Sta vam godi ,a sta vam smeta na Ljis-u?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U LJIS-u mi nista ne smeta.Velika je retkost,da se skupe takva tri intelektualca,tri lumena.Slusati ih kako govore,i sta govore,direktno utice na razvoj racija.Tog Racija,koga
je danas kod nasih ljudi sve manje.Tako briljantno ispracati dnevne dogadjaje,i na takav nacin ih prezentirati,da moze:ok::ok: sustinu da shvate i oni manje obrazovani.
Ovakvi ljudi,kao sto su clanovi Grupe LJIS,pretstavljaju zlatnu monetu srpskog naroda.!!!

U LJIS-u mi nista ne smeta.Velika je retkost,da se skupe takva tri intelektualca,tri lumena.Slusati ih kako govore,i sta govore,direktno utice na razvoj racija.Tog Racija,koga
je danas kod nasih ljudi sve manje.Tako briljantno ispracati dnevne dogadjaje,i na takav nacin ih prezentirati,da moze:ok::ok: sustinu da shvate i oni manje obrazovani.
Ovakvi ljudi,kao sto su clanovi Grupe LJIS,pretstavljaju zlatnu monetu srpskog naroda.!!!

drzavni-posao-opsti-660x330-jpg_660x330.jpg

На ове си мислио?

Šta reći, osim pray the lord.
Bila tema s predlozima, niko nijedan pametan predlog nije izneo, zaključana.

Те ствари никад не функционишу, људи овде позив на реформисање себе доживљавају као тешку увреду.
Научиш да ескивираш одређене психолошке профиле, и то је то.

Те ствари никад не функционишу, људи овде позив на реформисање себе доживљавају као тешку увреду.
Научиш да ескивираш одређене психолошке профиле, и то је то.

Teško prihvataju kritiku jer je sve lično.
Ali da, vremenom čovek nauči da preskoči neprijatne osobe...

Teško prihvataju kritiku jer je sve lično.
Ali da, vremenom čovek nauči da preskoči neprijatne osobe...

Мене то помало нервира, јер ми увреда није прва реакција.
Можда ми се нешто објективно сугериша, па се проверим...

Само примећујем да је "mad dog" реакција у нашем друштву
увелико укорењена као доминантна.

Мислим, генерално. Не само по нету.

Мене то помало нервира, јер ми увреда није прва реакција.
Можда ми се нешто објективно сугериша, па се проверим...

Само примећујем да је "mad dog" реакција у нашем друштву
увелико укорењена као доминантна.

Мислим, генерално. Не само по нету.

A dobro, mogu ja i to da razumem. To ti je neka vrsta štita, jer ljudi najčešće ne žele da ti daju dobroćudan savet već da te opale po nosu jer tako su u mogućnosti. Samo, možda je to neka druga tema...

Ja verujem da si se ti zajebavao dok si ovo pisao ali nisi daleko od istine. Na Ljisu se zna o čemu se radi. Ovde je iskren svet koji pošteno prizna da mu je seks centar sveta. :mrgreen:

Ovde nema promovisanja ogavnih političkih ideja, nema istomislećih ili još bolje istonemislećih klanova, nema angažovanja klonova (a do zla boga lako prepoznatljivih) koji ispljuju i izvređaju neistomišljenike umesto "gazde", nema podmetanja, falsifikovanja, laži,....

Jedino ako se slaže za koji santimetar, a i to nije neka velka šteta ili nekorektnost. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back