sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.
SmallVille:Ma ti dole , a ona odozgor samo skace li skace , a ti se dole lepo zadovoljavas dok ona polako umire , na tvojoj kobaji grande !!! ha ha ha ha ha ha
Psihologue:Ni jedno ni drugo se ne moze porediti sa nadmocnom stajacom pozom...
blondi:najvecu nadmoc muskarca osetim od pozadi u stojecoj pozi sitisnuta uz zid... 8)
PS: sinnke again da-ne iliti gore-dole![]()
to je mozda zato sto ne vole da su dominantne?! 8)Aleksej_BASO:Imam ja jednog koji se zalio kako ribe generalno ne znaju da budu od gore...
Kaze:
"skace bre po meni kao da hoce da mi istera creva!!!"![]()
![]()
![]()
Petar_Pan:Sve poze su mi dobre... Od gore ili dole necu odabrati sa strane... vec cu reci da su mi obadve totalno ok...
GalebDzonatan:hehe, od nazad, tebe ili...![]()
sinnke:U toku seksa kad ste gore ili dole? Misli se da li imate filing nadmocnosti i dominacije kad jasite (ili skakucete) ili kad ste dole.