Peta W.
Poznat
- Poruka
- 9.940
Ja?
Zar ti takav utisak ostavljam? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zavisi od devojke... kad ima super guzu onda mi je nadmocan filing od pozadi za kukove da je zgrabim... i jako ...sinnke:U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.
Lepo, Lepo.Peta W.:Jesam...ali samo sam se nadovezala na njega zbog naziva...ne zbog radnje .:wink:
Pa nisi ti bas neuka, naprotiv izuzetno iskusna, toliko iskusna da te se muskarci plase.Nevenchica:Ajd paradizo nauchi nas neuke(ako ih ima sem mene) WTF is that?![]()
Hm...kako da shvatim ovo isqsna sada? Ne plasi se mene niko, mislim da bar do sada nije... A hodanje na rukAMA (padezi owo onoparadizo:Pa nisi ti bas neuka, naprotiv izuzetno iskusna, toliko iskusna da te se muskarci plase.
ON TE DRZI ZA NOGE A TI IDES NA RUKE PO KUCI, I TRPA TE OD---POZADI......RIP--DIP***RIP--DIP......PA ZNAS STA JE KARIOLA(KOLICA)
nemoj nikad biti doleW.A.S.P.:Gore naravno,kad sam dole osecam se bezveredno....
Pa ne hodas na noge, nego na ruke. Sto znaci sa RUKAMA hodas, nemoze biti" SA RUKE HODAS", razmisli o tome, tebe nisu noge u vis jer ih on drzi rukama, znaci horizontalni polozaj. Mislim da nisam napravio gresku(gramaticku)ali i ako jesam jel vidis kolko nas to pravi pa to slabo ko ispravlja, jer je vazno razumeti se, uglavnom NEVENCICE ko govori 2-3 jezika njemu se oce te greske. Ako si profesorica SRPSKOG JEZIKA razumem te. Kad bih te ja kresao, to bi bila ta poza, bas zbok toga sto ti se cini da je teska, jer ti nju kao takvu zasluzujes, iz prilozenog se vidi da si teska, nemoj da se ljutis na odgovore i ako ti ne idu u prilog, jer to su samo odgovori, ako sam te negde naljutio IZVINJAVAM SE........POLJUBAC ZA TEBENevenchica:Hm...kako da shvatim ovo isqsna sada? Ne plasi se mene niko, mislim da bar do sada nije... A hodanje na rukAMA (padezi owo ono) po kuci zahteva bicepse koji mi nisu jaca strana (zensko sam jbga
)
M zajebi taku dominaciju kad mora da se trosis.Zar nije bolja dominacija kad ti lezis,a ona gore ripa,muci se i znoji.sinnke:U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.
Gryphon:Neki prostor u Rajicevoj, bilo je super. A ti.