ilona
Primećen član
- Poruka
- 761
Za 20 dana imam ispit a mene mrzi da pocnem da ucim.Dakle,bar da pocnem.Kako vi prolazite kroz tu fazu kada vam se ne uci a morate? Koju foru koristite da se skoncentrisete na ono sto citate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ilona:Za 20 dana imam ispit a mene mrzi da pocnem da ucim.Dakle,bar da pocnem.Kako vi prolazite kroz tu fazu kada vam se ne uci a morate? Koju foru koristite da se skoncentrisete na ono sto citate?
To jeste tacno, al nisu svi ispiiti podjednako zanimljivi...evo, ja hocu da se pojedem ziva zbog Politicke ekonomije... mislim EKONOMIJA na PRAVNOM fakultetu...haos. NO znam da ne mogu da se bavim samo krivicnim naukama, npr..Keeper:mene jednostavno vodi ljubav prema onom sto radim i sta zelim da radim. i to je to .......
Izbacis racunar kroz prozor, iskljucis sve telefone, zaklucas se u sobu i bacis kljuc kroz prozor.ilona:Za 20 dana imam ispit a mene mrzi da pocnem da ucim.Dakle,bar da pocnem.Kako vi prolazite kroz tu fazu kada vam se ne uci a morate? Koju foru koristite da se skoncentrisete na ono sto citate?
Chernobill:Izbacis racunar kroz prozor, iskljucis sve telefone, zaklucas se u sobu i bacis kljuc kroz prozor.ilona:Za 20 dana imam ispit a mene mrzi da pocnem da ucim.Dakle,bar da pocnem.Kako vi prolazite kroz tu fazu kada vam se ne uci a morate? Koju foru koristite da se skoncentrisete na ono sto citate?
lolla:To jeste tacno, al nisu svi ispiiti podjednako zanimljivi...evo, ja hocu da se pojedem ziva zbog Politicke ekonomije... mislim EKONOMIJA na PRAVNOM fakultetu...haos. NO znam da ne mogu da se bavim samo krivicnim naukama, npr..Keeper:mene jednostavno vodi ljubav prema onom sto radim i sta zelim da radim. i to je to .......
A stvarno pomaze vizija sebe u buducnosti kao uspeshnog u svojoj struci...
hm,ja bi da ucim :wink:Devilishgirl:Poceti polako...yes, prijatan ambijent, telefon obavezno OFF, kafica, cigarica, muzikica.
Ne dozvoliti da se stolica previse ugreje...
Preci na krevet...Menjati polozaje. Nema sanse da dosadi...Ucenje![]()
ilona:Ja polazem ekonomsku politiku i mnoooooogo je dosadna.Ali,evo sad cu zaista da pocnem da ucim.Iskljucicu telefone i naravno,komp.Pa cu javiti kako ide.Pozdrav
Miss_worms:Upadnes u butik ili shop gde tis e neka stvar mnogo svidja.Kupish to.Onda dodjesh kuci i da bi se iskupila za to.Sednes i onako srecna ucish.Onda ako si na pravima imaces pun ormar stvari,prazan novcanik ali i otarasices godinu.
Betty:Meni dosadno ucenje.
I ja isto... :?bobitza7:Pomisao da sam jos uvek izdrzavana jedinka... :?
AAaaaa!Peta W.:I ja isto... :?bobitza7:Pomisao da sam jos uvek izdrzavana jedinka... :?
lolla:AAaaaa!Peta W.:I ja isto... :?bobitza7:Pomisao da sam jos uvek izdrzavana jedinka... :?
/me se chupa za kosu!
Gde me podsetiste...:x
to je pravi antistimulans..