Šta vam pušta komšiluk u doba korone?

Вечерас ништа. Аплауз и то кратак уз пар вувузела или неких сличних навијачких реквизита. Не знам одакле ми то за вувузеле, ваљда са неког Светског првенства кад су на трибинама завијали. Ових дана било је "Пукни зоро", Певај Србијо" и "Марш на Дрину.

Неки неславнији моменти од пре пар вечери ремикс Бјелог Дугмета са једне терасе и ЕКВ са друге као контра. Да сам се ја питала полила би их кофом ладне воде по глави и једног и другог, ал добро. Изгледа да они са бољим музичким укусом немају квалитетне звучнике, појма немам. Врхунац је био на Велики Петак када су два-три лика певала разне Мерлине, Есме и слично.

Нико ово није очекивао, нервоза је све приметнија...

Screenshot_2020-04-19-21-57-40-1.png

S.M.A.K. - Crna dama

S.M.A.K. - Profesor

Има једна комшика из Лесковац, умишљена да је госпођа, а несретна и проклета. Док комшилуком пре неко вече одјекује "Пукни зоро" њен муж одушевљено снима комшилук како пева, тапше и подржава. Она за то време намерно кашље да поквари снимак. Не може да поднесе ништа српско, сем пара наравно, на то није гадљива. Углавном, врата смо до врата хоће да умре кад чује Бају, па оставим звучник на ходник да је продрма. Онда крене цела листа, несретница излази, улази, лупа вратима, фркће. Неки дан сам имала цео концерт у трајању од сат и по. Кад није цркла и код Тите пошла. :hahaha:

Back