Šta trenutno radiš XX

Mrzim tepihe i zavese, ja to izbacujem
Sveki voli ona gore to ima, ja sam dole izbacila
Mnogo je lakse za odrzavanje, a i meni lepse, sire izgleda soba bez tih cuda
Najbolje da mi svako viri u stan bez zavesa. A to sa lakšim održavanjem uopšte nije tačno. Parkete češće moramo da čistimo i peremo nego tepihe.
Volim udobnost, to nemam bez tepiha i zavesa.

Najbolje da mi svako viri u stan bez zavesa. A to sa lakšim održavanjem uopšte nije tačno. Parkete češće moramo da čistimo i peremo nego tepihe.
Volim udobnost, to nemam bez tepiha i zavesa.
Sa ovim se ne slažem.
Na održavanje mislim.
Lakše je bez tepiha.
Meni.

Ali svako prema sebi gleda kako će skockati svoje mesto življenja, bez obzira da li je u kući ili stanu.

Da li je i u ostalim gradovima frka sa novcem ?
To da svi podižu pare, menjaju u evro i da svakih sat vremena skače kurs ?
Za nekog klijenta sam nosila gomilu novca kroz grad jer su u banci imali samo novčanice od 1000 dinara.
I preznojala sam se i oladila za tih pola sata. Nekako je lakše kad su manji buntovi, još bolje evro, pa stane u tašnicu.

Za nekog klijenta sam nosila gomilu novca kroz grad jer su u banci imali samo novčanice od 1000 dinara.
I preznojala sam se i oladila za tih pola sata. Nekako je lakše kad su manji buntovi, još bolje evro, pa stane u tašnicu.
Ne, niti seta kurs niti fale pare
To kod vas jer ste pogranicni

Kod vas uvek neki šverc-komerc
:lol:

Ove budale iz intese pored vise daju i dina karticu a da te ni ne pitaju oces li. Hit mi je sto su te dve kartice vezali tako da su zavisne jedna od druge prilikom prve aktivacije.
A moj pametni covek, izabere da mu novu visu posalju na kucu, umesto da je preuzme u banci! I napravi sad srranje! Stigla visa, ali kad je na kucnu adresu mora se aktivira preko aplikacije, a aktivacija zavisi od dine, a dina mu pre mesec dana stigla u expozituri, a on pojma nema da ga dina ceka u expozituri. Expozitura danas ne radi, visa istice sutra, dina drema u expozituri koja danas ne radi. :rotf: ko scenario za sitkom epizodu
A sve je moglo lakse da me je poslusao i nikad da nije izabrao karticu na kucnu adresu :malav:

Ja sam već jednom zatvorila račun u poštanskoj štedionici, ali sam pre desetak dana morala opet da otvorim zbog nekih transakcija.
I danas sam išla da ga zatvorim, ali ne...ne može dok ne stignu dve kartice koje sam rekla da ne želim prilikom otvaranja računa. Sad čekam da stignu pa da zatvorim račun.
A koliko su grešaka napravili za ova tri dana... Morala sam nekoliko puta zvati centralu i odgovorne da isteram zakonsko pravo. Nadam se da više nikad neću morati da sarađujem sa njima.

Ja sam već jednom zatvorila račun u poštanskoj štedionici, ali sam pre desetak dana morala opet da otvorim zbog nekih transakcija.
I danas sam išla da ga zatvorim, ali ne...ne može dok ne stignu dve kartice koje sam rekla da ne želim prilikom otvaranja računa. Sad čekam da stignu pa da zatvorim račun.
A koliko su grešaka napravili za ova tri dana... Morala sam nekoliko puta zvati centralu i odgovorne da isteram zakonsko pravo. Nadam se da više nikad neću morati da sarađujem sa njima.
A nema vise ona opcija kod njih racun bez kartice?
To je pre bilo pa je bilo jednostavnije

Back