- Poruka
- 24.465
Ni manje ni više.od tebe bih ocekivao da ujutru udjes u kafanu i kazes
jednu malinu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni manje ni više.od tebe bih ocekivao da ujutru udjes u kafanu i kazes
jednu malinu![]()
Ovo.Kafa I tisina.
da ti je prijatelj ginekolog bilo bi, mlaka voda i vaginaKoliko je meni znano, mlaka voda i kašičica meda. Bar to radi moj prijatelj pčelar.
Čovek ima tri tone meda, i ne seti se da mi pokloni jednu teglu za džabe. Vrcan pravi.da ti je prijatelj ginekolog bilo bi, mlaka voda i vagina![]()
onda nije prijateljČovek ima tri tone meda, i ne seti se da mi pokloni jednu teglu za džabe. Vrcan pravi.
Ponekada i sam dođem do tog zaključka. Samo je problem što je on deo društva sa kojim izlazim i ne mogu prestati da komuniciram sa njim, da ne pravim neprijatnu atmosferu. Mislim, nije on loš čovek, ali je stipsa za medalju.onda nije prijatelj![]()
to se zove poznanik a ne prijatelj.Ponekada i sam dođem do tog zaključka. Samo je problem što je on deo društva sa kojim izlazim i ne mogu prestati da komuniciram sa njim, da ne pravim neprijatnu atmosferu. Mislim, nije on loš čovek, ali je stipsa za medalju.
to se zove poznanik a ne prijatelj.
Šta jede zimi umesto lubenice ?Kafa? Ili čaj?
Ili ako prvo doručujete, koji doručak vam najviše prija, koji vam je omiljeni?
Jedna poznanica svako jutro pije kafu i jede lubenicu, kaže već godinama joj prija jako. Čudna kombinacija![]()
Dobro pitanje, pojma nemamŠta jede zimi umesto lubenice ?![]()