Sta vam je bolje

sinnke:
U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.
Zavisi od devojke... kad ima super guzu onda mi je nadmocan filing od pozadi za kukove da je zgrabim... i jako ...

Kad ima dobar strukic ili onako da su joj grudi jako dobro definisane onda volim da je ona gore...

Ako ima neki dobar parfem onda obozavam da je jako stisnem uz sebe maximalno i mirisem kosicu... klinc poza da ne moze da mrdne... samo da ne dobijem zelju da je zagrizem... :lol:

A sad ako neka ima dobro sve... :-D :roll: :wink:

I nadmocno je kad ona kaze: ne mogu vise crkla sam. 8)

Peta W.:
Jesam...ali samo sam se nadovezala na njega zbog naziva...ne zbog radnje . :cool: :wink:
Lepo, Lepo.
c005.gif

Odgovor na temu: zavisi od raspolozenja, tj. ako mi je do neznog sexa, onda da sam dole i da mogu da osetim njegovo telo na mom, da mogu da ga gledam u ochi i bla bla romantika. A ako sam bas raspolozena za onako kvalitetan sex (kad me vozi trip nevaljale kuckice),onda od pozadi. Ako hocu da dominiram i diktiram tempo, da zayebavam i posmatram..onda sam gore :) to je to

paradizo:
Pa nisi ti bas neuka, naprotiv izuzetno iskusna, toliko iskusna da te se muskarci plase.
ON TE DRZI ZA NOGE A TI IDES NA RUKE PO KUCI, I TRPA TE OD---POZADI......RIP--DIP***RIP--DIP......PA ZNAS STA JE KARIOLA(KOLICA)
Hm...kako da shvatim ovo isqsna sada? Ne plasi se mene niko, mislim da bar do sada nije... A hodanje na rukAMA (padezi owo ono ;)) po kuci zahteva bicepse koji mi nisu jaca strana (zensko sam jbga :lol:)

Nevenchica:
Hm...kako da shvatim ovo isqsna sada? Ne plasi se mene niko, mislim da bar do sada nije... A hodanje na rukAMA (padezi owo ono ;)) po kuci zahteva bicepse koji mi nisu jaca strana (zensko sam jbga :lol:)
Pa ne hodas na noge, nego na ruke. Sto znaci sa RUKAMA hodas, nemoze biti" SA RUKE HODAS", razmisli o tome, tebe nisu noge u vis jer ih on drzi rukama, znaci horizontalni polozaj. Mislim da nisam napravio gresku(gramaticku)ali i ako jesam jel vidis kolko nas to pravi pa to slabo ko ispravlja, jer je vazno razumeti se, uglavnom NEVENCICE ko govori 2-3 jezika njemu se oce te greske. Ako si profesorica SRPSKOG JEZIKA razumem te. Kad bih te ja kresao, to bi bila ta poza, bas zbok toga sto ti se cini da je teska, jer ti nju kao takvu zasluzujes, iz prilozenog se vidi da si teska, nemoj da se ljutis na odgovore i ako ti ne idu u prilog, jer to su samo odgovori, ako sam te negde naljutio IZVINJAVAM SE........POLJUBAC ZA TEBE

moze i skakavac poza. kratak opis: muskarac je odozgo, unutrasnja strana kolena devojke su mu na laktovima (sa unutrasnje strane), ruke muskarca su uz telo (inace je devojka u vrlo neugodnom polozaju), oci u oci, penetracija je najbolja, devojke imaju sjajan osecas (bar su meni tako rekle). da li je neko tako vec imao odnos? i kako mu se svidelo? a ostali neka slobodno probaju. super je!

Back