Šta trenutno radiš XX

Provela više od sat vremena u koloni jer su ispraznili Suboticu zbog dolaska precednika. I ulaze sa autoputa su zatvorili.
I tako čitam gradske grupe za saobraćaj...Pogledajte prilog 1824412
A gospodin je išao na burek sa OrbanomPogledajte prilog 1824413
Inače Orban dođe sa par telohranitelja, uđe u pekaru, pojede burek i ode, ne zaustavlja ceo svet jer on jako voli burek (a voli ,i dolazi često).
Posle bureka u Subotici mogli bi da odu u Novi Pazar na Somloi galuške

Kakvo nepotrebno pitanje, idi dremni. :mrgreen:
Pa treba da iskoristim dok sam slobodna da sredim, posle kad krene ono ludilo sa smenama necu stici nista. A htela sam da postedim m da ne cistimo zajedno za vikend nego ja danas da to skinem sa dnevnog reda
Najveca mi je muka aktivirati usisivac, pretesko srranje koje treba da vucem uz i niz stepenice, muka me vata od njega. Jao samo da se stabilizujem sa nekim poslom od prve normalne plate kupicu nov usisivac da ne vidim ovo srranje pretesko

Pa treba da iskoristim dok sam slobodna da sredim, posle kad krene ono ludilo sa smenama necu stici nista. A htela sam da postedim m da ne cistimo zajedno za vikend nego ja danas da to skinem sa dnevnog reda
Najveca mi je muka aktivirati usisivac, pretesko srranje koje treba da vucem uz i niz stepenice, muka me vata od njega. Jao samo da se stabilizujem sa nekim poslom od prve normalne plate kupicu nov usisivac da ne vidim ovo srranje pretesko
Kakav to usisivač imaš kad je težak?

Kakav to usisivač imaš kad je težak?
Ovo gowno
Pretezak je, da ga guras ok al kad treba uz stepenice dusu ispustim. Sad sam ga vukljala, dusa mi u nosu
Koji kreten je ovo smislio i kreten koji ga je kupio (zet :malav:)
Samo da se stabilizujem sa platom odoh da si kupim jedan malecki gorenje bog da me vidi

Screenshot_20251128-143500.Google.png

Ovo gowno
Pretezak je, da ga guras ok al kad treba uz stepenice dusu ispustim. Sad sam ga vukljala, dusa mi u nosu
Koji kreten je ovo smislio i kreten koji ga je kupio (zet :malav:)
Samo da se stabilizujem sa platom odoh da si kupim jedan malecki gorenje bog da me vidi

Pogledajte prilog 1824884
Baš je veliki.
Vidim i da ima čitavu gomilu špecija.

Ja imam mali gorenjov, ali nama je stan i mali i nemamo tepihe.
I nešto ga se baš i ne hvatam osim kad je baš neophodno.

Baš je veliki.
Vidim i da ima čitavu gomilu špecija.

Ja imam mali gorenjov, ali nama je stan i mali i nemamo tepihe.
I nešto ga se baš i ne hvatam osim kad je baš neophodno.
Ma ovo cudo je bre da si u velikom prostoru ravnom, tipa otvorenog tipa kancelarije
Nije za kucu na sprat, pretezak je
Nego nam je obican crko, pa smo iz spaiza izvukli ovo cudo da premostimo dok ne uzmemo neki mali zgodan
To zet kupio dok su on i sestra ziveli u kuci da se kur.ci sta je platio, sad su u maleckom stanu pa skladiste ovde sve i svasta....

Back