- Poruka
- 1.886
Takodje ,sta treba popraviti da bi Ljis bio jos bolji .
Kritika je dobronamerna ,slobodno iznesite predloge ,zapazanja ....
Kritika je dobronamerna ,slobodno iznesite predloge ,zapazanja ....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U LJIS-u mi nista ne smeta.Velika je retkost,da se skupe takva tri intelektualca,tri lumena.Slusati ih kako govore,i sta govore,direktno utice na razvoj racija.Tog Racija,koga
je danas kod nasih ljudi sve manje.Tako briljantno ispracati dnevne dogadjaje,i na takav nacin ih prezentirati,da moze sustinu da shvate i oni manje obrazovani.
Ovakvi ljudi,kao sto su clanovi Grupe LJIS,pretstavljaju zlatnu monetu srpskog naroda.!!!
p mora da dodje neka nova piletina neiskusna da ih lazemo,ove matore koke su namazane nema vajde od njih
p mora da dodje neka nova piletina neiskusna da ih lazemo,ove matore koke su namazane nema vajde od njih
Šta reći, osim pray the lord.
Bila tema s predlozima, niko nijedan pametan predlog nije izneo, zaključana.
A zar nemas facebook za klinke, piletinu i taj fazon?
Mislim facebook, veci izbor mnogo...
Те ствари никад не функционишу, људи овде позив на реформисање себе доживљавају као тешку увреду.
Научиш да ескивираш одређене психолошке профиле, и то је то.
Face treba ukinuti pod hitno..
- - - - - - - - - -
Treba eskivirati postove onih koje sam blokirao da ih ne gledam vise,ni u citiranju.
Teško prihvataju kritiku jer je sve lično.
Ali da, vremenom čovek nauči da preskoči neprijatne osobe...
Мене то помало нервира, јер ми увреда није прва реакција.
Можда ми се нешто објективно сугериша, па се проверим...
Само примећујем да је "mad dog" реакција у нашем друштву
увелико укорењена као доминантна.
Мислим, генерално. Не само по нету.
U LJIS-u mi nista ne smeta.Velika je retkost,da se skupe takva tri intelektualca,tri lumena.Slusati ih kako govore,i sta govore,direktno utice na razvoj racija.Tog Racija,koga
je danas kod nasih ljudi sve manje.Tako briljantno ispracati dnevne dogadjaje,i na takav nacin ih prezentirati,da moze sustinu da shvate i oni manje obrazovani.
Ovakvi ljudi,kao sto su clanovi Grupe LJIS,pretstavljaju zlatnu monetu srpskog naroda.!!!