- Poruka
- 204.112
Meni nije ta arhitektura nešto. Ali dobro, različiti ukusi.Ne volim ni ja ng, nego volim nemacka sela![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije ta arhitektura nešto. Ali dobro, različiti ukusi.Ne volim ni ja ng, nego volim nemacka sela![]()
to je zato što si namćor.A ne znam, generalno mi Nove godine nisu omiljene, kao ni rođendani. Imam i jelku i sto čuda, uglavnom zbog dece. Iznesem jelku tipa 31.12. i posle tri dana bih da je maknem.

Tebi malo one batine od pre neki dan pa oces josto je zato što si namćor.![]()

Prebiću te, šta mi teško.to je zato što si namćor.![]()
dosta je bilo zajebavanja!Posle bureka u Subotici mogli bi da odu u Novi Pazar na Somloi galuškeProvela više od sat vremena u koloni jer su ispraznili Suboticu zbog dolaska precednika. I ulaze sa autoputa su zatvorili.
I tako čitam gradske grupe za saobraćaj...Pogledajte prilog 1824412
A gospodin je išao na burek sa OrbanomPogledajte prilog 1824413
Inače Orban dođe sa par telohranitelja, uđe u pekaru, pojede burek i ode, ne zaustavlja ceo svet jer on jako voli burek (a voli ,i dolazi često).
Ma Orban jako voli burek. A očigledno se naš preCednik ne pita ništa, pa ni za to, šta će jesti.Posle bureka u Subotici mogli bi da odu u Novi Pazar na Somloi galuške

stipse

Kakvo nepotrebno pitanje, idi dremni.Ozdrala sam se kao prase, digla krake varim odmaram
Sad da l da dremnem il da usisavam![]()

Pa treba da iskoristim dok sam slobodna da sredim, posle kad krene ono ludilo sa smenama necu stici nista. A htela sam da postedim m da ne cistimo zajedno za vikend nego ja danas da to skinem sa dnevnog redaKakvo nepotrebno pitanje, idi dremni.![]()
Kakav to usisivač imaš kad je težak?Pa treba da iskoristim dok sam slobodna da sredim, posle kad krene ono ludilo sa smenama necu stici nista. A htela sam da postedim m da ne cistimo zajedno za vikend nego ja danas da to skinem sa dnevnog reda
Najveca mi je muka aktivirati usisivac, pretesko srranje koje treba da vucem uz i niz stepenice, muka me vata od njega. Jao samo da se stabilizujem sa nekim poslom od prve normalne plate kupicu nov usisivac da ne vidim ovo srranje pretesko
Ovo gownoKakav to usisivač imaš kad je težak?
)Baš je veliki.Ovo gowno
Pretezak je, da ga guras ok al kad treba uz stepenice dusu ispustim. Sad sam ga vukljala, dusa mi u nosu
Koji kreten je ovo smislio i kreten koji ga je kupio (zet)
Samo da se stabilizujem sa platom odoh da si kupim jedan malecki gorenje bog da me vidi
Pogledajte prilog 1824884
Pa to je R2D2!Ovo gowno
Pretezak je, da ga guras ok al kad treba uz stepenice dusu ispustim. Sad sam ga vukljala, dusa mi u nosu
Koji kreten je ovo smislio i kreten koji ga je kupio (zet)
Samo da se stabilizujem sa platom odoh da si kupim jedan malecki gorenje bog da me vidi
Pogledajte prilog 1824884
Ja ne bih mogao bez tepiha i zavesa. Kako uspevate? Klizavo, hladno, nepraktično.Baš je veliki.
Vidim i da ima čitavu gomilu špecija.
Ja imam mali gorenjov, ali nama je stan i mali i nemamo tepihe.
I nešto ga se baš i ne hvatam osim kad je baš neophodno.
Verovatno je i do navike.Ja ne bih mogao bez tepiha i zavesa. Kako uspevate? Klizavo, hladno, nepraktično.
Imala sam jedan sličan na poslu.Pa to je R2D2!
Ma ovo cudo je bre da si u velikom prostoru ravnom, tipa otvorenog tipa kancelarijeBaš je veliki.
Vidim i da ima čitavu gomilu špecija.
Ja imam mali gorenjov, ali nama je stan i mali i nemamo tepihe.
I nešto ga se baš i ne hvatam osim kad je baš neophodno.
Mrzim tepihe i zavese, ja to izbacujemJa ne bih mogao bez tepiha i zavesa. Kako uspevate? Klizavo, hladno, nepraktično.
Mi smo tako zvali karcer u studijuImala sam jedan sličan na poslu.
Odlično je radio.
Zvala sam ga Arti.
I kad je krenuo da se puši, zovem šefa da mu javim da Artija više nema, dok je on shvatio o čemu pričam....

Neka hvala, volim tepihe.Verovatno je i do navike.
Nije ni hladno, ni klizavo.
Praktično je, jer ako se nešto prospe po podu lakše ga je počistiti i oprati nego tepih.
Zavese imamo.

Arti nzm koje je marke bio, ali izgledom je zaista podsećao na Artuditua.Mi smo tako zvali karcer u studiju
Al karcer je lagan ko perce
A ovo je strasno