Sad cu da vam na jednom primeru objasnim sta hoce zene
Scena malo pre u radnji
Devojka, tu oko 20 godinica, promoterka nekih cigareta, nutka nas dok cekamo u redu za kasu, deli upaljace i prodaje neke cigarete, znate vec kako to ide...
Ja je odbijem, ali ljigavac iza mene krene da je smara
Covek od 50+ godina krece da je zamajava, ona pita neka pitanja koja su joj zadata da popuni anketu, i poklanja mu upaljac... Skotina matora krece da je grli i cmace u obraz, da se toboze zahvali, pa jao kako si slatka, pa kako si fina, jao hvala za upaljac, pa cmok cmok, ajde da ti kupim neku cokoladu, hoces na kaficu, ajde cokoladu....
Devojka se jadna sva skupila, uz lazan onaj osmeh sve odbija kao hvala neka hvala... Da ga se otrese nema sanse
Ajde sto je verbalno uznemirava seksualno.... I da progutas, NAVIKLE SMO.
Problem je sto je grli i cmace u obraze
Problem je sto je suvise mlada da ume da to sasece ostro, nego sva se sklupcala
Sve ja posmatram to sa namernim izrazom gadjenja prema datoj sceni, da vidim da li ce majmun da primeti... Ma kakvi, ne vidi dalje od svoje kite
Ona me jadna gleda sva se postidela
I tako u par sekundi mislim se da li da napravim skandal
Jer kako ces ti buzdovancini objasniti da to sto radi je seksualno uznemiravanje, da je presao granice pristojnosti sa tim fizickim kontaktom... Ajde kako da mu objasnis
I sta to hoce zene, feministkinje kazete, pa hoce da nas jjebeno ostavite na miru! Da nas ne dodirujete, da nas ne cmacete, da nas ne silujete, da nas ne bijete!
Eto SAMO TO