Vec nekoliko mesici nas porodicni ''prijatelj ''pokusava da nam se mesa u porodicu,nacu kucu.Da li se to i vama desava?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec nekoliko mesici nas porodicni ''prijatelj ''pokusava da nam se mesa u porodicu,nacu kucu.Da li se to i vama desava?
ma, odybeš ga...ako mu nisi nacrtala ti što ne treba da radi, nacrtaj mu. onda, ako i dalje nastavi - baj, baj...ne moraju svi da budu prijatelji, može neko da bude i poznanik.
tako je, ziveli poznanicima, odybeš ga...ako mu nisi nacrtala ti što ne treba da radi, nacrtaj mu. onda, ako i dalje nastavi - baj, baj...ne moraju svi da budu prijatelji, može neko da bude i poznanik.
Pa i nije bas tako jednostavno..ma, odybeš ga...ako mu nisi nacrtala ti što ne treba da radi, nacrtaj mu. onda, ako i dalje nastavi - baj, baj...ne moraju svi da budu prijatelji, može neko da bude i poznanik.
Мало ми је чудно.... Баш на недавно затвореној теми бар пола форумаша је заступало став да имамо прво да се мешамо у живот људима које волимо, да им ''отварамо очи'' поводом њиховог личног живота и да одлучујемо уместо њих ако проценимо да ми боље знамо шта је добро за њих....
mislim da je svako imao ovu situaciju u nekom obliku...ipak je ovo Srbija
kod nas je bio u pitanju blizak rodjak...covek istripovan da zna sve i da zna najbolje!
a uvek je upadao u nasu kucu kad diskutujemo o nekom vaznom porodicnom pitanji, kao da namirise kad treba da ne-dodje.
i odmah se ubaci u razgovor i kaze:"treba ovo...ttreba ono...ti ovako ...ti onako..."...bez pardona! meni je to uvek islo na zivce do ludila al nekad nisi u stanju da promenis situaciju, jer jednostavno nisi u poziciji...ali sam mu uvek znala da mu odgovorim kad se ustremi licno na mene
sigurno je ...sto pre prekines- bolje za tebe
pa lepo isteraj gada napolje
Хммм...
А зашто гад?
Ако је то пријатељ који ти само жели добро???
ne bih upotrijebila rijec gad, autor teme je stavio rijec prijatelj pod navodnike, a od prijatelja se u krajnjem slucaju zatrazi pomoc, ne petlja se sam di mu nije mjesto
Али, ако пријатељ процењује да је његово виђење нашег живота боље? А воли нас и жели нам најбоље? Ако сматра да смо у заблуди, да радимо погрешне ствари и да треба да нам отвори очи?