Šta ustvari hoće feministkinje?

Da pa on bi na mene krenuo nekim seljackim vokabularom, klasika... Al nije ni to problem... Ako treba se tepamo ce se tepamo :lol: Nego sam ja bila u nezgodnoj situaciji, drzim majicu preko nosa i usta, imam napad alergije... Ne mogu da pricam :lol: gledala sam samo da izletim iz radnje sto pre
Уместо да си задигла мајицу и скренула негов фокус :lol:

Видиш, мени се десило да ме отац мога сина нападне испред Меркатора. Пун кафић мушкараца у пуној снази 30-50 година. Нико прстом није мрднуо, ни полицију позвао. А када треба да мувају сви су велики, храбри... Тек када је овај отишао, један је трчао за мном: ”Јел Вам треба помоћ?” - ”Хвала, више не треба.”
Тако да, све је могуће.
Sta ti je, ko ce bre da ustane... pa jesi gledala socijalne ecperimente, kad kao mladic sipa devojci u pice nesto u kaficu
Jedini koji ustanu da reaguju su zene
Ceo dan su snimali satima u kaficu... Samo su zene ustajale da reaguju
A reakcija muskaraca, da places od muke, polovina mu se nasmeje i namigne kao to majstore, polovina okrene glavu
Pa ima li to majku!

Значи реаговала си тако што си нешто добацила или пак позвала надлежну службу да дође и санира проблем.

То једноставно нема исте импликације као мушкарчево директно мешање.
Код једног напада одраслог човека на дете сам се директно умешала, код два мушкарца на жену полицију. Шта год да се уради боље је него ништа.

Sta ti je, ko ce bre da ustane... pa jesi gledala socijalne ecperimente, kad kao mladic sipa devojci u pice nesto u kaficu
Jedini koji ustanu da reaguju su zene
Ceo dan su snimali satima u kaficu... Samo su zene ustajale da reaguju
A reakcija muskaraca, da places od muke, polovina mu se nasmeje i namigne kao to majstore, polovina okrene glavu
Pa ima li to majku!
Imas li ti majku? Ni ti nisi reagovala.

Zasto nisi reagovala kad je matorac maltretirao promoterku?
Napisala sam vec bogici... Imam napade alergije, to su asmaticni napadi... Nema tu govora... Izletela sam iz radnje sto pre da dodjem kuci da uzmem pumpicu
Vrlo rado bih... Par sekundi sam se mislila da li mozda da probam...

Ne bi bio prvo koji bi popio od mene reakciju... Ne sekiraj se... Bice takvih jos... Fala bogu pa vam taj testosteron super sluzi da nam svakodnevjo dajete prilike da vam pojasnimo neke stvari

Napisala sam vec bogici... Imam napade alergije, to su asmaticni napadi... Nema tu govora... Izletela sam iz radnje sto pre da dodjem kuci da uzmem pumpicu
Vrlo rado bih... Par sekundi sam se mislila da li mozda da probam...

Ne bi bio prvo koji bi popio od mene reakciju... Ne sekiraj se... Bice takvih jos... Fala bogu pa vam taj testosteron super sluzi da nam svakodnevjo dajete prilike da vam pojasnimo neke stvari
Nisi to napisala u prvoj poruci, sad se samo vadis.

Nisi to napisala u prvoj poruci, sad se samo vadis.
Zato sto si dosadno navalentan
Nemam ja potrebe tebi ili bilo kome na ovoj temi da pisem o svojim autoimunim dijagnozama... Nisam ja tema vec vase majmunisanje
Aj sad klovnu jedan mici se, napad je prosao, trenutno disem i mogu da ti iskucam sve sto pozelis... Ili hoces uzivo da ti pojasnim, sta mi tesko

Jadnog li pitanja
Jer urlanje je ok... Pa da

Ne pa ne vredi.... Da bi sa ovakvim klovnom imao iole neku diskusiju, moras biti klovn, a nemam te ambicije
Tako da najbolje ignorisati klovnove krstarice... Ko i do sad
Mozda je u tvom svetu zadiranje u tudju privatnost normalna stvar kao i etiketiranje ali u mom nije.

Ako neko nije neposredno fizicki ugrozen i ne trpi nasilje tog tipa i uz to ne trazi pomoc, tu nema elemenata koji zahtevaju bilo kakvu reakciju od usputnih prolaznika.
rasprava i svadja su takodje vid komunikacije ljudi sto bi vi kao osoba koja se stalno svadja trebalo da znate

btw hvala za vredjanje to govori o vama a ne o meni
u svakom slucaju pored takvog haosa u glavi ja vam ne bih dodatno otezavao gospodjo

Nemam ja potrebe tebi ili bilo kome na ovoj temi da pisem o svojim autoimunim dijagnozama... Nisam ja tema vec vase majmunisanje
Aj sad klovnu jedan mici se, napad je prosao, trenutno disem i mogu da ti iskucam sve sto pozelis... Ili hoces uzivo da ti pojasnim, sta mi tesko
gospodjo bicu slobodan da uvidim da vase ponasanje upucuje na ozbiljan problem
a obzirom da ja nisam strucno osposobljen za taj tip problema savetovao bih vam srdacno da posetite sto pre lice koje je strucno sposobno da vam pomogne

Samo budi toliko hrabra kad zatreba, van tastature.
Ali znamo i ja i ti da neces.

Код једног напада одраслог човека на дете сам се директно умешала, код два мушкарца на жену полицију. Шта год да се уради боље је него ништа.
Znas kako ja razumem i kad nece neko da reaguje, iz straha, to razumem, ako si manji slabiji, ok kontam
Ali ko je jak i sposoban on bi mogo da malo mrdne prstom

Pa prosle godine, onaj bivsi gosin, svadja se sa majkom u kuci na spratu... Urla on na nju... Ja dole u kuhinji... Naculjila sam usi drzim se u prioravnosti ako nesto krene predaleko.... Za svadjanje necu da se mesam, ali za nasilje vala ocu
Kad se culo bum staklo, samo sam odletela gore urlajuci na njega
Pa sam ga odgurnula od nje i stala izmedju, ajde majmune da te vidim oces nastaviti
Te kukavice se odmah povuku kad vide da se neko suprotstavi, nevezano sto je duplo jaci i moze da me slozi ko metar drva, on se tada povlaci, jer vidi odlucnost i manjak straha kod protivnika
Lako je na sitnu staru zenu urlati i bacati case dok ona kuka... Aj na mene ako smes

Ma mislim.... Toga ima koliko hoces svuda....
Mora da su feministkinje krive :lol:

Код једног напада одраслог човека на дете сам се директно умешала, код два мушкарца на жену полицију.

Женско и мушко мешање неће изазвати исту реакцију нападача, пошто мушкарац, за разлику од жене, може да га угрози.

Осим тога, батине које би нападач евентуално добио од мушкарца могу да га подстакну да покрене тужбу, што се у сценарију где га је жена претукла никад не би десило, због срамоте.

Шта год да се уради боље је него ништа.

Нетачно.

Постоје ситуације када се треба умешати без обзира на све и ситуације када се не треба никако мешати. На пример, ова у којој си се ти нашла са бившим мужем није за мешање, јер се из разговора који је претходио инциденту видело да се познајете. Дакле, није те ухватио за руку и одвукао у хаустор случајни пролазник док си ти викала упомоћ, него неко с ким очигледно имаш или си имала романтични однос, при чему ниси наглас тражила помоћ околине.

То је ваш проблем и ничији више. Ако сматраш друкчије, можеш слободно да умешаш у њега државу.

Znas kako ja razumem i kad nece neko da reaguje, iz straha, to razumem, ako si manji slabiji, ok kontam
Ali ko je jak i sposoban on bi mogo da malo mrdne prstom

Pa prosle godine, onaj bivsi gosin, svadja se sa majkom u kuci na spratu... Urla on na nju... Ja dole u kuhinji... Naculjila sam usi drzim se u prioravnosti ako nesto krene predaleko.... Za svadjanje necu da se mesam, ali za nasilje vala ocu
Kad se culo bum staklo, samo sam odletela gore urlajuci na njega
Pa sam ga odgurnula od nje i stala izmedju, ajde majmune da te vidim oces nastaviti
Te kukavice se odmah povuku kad vide da se neko suprotstavi, nevezano sto je duplo jaci i moze da me slozi ko metar drva, on se tada povlaci, jer vidi odlucnost i manjak straha kod protivnika
Lako je na sitnu staru zenu urlati i bacati case dok ona kuka... Aj na mene ako smes

Ma mislim.... Toga ima koliko hoces svuda....
Mora da su feministkinje krive :lol:
ti bukvalno u svakom drugom postu demantujes prethodni koji napises

malopre kazes da treba da se umesaju u svadju
a sada da ti to isto neces da radis

znaci potvrdjujes moje sumnje

tolike ubijene zene su dokaz da je muskarcima najteze, zato se i ne mjesaju, bolan

doge GIF

ispade sve mrtve zene po ulicama
ne mozes da se parkiras od leseva

kakve su to samo gluposti
od sporadicnih slucajeva izmisljaju nekakav trend
od zena po automatizmu zrtve
od muskarca nasilnika
od sodomita obespravljene

itd

neki oboleli sodomit koji hoce dete sa istim polom zahteva nekakva prava :D
ako se zaljubi u macku ocemo i to da mu omogucimo da se razmnozi

Na kraju jedan od bitnijih zakljucaka o motivaciji takozvanih feministkinja koje po metodologiji svoga delovanja zapravo mogu da se protumace kao teroristicka organizacija ali to je vec neka druga tema.. Dakle primarno su po sredi njihove licne frustracije koje skrivaju poturajuci tu neke generalizacije i gluposti i opsta mesta i tako dalje a i sire.

Na uzorku sa jednog foruma koji necu pominjati a i strogo postujuci prava clanova dakle bez upiranja prstom u bilo koga
mogu reci da je najglasnija skupina sacinjena zapravo od osoba koje odudaraju od nekog opsteg tumacenja normalnog znaci mozemo reci nenormalnih ljudi.

Back