pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.737
rifi jel imaju goveđu supu sa kiselim kupusom? to sam jeo tamo u sedamdesetom gde su izgoreli, kida kakva je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pa zato se zove piletina u kiselo slatkom sosu, možda su preterali sa šećerom/sirćetom.Ma soja sos obizavam al ovo je nesto kiselo slatko hebem li ga pa ne volim....
Ja obozavam kinesku hranu, i rado je jedem i spremam, samo sto mi se ne svidja u svakom restoranu kako spremaju....

Ovi nemaju sa kliselim kupusom, ja uzeo sa nudlama goveđu, odlična.rifi jel imaju goveđu supu sa kiselim kupusom? to sam jeo tamo u sedamdesetom gde su izgoreli, kida kakva je
da sam u Kini probala bih kinesku hranu.ma reefer i ta kineska

riba je samo videla dima, i prži se ili šta već.E sad ovo dim šaranče, imam pitanje i nemojte se smejati.
Jel se ta riba jede samo ako je kuvana ili se može jesti tako kako se kupi, kao neke kobasice?
Iskreno meni je preskupa a i prevelika samo za mene pa ni ne gledam. Ne volim rečnu ribu sem pastrmke, sve ostalo ima koske na sve strane. Morska je zakon, glavna kičma i mir, samo žvaćkam.

Mislim da mora termicka obrada, nije kao losos da moze zivo, barem ja sto znam. Jela sam dimljene kotlete, njima treba termicka obrada. E sad ako ima neki fileti koji mogu zivi ko losos ne znam...E sad ovo dim šaranče, imam pitanje i nemojte se smejati.
Jel se ta riba jede samo ako je kuvana ili se može jesti tako kako se kupi, kao neke kobasice?
Iskreno meni je preskupa a i prevelika samo za mene pa ni ne gledam. Ne volim rečnu ribu sem pastrmke, sve ostalo ima koske na sve strane. Morska je zakon, glavna kičma i mir, samo žvaćkam.
Taman ti vreme za doručak.riba je samo videla dima, i prži se ili šta već.
meni ništa specijalno, bolja mi je bez dima, ali stvar ukusa.
draža mi je dimljena pa obarena, ili pečena rolovana plećka od gice.
može i šunka u testu pečena
uu, sad sam gladna![]()

Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.Mislim da mora termicka obrada, nije kao losos da moze zivo, barem ja sto znam. Jela sam dimljene kotlete, njima treba termicka obrada. E sad ako ima neki fileti koji mogu zivi ko losos ne znam...
Meni je to jako teska riba i ne mogu da je jedem umirem posle ceo dan, plus je preskup i to vrlo nezasluzeno ... To moj m voli pa nekad uzmemo za njega samo
Supa ti gadna?da sam u Kini probala bih kinesku hranu.
ovako, pa nema šanse ni da probam.
p,.s.. meni gadno i na oko ovo što Rifeta postavio.
znam, luda sam, al tako stvari stoje
marsi, odakle ti tri stana?![]()
Jedno ne potire drugo, mi pametno volimo i jedemo dve lepo. I gicu i jagu i hobotnicu i sabljarku.riba je samo videla dima, i prži se ili šta već.
meni ništa specijalno, bolja mi je bez dima, ali stvar ukusa.
draža mi je dimljena pa obarena, ili pečena rolovana plećka od gice.
može i šunka u testu pečena
uu, sad sam gladna![]()

Uzmeš filete i nema kostiju. Ili šniclu sabljarke, nema kosti, lignje, hobotnice, školjke, nigde kostiju.Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?

Ma jel, a ja kao ne znam to? Kad mi mre ujka iz Amerike i ostavi milione tad ću sve da kupim.Uzmeš filete i nema kostiju. Ili šniclu sabljarke, nema kosti, lignje, hobotnice, školjke, nigde kostiju.![]()
Tako i ja čekam mog uju iz Kanade, jel tako @marsijanerMa jel, a ja kao ne znam to? Kad mi mre ujka iz Amerike i ostavi milione tad ću sve da kupim.
Bah!!!
Ne radim vikende dok sam na obuci i dok se ne usemim, sto je prvi mesec i mozda malo preko....Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?
ovo moje parče 4 puta odimljeno, jeli smo ga tako taze.E sad ovo dim šaranče, imam pitanje i nemojte se smejati.
Dobro je tako, neće te uhvatiti za NG da radiš.Ne radim vikende dok sam na obuci i dok se ne usemim, sto je prvi mesec i mozda malo preko....
Ma bezi toliko je masan da ja posle njega umirem ceo dan pijem lekove za zeludac.... Ne mogu... Kad ima para uzmem malo za m da se pocasti posto voli, ja sebi pastrmku i mirna sam....
Znači može, e super da znam.ovo moje parče 4 puta odimljeno, jeli smo ga tako taze.

mora dobro da se odimi. neki puste jedan dim samo za aromu i takav mora da se pečeZnači može, e super da znam.![]()
Jasno, kao i svo meso koje se suši.mora dobro da se odimi. neki puste jedan dim samo za aromu i takav mora da se peče
pa na svakoj stranida sam u Kini probala bih kinesku hranu.
ovako, pa nema šanse ni da probam.
p,.s.. meni gadno i na oko ovo što Rifeta postavio.
znam, luda sam, al tako stvari stoje
marsi, odakle ti tri stana?![]()
pa nije mi ni lepa.Supa ti gadna?
ama pitam za prestonicu.pa na svakoj strani