poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.163
jaoooo
@Šugi kako stojiš sa grožđem, hoće li ga biti?
@Šugi kako stojiš sa grožđem, hoće li ga biti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ni ja...ali zvuci tako moćno.![]()

Dal ti spojis dva dana da te ne banuju?
@suagenzi
Šugi je meni jako zabavan (iako će me sad ubiti neki) 

pa i mene je par puta iznervirao, ali samo iskreno u vezi dece, ništa drugo

u poverenju ja ga baš gotivimpa i mene je par puta iznervirao, ali samo iskreno u vezi dece, ništa drugo
![]()
..
@tema....odmaram![]()

msm. snova 

jaoooo stigao Fortes i kritika je pala![]()
....
pa nije mi lako Fortes...hoće da mi isklizne iz ruku, pa sam ga stisla jako![]()

naša si

kritika? neću ti ja to ocenjivati...rekoh samo gledam![]()

ti si za mene pravo otkriće

Grozdje stiglo a stigli i beraci , prvo berem belo grozdje a crno ce stici za par dana.Stone sorte krkam svaki dan a vinske sortiram u bacve i mogu ti reci da sam postao pravi ekspertjaoooo![]()
@Šugi kako stojiš sa grožđem, hoće li ga biti?![]()
nista peteljke nista trulo i budjavo insistiram na apsolutnom kvalitetu dakle nebitan mi je ucinak zelim samo prvoklasno vino da udesim.Ovih dana u Karlovcima snima Sotra novu seriju pa ima svakojakih frajli.
on samo kritikuje , posebno moj nacin ishrane
i slusa tugaljivke
gde je jaga?

ma kakav smarač...ja nisam imala pojma da ti tako umeš da pišešti si za mene pravo otkriće
![]()
...
![]()

Grozdje stiglo a stigli i beraci , prvo berem belo grozdje a crno ce stici za par dana.Stone sorte krkam svaki dan a vinske sortiram u bacve i mogu ti reci da sam postao pravi ekspertnista peteljke nista trulo i budjavo insistiram na apsolutnom kvalitetu dakle nebitan mi je ucinak zelim samo prvoklasno vino da udesim.Ovih dana u Karlovcima snima Sotra novu seriju pa ima svakojakih frajli.
Volim da osacujem dame u starom sjaju odsedam svaki dan u bircuzu i cavrljam sa glumicama![]()

E sta sve ja znam
- - - - - - - - - -
nebruseni dijamant

Kolko ova tessa blebece, ovo je cudo![]()