prosvetu i obrazovanje.

Back