Šta trenutno radiš XX

Ma soja sos obizavam al ovo je nesto kiselo slatko hebem li ga pa ne volim....
Ja obozavam kinesku hranu, i rado je jedem i spremam, samo sto mi se ne svidja u svakom restoranu kako spremaju....
Da pa zato se zove piletina u kiselo slatkom sosu, možda su preterali sa šećerom/sirćetom.
Sad bar znaš da ne ulaziš tamo gde je zmaj u nazivu, što je sigurno....sigurno. :rotf:

E sad ovo dim šaranče, imam pitanje i nemojte se smejati.
Jel se ta riba jede samo ako je kuvana ili se može jesti tako kako se kupi, kao neke kobasice?
Iskreno meni je preskupa a i prevelika samo za mene pa ni ne gledam. Ne volim rečnu ribu sem pastrmke, sve ostalo ima koske na sve strane. Morska je zakon, glavna kičma i mir, samo žvaćkam.

ma reefer i ta kineska
uhhh , srecom smo ga preglasali i otisli na butkica ispod saca.
a da , ovo je klopa a ne to sto je reefer stavio
kineski komunista...reefer

1765075212375.png

Jel se ta riba jede samo ako je kuvana ili se može jesti tako kako se kupi, kao neke kobasice?
Iskreno meni je preskupa a i prevelika samo za mene pa ni ne gledam. Ne volim rečnu ribu sem pastrmke, sve ostalo ima koske na sve strane. Morska je zakon, glavna kičma i mir, samo žvaćkam.
riba je samo videla dima, i prži se ili šta već.
meni ništa specijalno, bolja mi je bez dima, ali stvar ukusa.
draža mi je dimljena pa obarena, ili pečena rolovana plećka od gice. :lol:
može i šunka u testu pečena :aha:
uu, sad sam gladna :lol:

Mislim da mora termicka obrada, nije kao losos da moze zivo, barem ja sto znam. Jela sam dimljene kotlete, njima treba termicka obrada. E sad ako ima neki fileti koji mogu zivi ko losos ne znam...
Meni je to jako teska riba i ne mogu da je jedem umirem posle ceo dan, plus je preskup i to vrlo nezasluzeno ... To moj m voli pa nekad uzmemo za njega samo

Mislim da mora termicka obrada, nije kao losos da moze zivo, barem ja sto znam. Jela sam dimljene kotlete, njima treba termicka obrada. E sad ako ima neki fileti koji mogu zivi ko losos ne znam...
Meni je to jako teska riba i ne mogu da je jedem umirem posle ceo dan, plus je preskup i to vrlo nezasluzeno ... To moj m voli pa nekad uzmemo za njega samo
Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?

riba je samo videla dima, i prži se ili šta već.
meni ništa specijalno, bolja mi je bez dima, ali stvar ukusa.
draža mi je dimljena pa obarena, ili pečena rolovana plećka od gice. :lol:
može i šunka u testu pečena :aha:
uu, sad sam gladna :lol:
Jedno ne potire drugo, mi pametno volimo i jedemo dve lepo. I gicu i jagu i hobotnicu i sabljarku. :heart:
U hrani zreba uživati a ne plašiti se iste. :rtfm:

Masnija od praseta, a kosti tanje od vlasi kose. Uz jedno parče ribe pola hleba pojedem da izbegnem davljenje, fala lepo.
Nego, jesi imala obuku juče?
Ne radim vikende dok sam na obuci i dok se ne usemim, sto je prvi mesec i mozda malo preko....
Ma bezi toliko je masan da ja posle njega umirem ceo dan pijem lekove za zeludac.... Ne mogu... Kad ima para uzmem malo za m da se pocasti posto voli, ja sebi pastrmku i mirna sam....

Ne radim vikende dok sam na obuci i dok se ne usemim, sto je prvi mesec i mozda malo preko....
Ma bezi toliko je masan da ja posle njega umirem ceo dan pijem lekove za zeludac.... Ne mogu... Kad ima para uzmem malo za m da se pocasti posto voli, ja sebi pastrmku i mirna sam....
Dobro je tako, neće te uhvatiti za NG da radiš.
Kad se iseku šnicle pa se isprže, oni ćoškovi budu puni masnoće istopljene, evo muka mi dok pišem.
Davnih dana majka pravila pijanog šarana, tri dana nisam izlazila iz kupatila, znam šta pričaš.

Back