- Poruka
- 355.170
Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Da li volite posao koji radite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Ne volim posao koji radim. Jedna od retkih njegovih dobrih strana je što ga nema puno zimi.Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Волим свој посао много.Čime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Budi srećna ( ako si žensko) što je tako - buba lenja.Posao kao takav volim da radim, jer je jako zanimljivo. Ali kolege koje po nekad prave bespotrebnu tenziju oko stvari koje se daju rešiti ili koje uopšte nisu bitne. Na čelu je šef koji je većinu vremena buba lenja i kome se nešto mora ponoviti više puta da uradi, kao da smo mu mi šefovi, a ne on nama. Kada se planira druženje, tu je prvi, ali je za posao nula. Zato većinu njegovih obaveza prebacuje nama i tako se stvaraju povremeni konflikti. Bez obzira na sve to, da se raditi i meni ponajviše odgovara jer svako ima svoj deo posla, mali je tim i nikad nije dosadno.
Ja sam zadovoljan poslom ali su klijenti sa koca i konopca stigli u BeogradČime ste na poslu zadovoljni a cime ne ?
Znam, imala sam iskustva sa takvima. Svojevremeno sam i sama bila radoholičar, ali kako sam se preselila ovde, nekako sam uz kolege naučila da se opustim i da ne trčim pred rudu.Budi srećna ( ako si žensko) što je tako - buba lenja.
Ne znaš ti radoholičare i bipolarne šefove.
Jel ti radiš za kasom u nekom hotelu ili u hitnoj pomoci kada si tako informisanJa sam zadovoljan poslom ali su klijenti sa koca i konopca stigli u Beograd
Traže hotelsku uslugu u roku od odmah a samo podsećanja radi ako ste ikada zvali hitnu pomoć znate da i tamo mora da se čeka
kod nas histerišu za 3 minuta čekanja na kasi
a u hitnoj i 3.5 sata čekaju i ćute i još kažu dobro sam prošla, moja komšinica čekala 9 sati dok su joj završili pregled i nalaze
zaista čudan stav o vremenu...
То су менаџери.Posao kao takav volim da radim, jer je jako zanimljivo. Ali kolege koje po nekad prave bespotrebnu tenziju oko stvari koje se daju rešiti ili koje uopšte nisu bitne. Na čelu je šef koji je većinu vremena buba lenja i kome se nešto mora ponoviti više puta da uradi, kao da smo mu mi šefovi, a ne on nama. Kada se planira druženje, tu je prvi, ali je za posao nula. Zato većinu njegovih obaveza prebacuje nama i tako se stvaraju povremeni konflikti. Bez obzira na sve to, da se raditi i meni ponajviše odgovara jer svako ima svoj deo posla, mali je tim i nikad nije dosadno.
zahvaljujem na pitanjeJel ti radiš za kasom u nekom hotelu ili u hitnoj pomoci kada si tako informisan
pa stvarno ..ludace jedan ..zagrcnuh se od smehazahvaljujem na pitanje
vidite gospodjice Mina, mene možete naći svuda
i u MAXI i u taj hotel i u hitnu
jer ja ne bi imao za hotel da ne radim u firmu
od čega bih plaćao noćenje sa novu priliku?
a u hitnu... pa eto... dogadja se...
kad ne računaš da u paket za noćenje dodje neka džukela sa kojom raskantala odavno...
jel sad jasnije gospodjice Mina?
pa ne stvarno...pa stvarno ..ludace jedan ..zagrcnuh se od smeha
e to nije lepo od vasNije bas da ga volim ali mi odgovara.
Imam kolega sa kojima volim da radim ali i one koji me nerviraju.
e to nije lepo od vas
kada ste išli na razgovor za posao da li ste pitali šta treba da radite ili da vam daju spisak sa kim treba da radite?
čuvajte se ljubaznih kolega
najbolje kolege su vam oni što su uvek ljuti jer su razočarani
ali saznaćete za koji mesec
kad i vi budete ljuti zbog ovoga ili onoga a hvala neće da kažu
Raditi.Šta vam je najteze na poslu?
Tačno. Iz svakakvih vuk.jebina i zabiti, juče sišli sa brda, da bi se danas bahatili po gradovima.Ja sam zadovoljan poslom ali su klijenti sa koca i konopca stigli u Beograd
Ne slušate vi mene ništaRadim sa tim ljudima vec 5 godina.
Nisam vezan za njih vec mogu da cirkulisem na poslu sto popravlja stvari ali bih opet da zamenim posao.