gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Pravim lokne sa spravom za mucenje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Pravim lokne sa spravom za mucenje...![]()

Благо нама с локнама.
![]()

...Moj slucaj ozbiljno mirise na paljevinu...![]()
![]()

Ахам, разумем те, иста слика је и са коришћењем справе за исправљање.
Проклето женско!![]()
...A miris preti da alarmira komsije...

Nikada gori nisam probala, ne znam ni sta je ono...
Treba da perem kosu, kamufliram podocnjake i ostalo, a blejim po netu...i cugam kombuhu.
I mislim se da li folira ili je zaprave...![]()

Koliko dugo imas jednu? Delis je?

Лепше је кад из пунђе испадне по која локница....Jos da mogu da objasnim zasto pravim lokne koje cu da pokupim u pundju...A miris preti da alarmira komsije...
![]()
...P.S...Ne snalazim se sa tom spravom, pa sam nabavila neku samohodnu, samo drzis, a ona usisava pramenove, uvija ih, pisti ti u uho i dimi...(zbogom forumska reputacijo)...![]()
...Jos da mogu da objasnim zasto pravim lokne koje cu da pokupim u pundju...A miris preti da alarmira komsije...
![]()
...P.S...Ne snalazim se sa tom spravom, pa sam nabavila neku samohodnu, samo drzis, a ona usisava pramenove, uvija ih, pisti ti u uho i dimi...(zbogom forumska reputacijo)...![]()

Лепше је кад из пунђе испадне по која локница.![]()
I kod mene danas lokne na meniju.
Samo, bolje da ne objasnjavam postupak...dovoljno je da kazem samo najlon carape.![]()
...Inace, ja imam hemijski ispravljenu kosu, posto nisam ljubitelj svoje prirodno kovrdzave, a sada se, prirodno, mucim sa loknama uz pomoc ovoga 

То ће бити оне ''банту'' локнице.I kod mene danas lokne na meniju.
Samo, bolje da ne objasnjavam postupak...dovoljno je da kazem samo najlon carape.![]()

Знам...и ја бих да идем негде тако.......Upravo ovakve lokne i ovakvu frizuru pokusavam da izmajstorisem...
:

Bako....'Na krpice' metod?......Inace, ja imam hemijski ispravljenu kosu, posto nisam ljubitelj svoje prirodno kovrdzave, a sada se, prirodno, mucim sa loknama uz pomoc ovoga
![]()
Ja obozavam loknice...nazalost, nemam ih, a ni skroz ravnu kosu, vec tesku, talasastu, pa ili feniranje na ravno ili blago "slomljenu".
I fenom susim, efekat haube...to sam jednom slucajno i ne da dobro ispadne.
Posle je nehajno pokupim na pola ili nisku pundju na stranu.E, i ovako nekad-nisam fan "przenja" kose, mada kako sam "otkrila" cari najlonki, idem na provereno...samo dobra maska pre da se sto bolje definisu...upravo drzim hrpu kokosovog ulja, pamtenola...ali kao uskoro ne krenem da pravim, cvrc ce ista biti od mog friza...То ће бити оне ''банту'' локнице.
Овако ћете лакше, без пржења косе.
Знам...и ја бих да идем негде тако.![]()

Koliko sam vesta sa sminkom, toliko sam nespretna sa kosom - odlicne su ideje, hvala vam!...
...@Slatka, talasasta kosa je prelepa, bas zato sto je 'nesto izmedju' i odgovara svim godistima - moja je previse kovrdzava, posebno donji slojevi i mislim da vise nije prikladna za moje nezne godine...
...Od svih mojih pokusaja da napravim prirodne lokne ovo je bilo najurnebesnije:
Ja tražim ovakve uvijače, ali neke od ovih većeg prečnika.Bako.Ja obozavam loknice...nazalost, nemam ih, a ni skroz ravnu kosu, vec tesku, talasastu, pa ili feniranje na ravno ili blago "slomljenu".
Nije krpice, imam neke uvijace, pa kad mi treba brzinski, operem kosu, stavim njih, preko najlon strampleI fenom susim, efekat haube...to sam jednom slucajno i ne da dobro ispadne.
Posle je nehajno pokupim na pola ili nisku pundju na stranu.
Ovakve uvijace...
Pogledajte prilog 314477
E, i ovako nekad-nisam fan "przenja" kose, mada kako sam "otkrila" cari najlonki, idem na provereno...samo dobra maska pre da se sto bolje definisu...upravo drzim hrpu kokosovog ulja, pamtenola...ali kao uskoro ne krenem da pravim, cvrc ce ista biti od mog friza...![]()

...Koliko sam vesta sa sminkom, toliko sam nespretna sa kosom - odlicne su ideje, hvala vam!...
...@Slatka, talasasta kosa je prelepa, bas zato sto je 'nesto izmedju' i odgovara svim godistima - moja je previse kovrdzava, posebno donji slojevi i mislim da vise nije prikladna za moje nezne godine...
![]()
...Od svih mojih pokusaja da napravim prirodne lokne ovo je bilo najurnebesnije:
![]()
samo je rekao - neces valjda sa tim cudom na glavi da legnes pored mene???? pa zar posle tri meseca?????sta me ceka posle trideset godina????ne mozes s tim u nas krevet, idi da spavas u dnevnu sobu!