Šta vam je najteze na poslu?

Pa obican sam sljaker, samo vojnik u vojsci
Dobro je što posao nije manuelni, moraš mnogo da misliš.
Loše je što je stresan.
Nije mi ništa teško sem činjenice da moram da radim, da imam veliku imovinu koja mi ne treba, sve bih prodala i krckala i pretvorila se u domaćicu.
Po mogućstvu da budem sama veći deo dana, i da mi jedina trauma bude što se moj proizvod prodao.
Trebalo je da budem sponzoruša ali sam se kasno setila.

Posao kao takav volim da radim, jer je jako zanimljivo. Ali kolege koje po nekad prave bespotrebnu tenziju oko stvari koje se daju rešiti ili koje uopšte nisu bitne. Na čelu je šef koji je većinu vremena buba lenja i kome se nešto mora ponoviti više puta da uradi, kao da smo mu mi šefovi, a ne on nama. Kada se planira druženje, tu je prvi, ali je za posao nula. Zato većinu njegovih obaveza prebacuje nama i tako se stvaraju povremeni konflikti. Bez obzira na sve to, da se raditi i meni ponajviše odgovara jer svako ima svoj deo posla, mali je tim i nikad nije dosadno.

Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Da li volite posao koji radite?
Волим свој посао много.
Један је од најбољих могућих на свету.
Има добре стране...
захваљујући њему сам видео света, и многа места где никад не бих отишао...
Али, има и лоше стране, а то су сујетни људи углавном.
Све у свему, не жалим се...
могао сам проћи много, много горе...

Posao kao takav volim da radim, jer je jako zanimljivo. Ali kolege koje po nekad prave bespotrebnu tenziju oko stvari koje se daju rešiti ili koje uopšte nisu bitne. Na čelu je šef koji je većinu vremena buba lenja i kome se nešto mora ponoviti više puta da uradi, kao da smo mu mi šefovi, a ne on nama. Kada se planira druženje, tu je prvi, ali je za posao nula. Zato većinu njegovih obaveza prebacuje nama i tako se stvaraju povremeni konflikti. Bez obzira na sve to, da se raditi i meni ponajviše odgovara jer svako ima svoj deo posla, mali je tim i nikad nije dosadno.
Budi srećna ( ako si žensko) što je tako - buba lenja.
Ne znaš ti radoholičare i bipolarne šefove.

Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Da li volite posao koji radite?
Ja sam zadovoljan poslom ali su klijenti sa koca i konopca stigli u Beograd
Traže hotelsku uslugu u roku od odmah a samo podsećanja radi ako ste ikada zvali hitnu pomoć znate da i tamo mora da se čeka
kod nas histerišu za 3 minuta čekanja na kasi
a u hitnoj i 3.5 sata čekaju i ćute i još kažu dobro sam prošla, moja komšinica čekala 9 sati dok su joj završili pregled i nalaze
zaista čudan stav o vremenu...

Ja sam zadovoljan poslom ali su klijenti sa koca i konopca stigli u Beograd
Traže hotelsku uslugu u roku od odmah a samo podsećanja radi ako ste ikada zvali hitnu pomoć znate da i tamo mora da se čeka
kod nas histerišu za 3 minuta čekanja na kasi
a u hitnoj i 3.5 sata čekaju i ćute i još kažu dobro sam prošla, moja komšinica čekala 9 sati dok su joj završili pregled i nalaze
zaista čudan stav o vremenu...
Jel ti radiš za kasom u nekom hotelu ili u hitnoj pomoci kada si tako informisan :mrgreen:

То су менаџери.

Jel ti radiš za kasom u nekom hotelu ili u hitnoj pomoci kada si tako informisan :mrgreen:
zahvaljujem na pitanje

vidite gospodjice Mina, mene možete naći svuda
i u MAXI i u taj hotel i u hitnu
jer ja ne bi imao za hotel da ne radim u firmu
od čega bih plaćao prijatno noćenje sa novu priliku?
a u hitnu... pa eto... dogadja se...
kad ne računaš da u paket za noćenje dodje neka džukela sa kojom ona raskantala odavno...
a ne obaveste me na vreme nego saznam posle...
jel sad jasnije gospodjice Mina?

Poslednja izmena:
zahvaljujem na pitanje

vidite gospodjice Mina, mene možete naći svuda
i u MAXI i u taj hotel i u hitnu
jer ja ne bi imao za hotel da ne radim u firmu
od čega bih plaćao noćenje sa novu priliku?
a u hitnu... pa eto... dogadja se...
kad ne računaš da u paket za noćenje dodje neka džukela sa kojom raskantala odavno...
jel sad jasnije gospodjice Mina?
pa stvarno ..ludace jedan ..zagrcnuh se od smeha :rotf:

pa stvarno ..ludace jedan ..zagrcnuh se od smeha :rotf:
pa ne stvarno...
ona meni kaže, svojim ušima sam čuo - da su raskantali i to odavno
a on dodje, lupa na vrata dok smo još u gaće radi zagrevanje i kaže da nisu raskantali i da hitno ide kući
a ja kažem da ne mogu da plaćam i za njega noćenje a da za plaćeno još nisam dobio uslugu
tako nastao nesporazum
ali sve se izgladi
ljubav uvek pobedi
kao u ljubavni romani
jel čitate vi to Mina?
moja bivša to držala oko wc šolje
kad piški da se isplače od sreću za lep kraj
pršti i gore i dole...
:heart:

Poslednja izmena:
Nije bas da ga volim ali mi odgovara.
Imam kolega sa kojima volim da radim ali i one koji me nerviraju.
e to nije lepo od vas
kada ste išli na razgovor za posao da li ste pitali šta treba da radite ili da vam daju spisak sa kim treba da radite?
čuvajte se ljubaznih kolega
najbolje kolege su vam oni što su uvek ljuti jer su razočarani
ali saznaćete za koji mesec
kad i vi budete ljuti zbog ovoga ili onoga a hvala neće da kažu

e to nije lepo od vas
kada ste išli na razgovor za posao da li ste pitali šta treba da radite ili da vam daju spisak sa kim treba da radite?
čuvajte se ljubaznih kolega
najbolje kolege su vam oni što su uvek ljuti jer su razočarani
ali saznaćete za koji mesec
kad i vi budete ljuti zbog ovoga ili onoga a hvala neće da kažu

Radim sa tim ljudima vec 5 godina.
Nisam vezan za njih vec mogu da cirkulisem na poslu sto popravlja stvari ali bih opet da zamenim posao.

Back